На море в Турция - тема 36

• 89 808
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Здравейте, може ли да ми помогнете , какво може да се разгледа в района на Кушадасъ,имали молове, Ефес на колко километра е? И всичко каквото се сетите приемам като съвети. Предварително Ви благодаря.

Има долмуш до Ефес , до Соке и после до аутлетите . Ако сте с кола по пътя има аутлети около АЙВАЛЪК,ИЗМИР.Те включват магазини на Уайкики , Соттон , Де Факто ..................... , а ги има и на центъра на Кушадасъ.

# 601
В Турция на море си е яко!  newsm10 smile3503 Въпроса е само да избереш подходящия хотел. Била съм в Мармарис и Анталия и беше невероятно.  Hug Но тази година специално ще почиваме в Гърция.  newsm08 newsm08 newsm08  car003   grinning039

# 602
Това, че до Ефес има долмуш означава ли че може да се посети самостоятелно без организирана екскурзия. И Ефес и къщата на Дева Мария близо ли са? Въпроса ми е дали ло е да си хвана долмуша и да си платя там само входа и да ги разгледам самостоятелно и да се върна с долмуша?

# 603
  • Бургас
Това, че до Ефес има долмуш означава ли че може да се посети самостоятелно без организирана екскурзия. И Ефес и къщата на Дева Мария близо ли са? Въпроса ми е дали ло е да си хвана долмуша и да си платя там само входа и да ги разгледам самостоятелно и да се върна с долмуша?

Може да си вземете кола под наем. Особено ако сте повече хора /4-5/ ще ви излезе доста по-изгодно отколкото да плащате високите цени за организирана екскурзия. Особено пък като Ефес и дома на Дева Мария са почти едно до друго. Ефес е на 17 км. от Кушадасъ, а дома на Дева Мария е на 7 км. от Ефес. Там са и селцата Шириндже и Селджук, които можете да посетите. 

# 604
Ванюшчееее, ама и на мен Артурчик ми е голям сладур. Мислим и ние тази година пак с него да пътешестваме.. А този Брендън къде се намира. На Артурчик  българският му не е много добър, но пък е много човечен. Само, че аз ако тръгна -ще го намеря, ама нея не знам как да я ориентирам. Нямат ли някакъв сайт.

# 605
Simple Smile
Някакъв ориентир за Артурчик?
Магазин...Статуя?

# 606
Малкия пеещ фонтан-пресичаш и е там.....оле как ти го обясних ама по принцип трудно се ориентирам...

# 607
Това е сайта на Брендан /българският изселник, който си говори много добре български/. Ние букнахме онлайн екскурзии и той дойде в хотела да ни донесе ваучерите и да му платим. Има и страница във Фейса. Може и предварително да се обадите по телефона /ако ви затруднява букването онлайн/ и да се разберете за всичко.

http://www.excursions-marmaris.com/tr/index.php

# 608
Ето данните за авио компанията с която ще летим
авиокомпания: CORENDON AIRLINES
тип самолет: Boeing 737-800
адрес: Guzeloluk Mahallesi 1879, Sokak N 148,ANTALYA/TURKEY
А ще отседнем в хотел M.C. ARANCIA RESORT HOTEL - 5*. Някакви отзиви да имате ?

# 609
Ако някой е бил в Алания, може ли да сподели какво може да видим там. Какво да разгледаме. Някакви екскурзии да ни препоръчате. Предварително благодаря  Hug

# 610
Благодаря на всички бързите отговори

# 611
Това е сайта на Брендан /българският изселник, който си говори много добре български/. Ние букнахме онлайн екскурзии и той дойде в хотела да ни донесе ваучерите и да му платим. Има и страница във Фейса. Може и предварително да се обадите по телефона /ако ви затруднява букването онлайн/ и да се разберете за всичко.

http://www.excursions-marmaris.com/tr/index.php

Благодаря ти много. А във фейсбук как да го намеря?

# 612
И аз   bouquet

# 613
Във Фейса - напишете Marmaris Brendan Bulent - и ще ви излезне - пишете му и на български, по принцип той е доста популярен в Трип-а при англичаните, аз така попаднах на сайта, без да знам, че е българин - разбрах го, след като 30 минути си говорихме на английски при получаването на ваучерите в хотела.

# 614
Ако някой е бил в Алания, може ли да сподели какво може да видим там. Какво да разгледаме. Някакви екскурзии да ни препоръчате. Предварително благодаря  Hug

Има една пещера, на брега на морета. През войните е имало вътре лазарети, защото температурата е постоянна и има слабо лъчение, което е полезно при белодробни заболявания. Освен всичко това пещерата е много красива, пълна със страхотно впечатляващи сталактити и сталагмити.
Самият град напомня на Анталия, но е по-малък. Има крепост,лазположена на висок хълм, от чиято височина се закрива много хубав изглед към морето и града.

Общи условия

Активация на акаунт