Наистина ли? Имам позната, която се е оженила така, преди около 30 години, продължават да са женени.

Нещо бях в дупка в работата, скука. Като го видях на живо, пълно разочарование. Аз говоря, той блее, гледа през мен, зад мен, ужас. На другия ден пита за друга среща. Реших, че се е побъркал. Минаха няколко дни, обаче при мен пак скука. Викам си, нейсе, ще се видим. Същата история- аз говоря, той един никакъв. Ооо, реших, че няма да я бъде тази работа и спирам с досадните срещи. Пак се обади, аз пак отидох.
Чак на четвъртата среща ми призна, че не се казва така, както му е ника и както е нормално да предположа, след като не ми се е представил по друг начин.
И така вече 10 години го търпя
, аз с цел секс, той по погрешка там
. Излязохме 3 пъти, на мен ми стана ясно, че той иска връзка, а не само забавления и му бих шута
или поне така си мислех ....
и като започна, смс - и
, майли
, звънене
, чакане пред нас
, подаръци
, цветя
, песни
, молби
... а аз
. Тогава аз живеех с моя приятелка, а той на общежитие, тъкмо завършваше. Опитах се да поддържам приятелски отношения с него, защото беше добро момче, но просто не исках да се ангажирам с някого. Приятелката ми остана без работа и не можа да си намери нищо подходящо доста време. Предложиха й работа в родния й град за добри пари и тя се върна там. И тук съдбата се намеси
Аз трябваше или да си сменя квартирата или да си намеря нова съквартирантка. А той трябваше да си напусне общежитието, нали завършваше и търсеше квартира. На мен не ми се местеше и му предложих да живее с мен, но като съквартиранти. Той се нанесе още на другия ден след предложението ми, разбира се. И така живяхме 5 месеца, като приятели
. Но постепенно неговата упоритост ме спечели, влюбих се
и след още половин година ми предложи да се преместим в неговото жилище, оказа се, че междувременно си е купил апартамент, за който не ми е казал и е живял на квартира с мен, за да не ме изпусне
. Много го обичам и съм му толкова благодарна, че не се отказа, въпреки всичките ми опити да го отблъсна, отвратя и каквото лошо се сетите
. Прави ме много щастлива! Не съм вярвала, че ще срещна Човека в сайт за запознанства. Но човек не знае от къде ще му дойде и ще го халоса любовта
Голям срамежливко, колко намеци му пусках докато се усети, ама нали си е дърво бавно загря
Препоръчани теми