Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 59 тема

• 81 379
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
  • Стара Загора
Ивче, страхотна си  bouquet Може ли да кажеш кои цветове от Шоколадовата палитра си използвала?

Мерси. Hug

За първият мисля, че бяха (от основата към ъгълчето) Marzipan, Creme Brulee/Hazelnut, Gilded Ganache и опуших със Semi-Sweet.
За вторият нямам ясен спомен, че се опитвах да ползвам Candied Violet на подвижния заради червилото, но то едва лека лилава нотка избива. Останалите мисля бяха (пак от основата на окото към ъгълчето) Champagne Truffle, Hazelnut, Amaretto, за сгъвката не съм сигурна дали ползвах Cherry Cordial или Triple Fudge. Омекотих и блендирах с Milk Chocolate. Laughing

# 616
  • Велико Търново
Благодаря ти Hug сега ще използвам същите цветове, за да се гримирам, и аз съм със сини очи и затова "крада" комбинациите ти Flutter

# 617
  • Стара Загора
Благодаря ти Hug сега ще използвам същите цветове, за да се гримирам, и аз съм със сини очи и затова "крада" комбинациите ти Flutter

Помня те, веднъж се беше показала с дъщеря си. Blush Hug Хубавица си. Heart Eyes

Последно, отново с Шоколада, но в бордо гама Laughing понеже каза, че си със сини очи, а на тях мисля че тези цветове им отиват много.
Не съм сигурна колко си отива с лилавото червило, но ми писна всеки път да съм със стандартните кафеви и бежови сенки, когато устните ми са по-тъмни. Laughing

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 22 мар 2015, 09:58 от iv4enceto_91

# 618
  • Велико Търново
Готова съм, стана много добре, но нямам време за снимки, трябва да излизам Wink
Благодаря още веднъж и за последната комбинация  bouquet

# 619
  • в 1001-та нощ
Страхотни гримове, браво  bouquet
Аленка, много ми харесва Мадмоазел на Шанел Heart Eyes ще го търся. С техните червила обикновено се побърквам - чудя се кое повече ми харесва, и ми се иска да ги имам почти всички Crazy

Хубаво е да пробваш, леки са, като пигментация и според мен цветът в гилзата не е категорично показващ какво ще се вижда на устни, а и устните са различни Simple Smile  Blush

# 620
  • Велико Търново
О, да, така е, аз имам няколко от Коко шайн, те също не са много наситени, но аз това им харесвам - абсолютно са носими, изтриват се равномерно и устните ми не се изсушават. Имам чувството, че и новите, реформулирани ще са такива Flutter

# 621
Да подобни са, мазни и не изсушават, но са доста по-пигментирани от Коко Шайн. Коко Шайн за мен са по-добрите червила.

# 622
  • Велико Търново
Благодаря ти, Денси  bouquet ще взема аз едно за сравнение, не мога да им устоя,  все още се чудя между Мадмоазел, Коко, Emilienne.....и още няколко Crazy

# 623
Вземи си своя четка и внимателно ги пробвай на устни, като отидеш. Повечето дават големи изненади. Например при мен Емилиен стои ужасно, Коко е супер оранжево, а Мадмоазел въобще ми харесва как ми стои.

# 624
  • Велико Търново
Със сигурност ще пробвам, рядко купувам червило без проба, устните ми са бледи и оттенъците върху тях са съвсем различни в сравнение с цвета в гилзата Crazy

# 625
  • в 1001-та нощ
Аз май запролетявам стабилно - зима - не зима, сняг - не сняг  Mr. Green

Пробвах с 3 червила:

]

# 626
  • София
Страхотен грим! Кажи какво си използвала на очите, Аленка?

# 627
  • в 1001-та нощ
Благодаря  Blush

Палитрата Родео на Зоева Simple Smile Ползвах първия и третия цвят на горния ред - бледожълто и корал. Опитах да завърша с двете кафеви, но не са най-доброто за моя тен  Confused и финализирах с двете кафеникави от пролетната на Шанел за 2014г Simple Smile

На устните пробвах YSL RVS 14 - първата снимка, след това е Catherine 402 от новите на Шанел - най-светлото на снимките и накрая едно като чъби на МАС.

За палитрата на Зоева вече трайно съм с отлични впечатления и мога с ръка на сърцето да я препоръчам Simple Smile

Предния грим, който правих с нея беше синьо-златен - с първия и предпоследния цвят на долния ред. Първият цвят не си личи добре, но е синьо със златисто  Peace

Скрит текст:

Изненадващо за мен матовите цветове са много пигментирани и меки, не се прашат с моите четки. по-сатенените са малко по-рехави, но добри Simple Smile Определено си заслужава  Peace

Последна редакция: нд, 22 мар 2015, 21:38 от a.l.e.n.a

# 628
дами препоръчайте ми гланц или червило в златисто  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 629
Аленка, гримът ти на живо е много по-хубав отколкото на снимка.  Wink
снимката измива светлите цветове и засилва тъмните

Общи условия

Активация на акаунт