Пиърсинг - къде, как, колко?

• 140 398
  • 186
  •   1
Отговори
# 105
SlipKnoT  на устната също се поставя с абокат,не боли повече от на вс др място ,пак си правиш промивки със сандрин и вс е ок,само не тр да бързаш да си я смениш с по-малка ,щот ще се вреже в устната ,ако не е спаднала достатъчно/мъжа ми като почна да слага пиърсинг отначало се беше дупчил сам точно там ,сложи си обеца без проблем ама след два дни му омръзна и я махна и дупката си зарастна/ tedi94  за кое на тъмно говориш,има в доста градове Thinking nev4i   имаме студио и в бургас,но момчето там не е слагало още пиърсинг на клитора,виж за татуировки или друг пиърсинг ти го препоръчвам,защото е кадърен ,а и зная с какви бои и игли работи,но за този вид пиърсинг питай на богориди преди републиканска има едно студио в дясно,може и да слагат,за др не се сещам.Между другото там е малко по-сложно за това се увери ,че човека знае какво прави,късмет в търсенето Peace

# 106
tedi94   Това дали ще се инфецтира зависи единствено от теб.Ако си поддържаш добра устна хигиена/промивки със сандрин/всичко ще си е ок/освен ако не си алергична към метала,ама такива реакции са мн редки/,няма никакво значение дали е лято или зима-тя обицата ти е в устата.Просто на всяка цена искай топчетата да са силиконови/пластмасови/,за да няма счупени зъби в началото,после можеш да си ги смениш с каквито си поискаш.

# 107
Здравейте момичета! Изчетох темата набързо,а трябваше да я изчета преди да се пробия. Та, от вчера имам обица на пъпа.Голям мерак ми беше ама и голям страх брах. И сигурно от ужаса,който изпитвах ужасно ме боля.Така се бях вцепенила,че не попитах за упойка,а и мацката която ме сдупчи не беше приказлива. По-важно е сега какво да правя? Да си се къпя спокойно или да слагам нещо,че иначе не знам как да предпазя пъпа да не се намокри.Купих Оксикорт и се пръскам,но само това дали е достатъчно?

# 108
Здравейте момичета! Изчетох темата набързо,а трябваше да я изчета преди да се пробия. Та, от вчера имам обица на пъпа.Голям мерак ми беше ама и голям страх брах. И сигурно от ужаса,който изпитвах ужасно ме боля.Така се бях вцепенила,че не попитах за упойка,а и мацката която ме сдупчи не беше приказлива. По-важно е сега какво да правя? Да си се къпя спокойно или да слагам нещо,че иначе не знам как да предпазя пъпа да не се намокри.Купих Оксикорт и се пръскам,но само това дали е достатъчно?
Значи от моя скромен опит с обичките по тялото,много внимАвай с тая на пъпа,че лесно се възпалява...промивай със кислородна вода 1 седмица и слагаи банеоцин.....а после след като мине тая седмица промиваи с физиологичен разтвор,защото прекомерното ползване на кис.вода не води до добри последици(най-мн да я отхвърли).....и съвет от мен не бързай да си сменяш обицата,защото този вид пиърсинг заздравява мн бавно...и дори да ти се струва че е заздравяла може и да ти направи проблем.....успех

# 109
Моя пиърсинг на пъпа го пръсках само с оксикорт,струва ми се малко излишно това цялото с кислородна вода, а и банеоцин... /то в оксикорта си има вс необходимо ,а е и спрей/,колкото до мокренето- преди обяд ми я сложи мъжа ми и следобяд бяхме на плаж/просто тр да я пазиш от пясъка/,иначе солената вода и се отрази супер.Виж за бавното заздравяване съм изцяло съгласна с Aneliana  ,моята заздравя напълно май чак след два месеца

# 110
Много ви благодаря, разчитах само на вас  bouquet, че аман от "професионалисти".
Купих Оксикорт и пръскам,първия път ме щипеше но сега ми няма нищо (да чукам на дърво).
Значи след седмица да започна и с физиологичен разтвор. Ох и дано нямам проблеми, че снощи бях много щастлива - нямаше червенина,обичката се раздвижи свободно, не ме боли,не опъва, ама щом казвате че е рано да се радвам newsm78 

# 111
 Cry Cry Cry Кратка беше радостта ми. Момичета какво да правя??? В събота отидох на почивка и нямах Оксикорт и за два  дни без да слагам нищо пиърсинга ми се зачерви,има лека подутина и ме наболява. Сега отново го напръсках, ама не знам дали не е късно.Имам ли шанс да спра възпалението?

# 112
Ами можеш.пръскай с Оксирот по 3 -4 пъти дневно и ще ти се оправи,а ако пак ти се случи по време на почивка си купи обикновен вазелин и се мажи с него,за да не си влиза мръсна вода и си вземи и физ.разтвор за ежедневни промивки....

# 113
Момичета,къде сте??????? - темата нещо замря,аз само си задавам въпроси.Сигурно си разхождате пиърсите по плажа,ама аз пак ще ви питам.Та,значи възпалението взе да ми отшумява от Оксикорта обаче докога да го пръскам.След като толкова време заздравява,какво правите след спиране на Оксикорта или каквото друго сте ползвали?Четох мнение,че оксикорта не трябвало да се ползва повече от 8 дни.Това вярно ли е? Въобще, споделете опита си какво правите да кажем след първата седмица до окончателното заздравяване? Hug  bouquet 

# 114
Наистина не трябва да го ползваш повече от седмица,защото организма ти привиква към него и няма да ти действа...след като минат тези 7-8 дни после го промивай с физ.разтвор,за да махаш линфата(това бялото дето прилича на гной) и така няма да ти се възпалява...тоя разтвор не ти изсушава кожата като кис.вода и няма опасност от отхвърляне (освен ако обицата ти е сложена неправилно).....и не се шашкай толкова.....успехче newsm10

# 115
Благодаря ти  bouquet
Уморих  krio с въпросите си (нали съм невежа в областта), пък съм и голямо шубе,та затова писах отново в темата и добре че ти се включи,защото реших че докато излиза тази лимфа трябва да слагам Оксикорт.

# 116
Iskam da se namesq poneje imam dobar opit s piarsingite,a vijdam kolko gluposti se pi6at vav foruma.Zna4i az si slojih na papa,na nosleto i na ezika.Parvoto i na-vajno koeto az vi savetvam e da otidete v studio,a ne pri lekari hirurzi i t.n.Pri tqh e mnogo po bolezneno i sa mnogo malko zapoznati za pravilnite na4ini.Na papa si slojih predi 8 godini.Ne boli postavqneto,nai-mnogo den dva sled tova da q use6tate no mnogo slabo.Nai-dobrite obici sa ot titan,ne predizvikvat alergii,organizma gi priema i t.n.Samata procedura trae nqkolko sekundi i se izvar6va s abokat.Abe po4ti ne razbira6.Na ezika sa6to ne boli samoto dup4ene.Ezika se poduva no v nikakav slu4ai ne e ne6to ujasno,bolkite sa malko i predimno kato hapva6 i tva e parvite dva dni maksimum.Az fufleh parvata ve4er kato se podu,no na sutrinta vsi4ko be6e ok.I da vi kaja dori qdoh 4 4asa sled kato mi probiha.Sme6no mi e kato 4eta 4e trqbva edva li ne sedmica da qm supi i te4ni hrani.palni gluposti.Na nosa me bole6e nai-mnogo,no sled nqkolko dni q zaka4ih s edna bluza i se za4ervi mnogo i se upla6ih da ne se vazpali i q mahnah.Emi tva e.Ako nqkoi ima vaprosi da pita.
    .много ли ще ме боли на езика? ами колко парички ще е?

# 117
a  sled kato si napravi pirsin na ezika s kakvo go po4istva6e  za6toto na men mikazaxa s ni6to 4e ne bilo neobxodimo no men me e strax da ne se vaspali ne6to  Cry

# 118
ren1to   прави си промивки със САНДРИН,на билкова основа е има го в аптеките ,струва 2-3 лв. и си поддържай нормална устна хигиена  bouquet

# 119
Искам да попитам krio за убицата на ухото. боли ли много? И долу-горе колко ще струва  newsm78 . Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт