Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 59 тема

• 81 384
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Вчера пак носих линията на Ардеко. Този път за по-дълго време, но този път нямаше лютене. Явно онзи ден или е било от внушение, или от нещо друго. Но съм впечатлена от трайността.

Копче, гримът ти е супер, може би малко със снимането трябва да потренираш, най-вече със светлината, за да се види по-ясно колко добре е направен.

# 586
 Hug

kopche,благодаря за снимките Simple SmileНаистина си много хубава,аз имам същият цвят очи.И много добре се гримираш.Първият и с пигментите най-много ми допаднаха.Но най-много се впечатлих от невероятните ти устни.Естествена красота!

# 587
  • в 1001-та нощ
kopche, поздравления, че се престраши  Blush

На мен пък така ми харесаха веждите, че "само тях" виждам  Blush

Както Епона е писала, с времето и снимането - ще си намериш къде и на каква светлина стаат най-сполучливи снимки  Blush

Епона  Hug радвам се, че очната линия не ти създава проблеми  Blush Чакаме гримчета с нея  Heart Eyes

# 588
  • София
Благодаря за милите думи, момичета! Hug
Хич ме няма в снимането и се ядосвам всеки път на куцата си техника! #Cussing out
Ама каквото застАнало, такова излезнАло! Mr. Green

Ох, за червилото...
Със сигурност лилавият грим е с Римел Кейт Мос серията 26 върху него слагам понякога бътър глос на Nyx.
Цикламеното е мат на ГР 08.
И другото е пак тяхно 07. Peace

Аленка, мерси!
Ти си сега във веждомания, затова само тях виждаш! Joy
А колкото за снимането...ми то докато се науча, няма да съм за показване вече! hahaha

# 589
  • в 1001-та нощ
Ааааа, с редовни тренировки - всичко ще си дойде на мястото Simple Smile

# 590
а с редовно постване  Flutter ще се амбицираш  Hug

# 591
Мдааа, въпрос на мания newsm78......аз първо също погледнах веждите  Mr. Green

# 592
  • в 1001-та нощ
Аз днес имам една среща със съфорумка по повод размяна. Тъкмо повод да се гримирам и да тествам четирите нови червила. Започвам да снимам - няма и една снимка на фокус. И много странно - размазано е едното око, а другото бива  newsm78

Чудих се, чудих се   Rolling Eyes и предположих, че е възможно едни малки ръчички да са си играли с апарата и да са пипали, където не трябва. Включвам го, отваря се "обектива" и О, Боже! - зацапано и още как и с ръка не се трие, ами се дозамазва. Та, почистих със спирт и ми се стори, че снимките са по-кристални  Blush

Ще видим, като се прибера какъв маймун е излязъл  Mr. Green

# 593
  • Варна
Някой дали има впечатления от този руж на Артдеко?!  Rolling Eyes

Скрит текст:

# 594
  • Street of Dreams
И аз много харесах копчето - мен ме впечатли този топъл цвят на очите  Heart Eyes То кой каквото си няма... Laughing Хубава жена. Но наистина със селфитата трябва да потренираш - с втората камера на телефона ли са правени? Flutter

# 595
  • София
И аз много харесах копчето - мен ме впечатли този топъл цвят на очите  Heart Eyes То кой каквото си няма... Laughing Хубава жена. Но наистина със селфитата трябва да потренираш - с втората камера на телефона ли са правени? Flutter
Hug
Какво? Че и такава ли имало? newsm78
Просто натискам копчето за завъртане на посоката и виждам себе си и снимам Rolling Eyes. Наистина не ми се удава снимането.Ще тренирам. Peace

# 596
  • Street of Dreams
Hug
Какво? Че и такава ли имало? newsm78
Просто натискам копчето за завъртане на посоката и виждам себе си и снимам Rolling Eyes. Наистина не ми се удава снимането.Ще тренирам. Peace

Joy Joy Hug с КОПЧЕТО се пуска втората камера на телефона, която се намира от предната му страна. Heart Eyes Смело напред, тренинг ти трябва.

# 597
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Отдавна не пиша тук, само надничам да ви чета, но този път не мога да се въздържа Blush
Копче, много си красива! Много!

# 598
  • в 1001-та нощ
И аз съм готова със снимките Simple Smile

Започвам с 434 MADEMOISELLE - изглежда тъмничко, но на устни е много приятно, аз с него и излязох  Blush

Още снимки:

Скрит текст:

428 LÉGENDE - при мен избива нещо по-цикламено, по-цветно и е някак по-сатенено, с повече блясък.

410 CATHERINE - много нежно и красиво розовеещо в гилзата, на моите устни го усещам доста прозрачно.

Още снимки:

Скрит текст:

402 ADRIENNE - още от тестера много го харесах, сега и от пълноразмерен продукт си го обичам Simple Smile

Още снимки:

Скрит текст:

Очите - пролетната на Шанел за 2015 - розовото и тъмното - много леко се работи с нея Simple Smile

# 599
  • София
Пак отдавна не съм писала, но да се отчета с единствения ми сниман грим в последните месеци, който всъщност не е грим като грим и никога не бих излязла така намазана, но идеята беше да покажа всички цветове от една палитра за блога. Но пък май е време да се настроим малко пролетно и да дам тон с малко шарения  Crazy

Държа да подчертая, че кожата около окото е обработвана. На живо далеч не съм с толкова перфектен тен  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт