Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 59 тема

• 81 381
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • в 1001-та нощ
А коя е палитрата?

# 601
  • София
GOSH - 9 Shades to Play With in Las Vegas

# 602
  • в 1001-та нощ
Много приятна изненада от Гош  Blush Ще я разгледам, като имам възможност  Peace

Напомня ми на коктейлната на Шисейдо : Четох и ревюто ти Simple Smile   Каква й е цената?

Мисля, че нямам нужда от нея, нямам и импулс да я купя, но много радва окото в това все още зимно време и създава настроение, действително Simple Smile

И нямаше да предположа, че си ползвала и деветте цвята  Blush

# 603
  • София
Точно защото ми напомни на коктейлната на Шисейдо я взех. Трябва да ги снимам заедно Simple Smile
22 лв. е, има я в още два цветови варианта.

Повечето от цветовете са прелети и затова не се отличават рязко, а за два просто не намерих място, при все, че и без тях е страшна шарения  Laughing

# 604
  • в 1001-та нощ
Като спомена, че е с повечето цветове се вгледах и се виждат, но на пръв поглед - откроих 4 Simple Smile

Би било какафония, ако 9 цвята са контрастно отличими, особено и така ярки, добре е станало да се преливат и да дават форма Simple Smile

# 605
  • Стара Загора
Темата днес се е размърдала. Laughing
Много се радвам, че и Копче се е престрашила да се включи. Heart Eyes
Обаче Веси и Епона ми се губят. Не се скатавайте. Hug

Минавам да се разпиша и аз с 2 гримчета от последните дни:

Скрит текст:

понеже Веси повдигна темата за ружа цвете от Грация, тук съм с него, не е нещо невиждано, но на мен ми хареса много и цвета и ефекта му, затова цяла седмица не го сменям Mr. Green
не ползвам и хайлайтър, защото си е 2 в 1 направо, пигментиран е, състава му е кофти да отбележа и се разпрашва малко, но иначе е ок, издържа ми почти цял ден

Скрит текст:

# 606
  • София, Лагера
Ау, Адри, разбуди ме!  Heart Eyes Бях дълбоооко потънала в тъмносиньо и петролено!  Mr. Green Палитрата е страшна, моя е!  Crazy

Копче, много ме зарадва с тези (мои) цветове! Искам и на живо да те видя пак такава!!!  Praynig Simple Smile

# 607
Темата днес се е размърдала. Laughing
Много се радвам, че и Копче се е престрашила да се включи. Heart Eyes
Обаче Веси и Епона ми се губят. Не се скатавайте. Hug

Минавам да се разпиша и аз с 2 гримчета от последните дни:

Скрит текст:

понеже Веси повдигна темата за ружа цвете от Грация, тук съм с него, не е нещо невиждано, но на мен ми хареса много и цвета и ефекта му, затова цяла седмица не го сменям Mr. Green
не ползвам и хайлайтър, защото си е 2 в 1 направо, пигментиран е, състава му е кофти да отбележа и се разпрашва малко, но иначе е ок, издържа ми почти цял ден

Скрит текст:
Красавица си ти, много те харесвам.
Истинско удоволствие да те гледа човек, никога нищо в повече.
Прекрасни вежди!
Идеална си!

# 608
  • Street of Dreams
Kак ги отглеждате тези дебели вежди? Shocked Много са хубави, тези на Алена също.  Heart Eyes

# 609
  • Велико Търново
Страхотни гримове, браво  bouquet
Аленка, много ми харесва Мадмоазел на Шанел Heart Eyes ще го търся. С техните червила обикновено се побърквам - чудя се кое повече ми харесва, и ми се иска да ги имам почти всички Crazy

# 610
  • София
Ивченце! Hug
Красавица си ми ти! Hug
Ей такива снимки -кристални когато докарам, тогава ще се показвам вече ooooh!

Кафявото на първата снимка ми прилича на новите сенки на Есенс от нюд серията-кофи бийн. Гледах ги доста, и ревюта бях чела в немските блогове, но не си ги взех. Дали не сбърках?! newsm78

# 611
  • Стара Загора
Благодаря Ви. Hug  bouquet

Моите вежди никога не мога да ги направя еднакви. Станат ли за скубане и пак формата им се променя. Но е факт, че дори аз не знам как си ги отгледах такива. Преди години се бях окепазила до 5 косъма и буквално само моливът ми правеше вежди. Сега непрекъснато получавам комплименти за тях. Crazy

Ивченце! Hug
Красавица си ми ти! Hug
Ей такива снимки -кристални когато докарам, тогава ще се показвам вече ooooh!

Кафявото на първата снимка ми прилича на новите сенки на Есенс от нюд серията-кофи бийн. Гледах ги доста, и ревюта бях чела в немските блогове, но не си ги взех. Дали не сбърках?! newsm78

Не знам дали въпроса е към мен, но вероятно да - с Шоколадовата палитра съм на първите 2 снимки.
Вторият грим е с тази на Катрис и червилото.

Скрит текст:
Молива за водната линия между другото, вчера сутринта го сложих в 7,30 и снощи в толкова като се прибрах още беше там. Естествено не така плътен като в началото, но все пак. Crazy Не ми люти също. Blush

# 612
  • София
Не знам дали въпроса е към мен, но вероятно да - с Шоколадовата палитра съм на първите 2 снимки.
Към теб, към теб беше въпросът! Flutter
Ох, удари ме в болното място! Шоколадовата палитра! Толкова я искам! Crazy Heart Eyes Wink

# 613
  • Стара Загора
Към теб, към теб беше въпросът! Flutter
Ох, удари ме в болното място! Шоколадовата палитра! Толкова я искам! Crazy Heart Eyes Wink

Много е хубава. Ако трябва да остана само с една палитра и да разкарам всички останали сенки, то това ще бъде тя. Heart Eyes

Ето още 2-3 снимчици на грима:

Скрит текст:

и още един, но не толкова златно-бронзов

# 614
  • Велико Търново
Ивче, страхотна си  bouquet Може ли да кажеш кои цветове от Шоколадовата палитра си използвала?

Общи условия

Активация на акаунт