Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 59 тема

• 81 328
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • Street of Dreams
Алена, по-хубава не съм те виждала! Черното прави погледа ти красив, дълбок и някак меланхоличен. Гримът ти е убийствен и аз гласувам с две ръце за първото червило - хем е ярко колкото сенките, хем е контрастно.

На мен това синьото ми стои като черно. Иначе зеленото е много наситено на моите клепачи, особено нанесено с мокра четка. Стои ми съвсем различно.

# 646
  • в 1001-та нощ
Благодаря, Момичета  Blush

А това, че се нанасят и с мокра четка - изобщо не съм забелязала, но ще пробвам непременно.

OnDiNe_, утре ще гледам да включа и марсала цвета, нали такава беше задачката с корала и марсала,  а мисля и малко жълто отвътре и кафяво   за край Simple Smile

# 647
  • Street of Dreams
Ще надникна. Peace Аз днес правих тъмнозелен молив на долния клепач (не във водната линия, а отдолу) и светлозлатист молив, нанесен като сенки, по горния. Стана много красиво.  Heart Eyes

# 648
Хах! И аз вчера бях със зелено и то крайно нетипично за мен- наситено и интензивно такова: GR glittering loose eyeshadows 204
http://www.cosmoworld.com.tr/urun/golden-rose-terracotta-far-g.loose-204
Само в основата на горните мигли, в/у черна основа; на подвижния клепач- светли, матови нюд сенки.

Off topic: имаше една приказка за балтона и копчето:

Скрит текст:
Харесвам тази серия на GR, но по щандовете им в МОЛовете само този цвят беше останал, накрая се предадох и ги взех.
Зимата когато си ги купих, осъзнах, че няма нищо в гардероба ми, с което да ги съчетая  Thinking. Малко по-късно видях разкошна жилетка, вълна и мохер, в същия цвят. Купих я разбирасе, а покрай нея и др неща, за да ги съчетавам.
Та така, покрай сенки за 3 лева обзаведох 1/2 гардероб   Mr. Green hahaha

Важно е вдъхновение да има  Heart Eyes, за това и обичам тази тема както съм споменавала

Последна редакция: ср, 25 мар 2015, 14:27 от Figs

# 649
  • Street of Dreams
Аз с удоволствие бих ги комбинирала с черен тоалет - много харесвам това цветово съчетание. Би пасвало и с други цветове, само да дойде тази пролет най-после.

# 650
Да, облечена в черно, подобен грим е приятен акцент, било съчетан с друг малък акцент  в подобен цвят ( гривна например или маникюр и т.н.) или дори самостоятелно. Но аз бягах от черно до лицето тази зима! Това зелено беше приятен начин да внеса малко пролетно настроение в мрачните месеци.
 Важен е и цветът на очите- с твоите би билооо   Flutter  Crazy В/у черна основа също, ако са бляскави като GR.
И да, идват и слънчевите пролетни дни Simple Smile

# 651
  • София
Днес направих поредното си "техническо" откритие! Mr. Green
Тези от вас, които притежават ето този маркер -тънкописец за очи да го имат предвид.

Изведнъж престана да пише и се учудих, понеже бях го ползвала 3-4х. Оказа се че тънкописецът е двустранен и едната му страна е потопена в туш, а другата пише.
Извадих тънкописеца и го мушнах с обратната страна обратно в сърцето на писалката. Оказа се, че е двувърх, т.е. пише от двете си страни писеца. Та... с обръщане на посоката се напоява изсъхналата част, докато се ползва сочната му страна, явно... докато му свърши мастилото.
Ох, дано ме разбра някой! Joy hahaha

# 652
Аз пък днес спечелих професионален грим /нали все в нета вися/, но ще е след като родя и нямам търпение  Blush

# 653
kopche, аз те разбрах и твоето откритие ще ми помогне с моята очна линия, която не ползвах, защото реших че е пристигнала изсъхнала. А технически погледнато как го направи, просто дръпна писеца ли?  Mr. Green

# 654
  • София
Да. Точно. Издърпах го с пръсти, напъхах сухата глава обратно и си довърших грима със сочната страна на писеца. Simple Smile
Приготви си лист хартия за операцията. Мацаница по пръстите става, но...и тук важи максимата: Красотата иска жертви! Hug

# 655
Хихи Simple Smile Утре ще оперирам! Благодаря ти много!  Hug

# 656
  • в 1001-та нощ
kopche  Hug и от мен голямо благодаря  newsm51 Твоят от къде е?

Имам такъв от Сефора в САЩ - напълно сух - изумих се - изобщо не го бях ползвал и отваряла, много ми стана криво Sad Сега ще пробвам да го сложа на челна стойка и да пропише  Heart Eyes

Figs  Hug разкошен цвят Simple Smile За мен си е напълно носим Simple Smile  Blush

Tifany1  Hug къде ще бъде грима?

Да снимаш после и да покажеш и леко раждане, ако наближава Simple Smile

Скрит текст:
Лентичките са ти широки и третата се вижда съвсем малко в горния край  Blush Не се вижда в коя седмица си  Blush Стискам палци да е леко  Heart Eyes

Аз днес подтикната от еди разговор с OnDine_ в карах в кораловия  грим и марсала цвета Simple Smile

# 657
  • Пловдив
   Здравейте,
купих си тази палитра на Диор  MONTAIGNE
Скрит текст:

Моля, момичета, които я притежават да споделят дали са доволни.
Аз нищо не мога да сътворя с нея/ то, вярно, не съм спец в гримирането, ама.../.
Както и да комбинирам цветовете ми се получава бледо и съвсем незабележимо.
Не смея да пробвам с навлажнена четка, за да не я разваля.А и така никога не съм
се гримирала и съвсем не знам как да процедирам.

Ще я мъча още малко и май ще отива в размените.

# 658
  • в 1001-та нощ
Такава е, не в теб е проблемът. Ето мой грим с нея:

С влажна четка ще има повече интензивност  Peace Тук аз съм действала със суха  Peace

# 659
  • Пловдив
   Алена, благодаря ти за онагледяването!
Ще видя утре какво ще сътворя.
При теб се е получило много нежно и си се забелязва,
но ти си майсторка! Аз надали ще успея.

Общи условия

Активация на акаунт