Звездни компромати- 233 част

• 38 870
  • 758
  •   1
Отговори
# 705
 Бекъмовото момиченце също е много снимано, но не ми изглежда травмирано.

# 706
  • София
Бекъмовото момиченце също е много снимано, но не ми изглежда травмирано.

Норт травмирана ли изглежда?
защото аз не съм казала такова нещо Peace

# 707
  • UK
Няколко светкавици ако травмираха така...

На година и половина не знам, но си спомням колко ме травмираше оставянето при баба и дядо лятото, как плачех с часове и сънувах, че се връщат да ме вземат, и си спомням колко щастлива бях, когато мама ме вземеше с нея на работа, а после и татко ни водеше с него лятото, той работеше в един курорт и ни беше дал едно бунгало със сестра ми да си играем. Децата на Бекъм или Джоли да ти изглеждат травмирани? Липсата на мама травмира, подхвърлянето по баби и детегледачки за седмици и месеци травмира, в ръцете на мама и татко малката Норт си е съвсем добре.

# 708
  • Варна
Физиономият й казва : "Господи! Кой ме натика в тези дрехи! Не ме снимайте!"

Кание да не е скрит чорапогащнико маниак и тайно да поносва тези на жена си?
Манекенките дори на главите си имат подобна материя.

# 709
  • София
Боже, колко патетично.
Норт я разнасят като трофей, такова е моето усещане. Интересно докато на Ким са й снимали катерицата дали Северозапад е присъствала...

# 710
МГМ, никът ти е напълно  заслужен  ooooh! Защо сме пишели Норт Уест, защо това, защо онова...

# 711
  • София
Боже, колко патетично.
Норт я разнасят като трофей, такова е моето усещане. Интересно докато на Ким са й снимали катерицата дали Северозапад е присъствала...

Именно  Whistling
И на Бекъмови малката също я разнасяха така, много демонстративно се пазаруваше и се пускаха слухове, че Виктория кърми в съблекалнята Outta Joint

Малката Госпожица Мърморана,
Светкавиците изобщо не са няколко, а хиляди.
И много са мили тези твои спомени, но едно, че се съмнявам да си спомняш на тази възраст, второ - не съм казала, че детето трябва да се подмята по баби и детегледачки. Личното ти усещане за изоставеност няма нищо общо тук. Казах, че трябва да му се осигури нужната среда и атмосфера.

# 712
Е то две еднакви деца няма. Всяко с темперамента си. Моята дъщеричка вече е на 4 и продължава да си поплаква доста повече от повечето деца  Peace.

# 713
МГМ, никът ти е напълно  заслужен  ooooh!

Вземи го от клавиатурата. Супер досадно мрънкало.

# 714
Много ясно, че тук са най-добрите майки на света. Mr. Green Нали темата е всеки да си коментира звездите - за едни Ким е кофти майка, че си е помъкнала детето на ревю, а не е отишла сама, за други Николета е лоша майка, че никъде не си води детето. Crazy Нали никой персонално тук не е обвинен в кофти родителство, такива коментари като горните отдавна не ми правят впечатление.

Един от най-ранните ми детски спомени е да седя зад завесите, докато леля ми играеше на сцената на един от най-големите театри в България и колко развълнувана бях. Била съм около 2-годишна.

И аз да хейтна малко. Убедена съм, че Норт я обличат все в черно, за да не си личи, когато се изцапа. Laughing Сигурно Ким няма да понесе такъв компромат.

# 715
Сестрите Кардашиян нещо не могат да поделят Скот Дисик
http://hollywoodlife.com/2015/01/29/khloe-kardashian-jealous-sco … er-affair-tweets/.

# 716
  • UK
Някак не мога да приема сериозно обиди от вас двете Simple Smile

Vikute, противоречиш си. Норт ще бъде травмирана, а аз няма как да помня. Детето си е съвсем добре, майка му си се грижи за него, не го е родила само за да се каже, че има дете както Николета, примерно, няма нищо по естествено от това детето да прекарва време с майка си, а и е имало късмета, за добро или лошо, да се роди в такова семейство, ще й се наложи да свикне със светкавиците и каките по чорапогащници.

# 717
Децата са различни. Едни имат периоди на срамуване и се отпускат само сред близки. При други го няма. Едни по-лесно преживяват тълпи, дори не им прави впечатления, други направо се задушават. Не можете да сравнявате...

Ако е с нея - е за аксесоар, ако не - що не си го гледа  Mr. Green
Ким е майка като всички останали. Сигурна съм, че си обича детето.

И аз да хейтна малко. Убедена съм, че Норт я обличат все в черно, за да не си личи, когато се изцапа. Laughing Сигурно Ким няма да понесе такъв компромат.

Има логика  Simple Smile

# 718
Няколко светкавици ако травмираха така...
На година и половина не знам, но си спомням колко ме травмираше оставянето при баба и дядо лятото...

Аз пък обожавах да съм при баба и дядо. Дори събота и неделя чаках с нетърпение.  Heart Eyes
И да, светкавиците травмират. И да - повече от оставянето при баба и дядо.  Rolling Eyes

# 719
  • София
Vikute, противоречиш си. Норт ще бъде травмирана, а аз няма как да помня. Детето си е съвсем добре, майка му си се грижи за него, не го е родила само за да се каже, че има дете както Николета, примерно, няма нищо по естествено от това детето да прекарва време с майка си, а и е имало късмета, за добро или лошо, да се роди в такова семейство, ще й се наложи да свикне със светкавиците и каките по чорапогащници.
Обърнахме темата за родителстване и предполагам ставаме досадни Peace
Последното, което ще кажа, е че не само осъзнатите неща травмират и не само поведението на мама и тати от един конкретен ден. Това е процес. Дали детето е добре или зле, ще стане ясно след години, аз само мога да гадая и предполагам, както и ти.
Никъде не съм казала, че Ким не си обича детето, защо вадите думите от контекста?

Общи условия

Активация на акаунт