Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 59 тема

• 81 321
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
  • в 1001-та нощ
Е, как няма да успееш  Peace

Ползвай база обаче  Blush Ако нямаш база - първо слагаш околочен крем - под очите и на клепача. Изчакай да дръпне сложи на тънък пласт тониран продукт - какъвто ползваш за лицето - ББ крем, ФДТ, или коректор, но по възможност да  е по-светъл, за да се изгради основа, на която цветовете да изпъкват  Peace

Пак изчакай леко да дръпне да не е мокро и действаш  Peace

Не знам кои цветове си харесала - можеш да сложиш малко бяло във вътрешния ъгъл, след това розовото на центъра на клепача и външния ъгъл да се изгради с тъмното  Peace

Или за по-лесно действат с двата по-контрастни цвята - розовото и тъмно кафявото  Peace Като сложиш розовото - ще изглежда бледо, но като добавиш и кафявото - от контраста между тях ще се виждат и двата цвята, а преливките са лесни  Peace

Аз имах мини палитра, хареса ми, но ми беше много малка и неудобна за ползване  Blush Аз обичам с четката да си загребвам и да нанасям цвета бързо  Blush а не с множество повторения Simple Smile

Дано ти хареса и да споделиш после поне с думи  Blush

# 661
Не съм ви чела много отдавна , нямам никакво време  Tired
Днес се снимах , ама не мога да го хващам този грим и това е.

# 662
  • Пловдив
   Алена още веднаж благодаря!
Така лесно го описваш, направо като детска игра!
Имам база, ще пробвам по твоите описания.И ще споделя с думи.
А ако споделя опита със снимка, сигурно поне два дена никой
няма да пише в темата,защото ще го боли коремът от смях.

# 663
  • в 1001-та нощ
А, едва ли ще е смешно, но те разбирам Simple Smile Винаги има притеснение в началото Simple Smile

Успех и ще очакваме разказа  Blush

# 664
Аленка, във Варна ще е, стана съвсем случайно с ено харесване във ФБ и аз бях 200-ия харесал страницата  Simple Smile много се зарадвах, защото ми се иска да видя нещо различно и то нанесено от професионалист. Ще снимам задължително  Peace
Скрит текст:
Последната седмица на 8-ия съм, във вторник влизам в 9 месец  Heart Eyes

# 665
  • в 1001-та нощ
Хах  Party ето това е късмет  bowuu Имаш ли конкретно желание за визия или ще се оставиш да те изненадат с тяхно виждане?

Скрит текст:
Ах, значи си на крачка от финала  Blush  Heart Eyes

# 666
  • София
kopche  Hug и от мен голямо благодаря  newsm51 Твоят от къде е?

Имам такъв от Сефора в САЩ - напълно сух - изумих се - изобщо не го бях ползвал и отваряла, много ми стана криво Sad Сега ще пробвам да го сложа на челна стойка и да пропише  Heart Eyes
Моят е от UK, мисля, имам го от мила съфорумка, която просто не се справяше с него и ми го подари при една размяна. Hug
Сподели после дали и твоят маркер е прописал. Peace

# 667
  • варна
Момичета,знаете ли кои са миглите в началото на  всяка страничка горе?Много впечатляващи! Heart Eyes

# 668
  • в 1001-та нощ
Ето публикацията - обяснява и има и още снимки  Peace

# 669
  • Street of Dreams
А пробвали ли сте да затъмните в двата ъгъла очите, а не само във външния?

Коя четка бихте използвали за тъмното?

# 670
  • София
Ползва се малка пенсил четка за прецизност. Peace
Пробвах да правя ето това наскоро,

но със зелен молив и зелена сянка, вместо лилаво. Всъщност наполовина вярно го направих, без затъмняване във вътрешният ъгъл. Снимковият материал в зелено го имате от точно този ми експеримент. Grinning Heart Eyes

# 671
  • в 1001-та нощ
Аз съм пробвала много пъти - Стихийна ми обърна внимание, но при мен става много зле, защото имам по-голям просвет на клепача под костта във вътрешния ъгъл на окото. Пробвала съм и да го направя в малък тесен участък (от вътрешната страна), не на цялото пространство, но пак не става добре. Може би, ако ползвам молив, за да стане прецизно ще е добре, но като цяло не е добре за моята форма на око, кост над него и разпределение на пространството  Peace

# 672
По-скоро бих просветлила в средата повече, отколкото да затъмнявам в двата края. Не харесвам вътрешен, затъмен ъгъл на моето око.

# 673
  • варна
Ето публикацията - обяснява и има и още снимки  Peace

bouquetОтзивчива както винаги!!!  bouquetБлагодаря!

# 674
Не съм ви чела много отдавна , нямам никакво време  Tired
Днес се снимах , ама не мога да го хващам този грим и това е.

R_R и преди беше показвала подобен грим, този повече ми харесва. Иначе имам спомен, че тогава коментирахте и веждите. Виждам че въпреки нелеките коментари, не само не си се обидила, но си ги и попроменила. Страшно е хубаво, че търсиш. Мисля си че има и по-оптимален вариант; може би във 'веждовата'   Grinning  темата биха те насочили още малко, такаче те да комплементират максимално лицето ти  Hug (с тази хубава и светла кожа, дължиш си го Simple Smile )

Общи условия

Активация на акаунт