На море в Турция - тема 36

• 89 831
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря ви много за отговорите!
Разглеждам тук:
http://www.orient99.com/pochivki_turcia_bodrum/view.html?oid=2099937
 и се чудя, най отгоре пише самолетна програма, а отдолу са изредени хотели и цени. Щените на тези хотели включват ли и полета? Нещо хич не мога да разбера как да работя с тия сайтове Simple Smile

# 541
Благодаря ви много за отговорите!
Разглеждам тук:
http://www.orient99.com/pochivki_turcia_bodrum/view.html?oid=2099937
 и се чудя, най отгоре пише самолетна програма, а отдолу са изредени хотели и цени. Щените на тези хотели включват ли и полета? Нещо хич не мога да разбера как да работя с тия сайтове Simple Smile

Тези цени са със самолетен билет, но без летищни такси!

# 542
Пак аз Simple Smile
Тези хотели  отдолу пак ли са със включен самолет:
http://turkey.bulgariatravel.bg/bodrum/view?oid=260

Конкретно тази оферта ме интересува дали е със самолет:
http://turkey.bulgariatravel.bg/bodrum/view/hotel?hid=249&oid=260

# 543
Пак аз Simple Smile
Тези хотели  отдолу пак ли са със включен самолет:
http://turkey.bulgariatravel.bg/bodrum/view?oid=260

Конкретно тази оферта ме интересува дали е със самолет:
http://turkey.bulgariatravel.bg/bodrum/view/hotel?hid=249&oid=260

Отидете на цени и от там кликнете върху цената за дадата, от която Ви интересува (под таблицата пише). Излиза стойността без вкл. горивна такса. Вижда се и колко аванс трябва да платите за резервация.

# 544
  • sofia
 То си пише в описанието на всяка една оферта-
ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
самолетен билет София – Бодрум - София с чартърен полет
7 нощувки на съответния пансион в 3* / 4* / 5* хотел в избрания курорт
трансфери летище Бодрум - хотел - летище Бодрум
медицинска застраховка с покритие 10000 Euro /с Assistance/
Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г.: 5 евро за 8 дни; за лица от 75 до 80 г.: 14 евро за 8 дни.

# 545
  • Велико Търново
Извинявайте за въпроса, ако е бил дъвкан много пъти, но как стои въпроса с храната и детенце на година и половина. Днес ще резервирам за септември, тя е захранена почти с всичко, но все пак готвя отделно без сол, не е яла и захар до сега. Дали имат подходящи храни, супи и т.н. или всичко е сухо?

# 546
Извинявайте за въпроса, ако е бил дъвкан много пъти, но как стои въпроса с храната и детенце на година и половина. Днес ще резервирам за септември, тя е захранена почти с всичко, но все пак готвя отделно без сол, не е яла и захар до сега. Дали имат подходящи храни, супи и т.н. или всичко е сухо?

Ами има супи, аз не съм ги пробвала и не мога да то кажа как са. В хотела, в който бяхме, предполагам че в повечето е така има отделение за диетични храни. Примерно имаше нещо като пилешка супа - сварено месо с картофи и т.н. Предполагам че не е била подправена. Има няколко вида обезсолено сирене. Общо взето не съм обръщала внимание на това отделение, но не беше малко. Относно десертите освен плодове, които са много и в изобилие не се сещам за друго. Все пак там захарта е на почит. На закуска има всякакви видове мюсли и зърнени закуски. Мисля че ако си си харесала конкретен хотел или изборът е между няколко, спокойно можеш да им пишеш на мейла и да ги попиташ конкретно за храната за малки деца. Отзивчиви са и отговарят доста бързо

# 547
  • Велико Търново
eimitu, благодаря ти. Отделение за диетични храни звучи страхотно, зърнени закуски, плодове и обезсолено сирене също. Харесали сме Eftalia Village, ще им пиша определено.

# 548
Scrye, и мен същият въпрос ме вълнува (с храната за дете на 1.5 г.).
Като гледах описанията на хотелите, на един пише "детски бюфет", а на други "детски бюфет" и отделно "детска кухня". Останах с впечатление, че детският бюфет е просто кът за хранене на деца - с малки маси и столчета, а детската кухня е специфичната храна за деца, която се предлага. Не знам дали съм права. Но детска кухня много малко хотели предлагат и то с предварителна заявка.
И аз ще взема да пиша на хотела, който избрахме.
Това с диетичното меню си е добър вариант  Grinning

# 549
Здравейте! Някой, от почивалите в Бодрум, ходил ли е до оостров Кос? Предполагам става с корабче/ферибот. По подобен начин сме ходили от Мармарис до остров Родос и от Кушадасъ до остров Самос.
Аз съм ходила в Кос, ферибота е в 9ч, струваше 35 лири в двете посоки, пътува 1 час, връщането е в 17ч от Кос. На връщане си взехме цигари от безмитния за 7 евро картона и направо си избихме разходката хахахха. Острова е малък, има много заведения и обслужването навсякъде е страхотно. Има някакви разкопки, входът е свободен. Има пазарче на добри цени и има много карикатуристи за 5 евро ти правят много готина карикатура. Предлагат се скутерчета и велосипеди под наем, като цяло умряхме от скука, понеже след разходката и хапването се оказа, че всички магазини са затворени за 4 часова обедна почивка. Имат хубаво яхтено пристанище с уникааални яхти.

А ти би ли споделила инфо за разходката до Самос. Ние тази година сме в Кушадасъ Simple Smile

Благодаря ти!  bouquet А да ме ориентираш къде е ферибота в Бодрум. Предполагам на градското им пристанище или?
За Кушадасъ и Самос - корабчето/фериботът е на градското пристанище, което е в града и е на пешаходно разстояние от почти от всякъде. Ако сте в хотел извън града или по в края на града, то има маршрутки, които някога бяха много евтини. Ходила съм много отдавна и информацията може да е в някаква степен неактуална, а някои работи за жалост не ги помня конкретно. Фериботът е точно така, сутринта рано - вероятно бе 8.30 или 9 часа и после следобяда - 16-17 - просто на място трябва да проверите. Самос е приятен за разходка, имам предвид столицата на острова. Заведения, приятни сгради, има и музей. От този остров е Питагор, но от друг град, ако не ме лъже паметта. Може да си вземете такси, аз бях с дъщеря ми, която бе тогава малка и не прояви интерес, но може да отидете и да разгледате и извън столицата на острова. Предполагам, че има и автобуси/автобусна гара. Според мен едно такова бягство за един ден си заслужава, защото островите са далеко от Атина и изобщо от континентална Гърция, а носят много специфична атмосфера и са богати на история.

# 550
  • Русе
Scrye, и мен същият въпрос ме вълнува (с храната за дете на 1.5 г.).
Като гледах описанията на хотелите, на един пише "детски бюфет", а на други "детски бюфет" и отделно "детска кухня". Останах с впечатление, че детският бюфет е просто кът за хранене на деца - с малки маси и столчета, а детската кухня е специфичната храна за деца, която се предлага. Не знам дали съм права. Но детска кухня много малко хотели предлагат и то с предварителна заявка.
В Палм уингс имаше такъв детски кът с кухня за деца-бебешоци Wink

# 551
 На всички ,които в последните дни са се сдобили с резервации за почивки в Турция-Честито . Утре е последния ден за мартенски резервации. Успех на тези които чакат последния момент.  thumbsup

# 552
  • Велико Търново
На всички ,които в последните дни са се сдобили с резервации за почивки в Турция-Честито . Утре е последния ден за мартенски резервации. Успех на тези които чакат последния момент.  thumbsup

Благодаря, резервирахме вчера. Живот и здраве на 8.09 летим за Анталия.

# 553
На всички ,които в последните дни са се сдобили с резервации за почивки в Турция-Честито . Утре е последния ден за мартенски резервации. Успех на тези които чакат последния момент.  thumbsup

Благодаря! И ние сме на 12.06 в Алания, а на 25.09 в Кушадасъ, живот и здраве!
Имам въпрос, относно по-високия долар, ще окаже ли влияние за крайната цена на пакетите за Турция, т.е. ще трябва ли да се доплаща повече, при вече сключени договори?

# 554
andi18, доплаща се евентуално горивна такса ако пътувате със самолет

Общи условия

Активация на акаунт