На море в Турция - тема 36

• 89 821
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
eni4ka_niq, благодаря за разказа за екскурзията - ще я пропусна Simple Smile

# 571
с автобус , защото нямаме възможност за самолет за съжаление....

За Мармарис - Паша ,или за Анталия - ARANCIA RESORT - 5
Така отсичайки един от двата е доста елементарно. И двата си имат достойнства,лично аз като човек който е бил нееднократно в посочените хотели бих дал приоритет на Arancia Resort заради по-голямата и то страхотно зелена територия,по-големия плаж,локацията и все пак категорията-5*. Но пък Pasa beach 4* е в омагьосващия Мармарис,с качествена храна и е скоро реновиран. Успех с решението  и двата хотела са добри за цената която се иска.

# 572
zinaida Hug за дата 05.06. в Паша Бийч Мармарис отдавна няма места. Проверете в агенцията, която предпочитате, за кои дати има.  Хотела е чудесен и напълно заслужава цената си. Arancia съм го разглеждала и ми хареса. И от мен - успех!

Последна редакция: нд, 05 апр 2015, 02:57 от vanq_6119

# 573
Здравейте, момичета!

Моля, ако може да ми препоръчате добро място за почивка на море в Турция 3-4 звезди, с пълен пансион, на добри цени, за началото на юни /около 7 нощувки. Четирима възрастни

/ без претенции за курорт

# 574
  • Варна
В изписаните над 1 800 страници по темата има няколкостотин отговора на въпроса Simple SmileНа всичко отгоре за мен може добра цена да е 20 евро , а за теб - 200!!!

# 575
Погледнах последните няколко страници, видях един линк с оферти, и едно мнение, в което се казва, че е рано за оферти през юни.
Ако се върна 100 страници назад, може би ще има вече оферти за миналата година. Знам, че е нормално да бъда нападната, че не съм чела и искам нещата на готово. Все пак пиша от 8 години в този форум и съм наясно, че на потребителите не им е приятно да отговарят на едни и същи въпроси.

На първа страница е инфо за хотелите. Явно не е желателно да се рекламират агенции.
Ще съм благодарна за 1-2 линка на агенции, предлагащи добри условия, според Вас.
Може и на личен.

Весел и усмихнат празник!  bouquet

# 576
многократно са споменавани топ агенциите, които предлагат турските хотели
ориент, турск клуб, албена холидейс, емералд, аполо -сигурно има и други, но и тези са достатъчни  Peace

# 577
rosss, ако си от София или наблизо,

Погледни в сайта на тез тур - българската версия. Те не работят с крайни физически лица, а продават на агенции пакетите си. Много агенции работят с тях, например Алфа тур, Караджъ турс и т.н. В сайта на тез има посочените агенциите, които им препродават продуктите. Аз съм купувала почивка през Алфа и бях останала много доволна. Също в сайта на Астрал холидейз, които сами си правят пакетите.

От посочените в по-горния пост агенции само Емералд ми говори нещо, а по принцип съм човек, който пътува организирано доста. Вероятно в София просто не са познати. Peace

# 578
Някой правел ли си е резервации през сайтове като grabo, dalavera, pochivki.bg?
Търся нещо много изгодно и достъпно като цена. Най-добре да е и със включен транспорт.
В момента по тези сайтове масово има оферти за майските празници, но на нас ни трябва за края на юни. Надявам се по натам да пуснат хубави оферти и аз юни месец.

Веднъж се бях загледала, но като сравних цените се оказа, че цените в сайтовете на агенциите са почти същите, т.е няма смисъл да се купува ваучер. А и в повечето случаи хората се подвеждат по това, че в цената на ваучера не е включен транспорт. Като го включиш цената става колкото предлаганата от ТА.
[/quot
наистина че няма никакъв смисъл да се купува ваучер за почивка в чужбина, аз един път се излъгах и си взех ваучер за миналия великден, уж било беше с 35% отстъпка, а в крайна сметка в автобуса пътувах с хора които бяха на по ниска цена, само заради това че са си резервирали по рано от нас, а тези които бяха резервирали по същото време като нас , бяхме на същата цена, като добавиш транспорта и затраховката за тримата. сега вече сравнявам офертите на сайтове за групово пазаруване които ми допадат с тези по агенциите.

# 579
  • Пловдив
Благодаря на всички за съветите. Ние сме толкова непретенциозни , че където и да отидем ще ни хареса. Избрах първосигнално Мармарис , защото доста четох темата и повечето мнения са , че Мармарис е много красиво и запленяващо място .
 А колкото до хотела -да си има плаж , и да има вкусна храна ( това май навсякъде го има ) .
Общо взето никакви претенции за нищо нямаме, освен това да не е много скъпо-примерно да се вместим до около 1500 лв за 2 възрастни и дете на 6. За 7 нощувки с автобус... .
И друго да питам -допълнително за харчене какви пари трябва да се предвидят?

# 580
  • Бургас
И друго да питам -допълнително за харчене какви пари трябва да се предвидят?

Ако питаш конкретно за местните екскурзии, може да погледнеш назад в темата.  Описала съм подробно основните екскурзии и цените им.  За личните разходи никой не може да ви каже, защото зависи от това какво искате да купувате.

# 581
  • Пловдив
Да за екскурзиите имах предвид. Сега ще прочета. Благодаря ти Simple Smile

# 582
Благодаря за съветите за агенциите!  bouquet

# 583
Джули, къде се намираше, този от агенциите, който знаел български, че колежката се притеснява как ще се оправят сами със щерка си, пък искат да посетят поне 3 екскурзии.

# 584
  • Бургас
Джули, къде се намираше, този от агенциите, който знаел български, че колежката се притеснява как ще се оправят сами със щерка си, пък искат да посетят поне 3 екскурзии.

Не се сещам. Някой друг беше коментирал за него. Твоята позната знае ли поне руски?

Общи условия

Активация на акаунт