Звездни компромати- 233 част

• 38 879
  • 758
  •   1
Отговори
# 720
Трябва да имат достатъчно "материал", докато лежат на нечия кушетка.

# 721
  • София
Хайде пак от Ким К, да ви върна към Нюансите Laughing
и да разведря малко обстановката  bouquet

Само този, който е кихал над торбичката на прахосмукачката, знае какво е това "50 нюанса сиво".

# 722
  • UK
Да разбирам ли, че ти си преживяла детство при баба веднъж, и детство пред светкавиците втори път, та знаеш кое травмира? Пак да попитам, децата на Джоли и на Бекъм травмирани ли са, като цял живот са под прожекторите? Това, че ти си обожавала да ходиш при баба си, но би се травмирала от няколко снимки, не значи, че с всички е така. Не може да спориш по въпроса просто, ето, аз и ти имаме различни спомени от едно и също преживяване. Някои деца се страхуват от клоуни, а други го обожават, можеш ли да кажеш, че само едното е валидно, понеже е валидно за теб?

Ким и Норт изглеждат привързани една към друга, и са заедно постоянно. Няма нищо по добро за едно дете на година и половина от това.

Vikute, децата се травмират от куче, лаещо в парка. Това значи ли, че не бива да ги водим в парка? Норт не познава друг живот освен този, и няма как да бъде травмиран от нещо, което приема за нормално. Това е нейното нормално, не е твоето нормално, не може да настояваш, че твоето е по нормално, понеже си е твое. То е за теб, и толкова.

# 723
  • Варна
Аз си мислех, че Норт Уест се казва Норт Уест Каниева Уестева. Не е ли така  newsm78

Смятам, че най-целенасочено Ким я облича в черно. Не се сещам за друго звездно дете, което да е от-до в черно и на снимките от ревюти е за разнообразие със зелени калцуни.
И страшно много ми хареса кожухчето й, но не посмях да си призная, че щяхте да ме изядете. Веднъж признах едни неща и още ми държи влага форумската реакция  Mr. Green

Сигурна съм, че съм единствената, която харесва изцяло черните дрехи на Норт. Само, че след време, аз бих сменила и осъвременила стратегията.

# 724
Някак не мога да приема сериозно обиди от вас двете Simple Smile

Явно ги възприемаш, тъй като само по себе си да си мрънкало не е обида Wink То си е кофти качество. Но ти го осъзнаваш по друг начин, проблемът е твой.

# 725
Аз си мислех, че Норт Уест се казва Норт Уест Каниева Уестева. Не е ли така  newsm78

И аз си мислех, че Норт Уест е личното ѝ име... не знам вече...  newsm78

Малката Госпожица Мърморана, вЕрно си голям мрънкалник.  Crazy

# 726
  • UK
Аз харесвам черните дрехи на Норт, може да има куп причини да я обличат в черно, може на нея така да й харесва, четейки тук, човек може да остане с впечатление, че деца сте виждали само на картинка.

Антигона, не си била родена още, когато спря да бъде модерно да ме наричат мрънкало, понеже никът ми е такъв. Ако си мислиш, че откриваш топлата вода, не е така.

# 727
Само този, който е кихал над торбичката на прахосмукачката, знае какво е това "50 нюанса сиво".
Vikute, цитирах те в "Смешките". Ако имаш нещо против, кажи, да те махна.

# 728
  • Бургас
На мен Бекъмови не ми изглеждат хич доволни,че снимат детето им.Лицата им са напрегнати,а малката е гушната така,сякаш да я предпазят.Налага им се да се предвижат от т. до Б.
Събитията,на които разнасят малката Норт и на мен не ми се струват подходящи.Мама просто може да си остане в къщи,ако иска да са заедно.Те си знаят,детето си е тяхно.
Мърморски,усмихни се,момиче! Laughing
Темата е за релакс,това не са СО.

# 729

Очевидно първото ѝ име е Норт, а фамилното Уест. Бащино няма. Можеше да е Норт Кардашян или Норт Кардашян Уест и т.н. Не всички имена по света се формират според Закона за българските имена.

# 730
Скрит текст:
Очевидно първото ѝ име е Норт, а фамилното Уест. Бащино няма. Можеше да е Норт Кардашян или Норт Кардашян Уест и т.н. Не всички имена по света се формират според Закона за българските имена.

Да де, това ясно, че не се формират като нашите  Wink , но наистина навсякъде по медиите я пишат "Норт Уест".
Повечето деца на знаменитости ги споменават само с личното име - Шайло, Mадокс, Захара, Сури, Харпър ...  Thinking

# 731
  • Sofia
Олеле, май трябва пак да върна темата за нюансите, ето ви една Дакота в Лондон. Отново
Тази девойка ми изглежда много притеснена от тоалетите, които някой (явно) я кара да носи.  Rolling Eyes

# 732
Норт Уест звучи интересно, сигурно затова я наричат с пълното ѝ име.

# 733
  • UK
Така я пишат, на същия принцип като тук - понеже звучи по забавно от просто Норт, което си е хубаво име, на мен ми харесва.

# 734
Олеле, май трябва пак да върна темата за нюансите, ето ви една Дакота в Лондон. Отново
Тази девойка ми изглежда много притеснена от тоалетите, които някой (явно) я кара да носи.  Rolling Eyes

Изглежда ужасно, като лелка.. Като..не знам как да го кажа да не прозвучи грубо..но на тези снимки ми напомня на вещиците от детските филмчета. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт