Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 59 тема

• 81 334
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
  • в 1001-та нощ
М, да, за жалост не съм инвестирала в хубава техника  Rolling Eyes  Ще ми се, но ми се вижда и голяма наука - човек, като има и техниката - да я ползва правилно  Blush

Много приятно ме изненада тази палитра  Blush

# 631
  • Street of Dreams
И на мен ми е любима тази палитра, дори ще ти открадна идеята и ще се гримирам така днес.  Mr. Green Мерси!  bouquet

# 632
Здравейте,

Ползвам очна линия всекидневно, но като цяло не си намирам идеалната. В момента ползвам такава с четчица и ми харесва повече от тези като маркер. Ако има доволни от някоя конкретно, ще съм радвам да споделите Simple Smile   bouquet

# 633
Да, High Precision Eyeliner на Артдеко. Страхота е! Много съм доволна от нея. Със сигурност не ми люти от нея, нанася се много лесно, не мърда, докато не се махне. За някой, който не е много опитен с очна линия, предполагам също ще бъде много лесна за работа.

# 634
И аз много харесвам тази палитра на Зоева  Grinning
Аленка, супер грим се е получил.
За жалост, аз рядко се престрашавам да посягам към нея - има нещо в съставките, което страшно ми дразни лещите, ако попадне там прашинка. А е ясно, че много трудно може да се избегне, напълно нулево разпрашаване  Rolling Eyes
С тези лещи е пълен ужас - постоянни капризи  Crossing Arms

# 635
  • в 1001-та нощ
Аз днес ползвах бурканчето на Шанел - abstraction - за рождения ден на малкия. И когато тръгнах да си свалям грима забелязах, че нямам спирала  Mr. Green ooooh! Joy hahaha Ами ... това е да си майка  Mr. Green Laughing

Веси - още помня твоя грим с тази палитра във Фенси - разкош отвсякъде   Heart Eyes Направо е много жалко да ти създава дискомфорт Sad Явно има нещо дразнещо Sad

OnDiNe_  Hug аз за теб си мислех и това, което си говорихме, ама се въздържах да ползвам марсала цвета Simple Smile Имаше риск да стане клоуада Simple Smile Но определено ще го включа във външия ъгъл Simple Smile Иска ми се да видя резултата Simple Smile

За тренировки на очна линия с четчица - бюджетно препоръчвам тази на Голдън Роуз. Сигурно не е по-добра от Артдеко, но е бюджетна и за тренировки става, а и не само Simple Smile

# 636
Момичета, за прикриване на тъмни сенки под очите кое е по подходящо коректор или консилър?  Embarassed
Кожата под очите ми е изключително тънка, прозрачна и няколко тона по-светла, за разлика от останалата част на лицето, което в момента е зачервено от розацея. Използвам дермокозметика, защото това е медицински проблем и вместо фдт слагам CC крема на Ла Рош Позе. От него слагам и под очите, но не прикрива добре, той е само за червенини. И ми се иска да взема и нещо допълнително за изравняване на разликата между зоната под очите и лицето. Много е фрапираща, все едно съм се пекла на очила. Постоянно ме питат ти да не си се пекла някъде.  Rolling Eyes

# 637
Аз днес ползвах бурканчето на Шанел - abstraction - за рождения ден на малкия. И когато тръгнах да си свалям грима забелязах, че нямам спирала  Mr. Green ooooh! Joy hahaha Ами ... това е да си майка  Mr. Green Laughing

И на мен ми се е случвало  Laughing

# 638
  • в 1001-та нощ
Caipirinha, не се води само по името на продукта, а чети описанието и при възможност пробвай Simple Smile

Concealer - би трябвало да са покривни и да скрият, да замаскират проблема. Коректорите коригират  - примерно ако има червенини по лицето, бузките ..., може да покриват прозиращи кр. съдове (сини или зелени) ...... Може да са и само озаряващи.

Всеки производител решава как да си кръсти продукта и няма общовалидно правило. Затова аз на твое място бих се ориентирала към камуфлажен продукт и по възможност с озаряване или пък него да го добавяш отгоре.

Мисля, че много беше хвален продукт на Максфактор или Мейбълин. Предполагам ще се включат момичетата, които ползват такива с предложения за конкретни продукти Simple Smile

# 639
Момичета, за прикриване на тъмни сенки под очите кое е по подходящо коректор или консилър?  Embarassed
Кожата под очите ми е изключително тънка, прозрачна и няколко тона по-светла, за разлика от останалата част на лицето, което в момента е зачервено от розацея. Използвам дермокозметика, защото това е медицински проблем и вместо фдт слагам CC крема на Ла Рош Позе. От него слагам и под очите, но не прикрива добре, той е само за червенини. И ми се иска да взема и нещо допълнително за изравняване на разликата между зоната под очите и лицето. Много е фрапираща, все едно съм се пекла на очила. Постоянно ме питат ти да не си се пекла някъде.  Rolling Eyes

Аз използвам ето този коректор на Ланком.Прикрива фините бръчки и тъмните кръгове, озарява погледа.

# 640
  • в 1001-та нощ
Много голяма покривност имат и едни коректори на ЕЛ. Случайно ходих да ги гледам за една размяна, но цветовете бяха много "крайни"  и наситени - розово, жълто ... може би на кожа би стояло по-бледо и коригиращо и камуфлажно, но аз направо се стреснах Simple Smile

# 641
  • София
Това клипче обяснява доста добре разликите между коректор и консилър. Гледах го вчера и ми просветна доста. Peace

# 642
Точно в момента пиша статия по въпроса ще я пльосна като съм готова.

# 643
  • в 1001-та нощ
Хайде - ще чакаме  Hug

Клипчето ще го изгледам и аз по-късно Simple Smile

Аз днес пак пробвах Родеото - зеления цвят на долния ред , ами тези, които не са матови са по-слаби за мен:

Затъмних с тъмно синьото - предпоследния цвят на долния ред и сложих в основата малко от бледо жълтото. Като, че ли имам други зелени, които са по-добри  Rolling Eyes

Пробвах с няколко червила:

С кое червило Ви харесва повече? Аз си мисля, че с второто и четвъртото - тези, които са по-безцветни е по-добре  Rolling Eyes

# 644
3 снимка Wink

Общи условия

Активация на акаунт