Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е препоръчителната дозировка на Ферофолгама при бременни с нисък хемоглобин?
Какви странични ефекти могат да възникнат при приема на Ферофолгама?
Какви са ефектите на Ферофолгама върху нивата на хемоглобина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е препоръчителната дозировка на Ферофолгама при бременни с нисък хемоглобин?
При бременни жени с нисък хемоглобин, обичайната дозировка на Ферофолгама обикновено е 2 таблетки на ден. Въпреки това, според споделения опит от участниците, по-високите дози (3 таблетки дневно) могат да бъдат предписани за по-съществени отклонения в хемоглобина. Някои потребители съобщават, че регулират дозировката самостоятелно въз основа на индивидуалната реакция на организма.
-
Какви странични ефекти могат да възникнат при приема на Ферофолгама?
-
Какви са ефектите на Ферофолгама върху нивата на хемоглобина?
Много жени съобщават, че Ферофолгама помага за повишаване на нивата на хемоглобина. Въпреки това, времето за видим ефект може да варира. Някои забелязват увеличение след период на прием, докато други не наблюдават значително подобрение и в някои случаи може да се наложи използването на допълнителни добавки или промяна в диетата.
-
Каква е ролята на храненето при нисък хемоглобин по време на бременност?
-
Как да се справим с трудностите при усвояването на желязото?
На мен хемоглобина ми беше 111. Първо бяхме решили да опитам да го вдигна чрез храна, но номера не се получи (понеже мразя да пия каквито и да е хапчета, а през цялата бременност с всички витамини и добавки откачих и поисках да пробваме с храната
Спрях го.Сега пия сорбифер ама и аз мразя лекарства и от 2 си ги намалих на 1 на ден.Дано е достатъчно.