Къде се запознахте с партньора си?

• 54 278
  • 199
  •   1
Отговори
# 60
Запознах се с ММ на един рожден ден на един мой братовчет.
ММ все тичаше подире ми   animal037  animal037  animal037
И накрая се взехме  married

# 61
 Тривиално - аз продавачка , той клиент . Доста често пазаруваше  Laughing

# 62
  • В древна страна на край света!!!
В Yahoo Messenger преди много години, и ни отне четири години да се видим на живо, но два дни след първата ни среща се сгодихме, а месец по-късно се и оженихме. От позицията на времето и за двамата е било голям риск, но си заслужаваше. Simple Smile

# 63
  • UK
Абсолютно нагласена работа беше нашето. Запознаха ни общи приятели на нарочно организирана (и двамата знаехме) двойна среща. Два дни по-късно излязохме сами и се разделихме чак на сутринта, за да отидем на работа. После започнахме да се виждаме през 2 дни, после през ден, после всеки ден и накрая се оказа, че живеем заедно. После емигрирахме заедно. Ние сме ужасно успешен проект на нашите приятели, смело заявявам  Heart Eyes

# 64
  • Sofia
В нета. В социален сайт.

# 65
И ние се запознахме в сайт за запознанства.

# 66
То май вече запознанствата са виртуални  atwork

# 67
  • Sofia
То май вече запознанствата са виртуални  atwork
Съвсем закономерно според мен. В днешно време хората, които имат пари да излизат нямат време, а тези, които имат време нямат пари. В повечето случаи.

# 68
Има логика да са вирутални по ред причини, които сега няма да пиша.

# 69
Запознахме се по интернет, в клубовете на дир-а (едва ли някой от тук-присъстващите ги знае, бая са древни) Simple Smile

# 70
Въпреки, че живеем на една улица, обслужвала съм го, когато работех като сервитьорки, имаме общи познати  и т.н. установихме първия си контакт във Facebook през далечната 2010 Laughing Помня, че тъкмо бяха направили чатове Sunglasses

# 71
Една петъчна вечер имах среща с една приятелка след работа.Отидох доста късно и цялата компания вече беше добре почерпена.Веднага го забелязах,беше брадлясал,с работните дрехи и доста подпийнал,но това като че ли въобще не ми направи впечатление Grinning След тази наша 1-ва среща се разминахме няколко пъти,но накрая нещата се получиха.Heart Eyes Сега не можем един без друг и се надяваме скоро да станем 3-ма baby_neutral

# 72
Ние сме се гонили по работните си места.Аз отидох да работа в един склад,от който той беше напуснал около седмица преди това.След 1-2 години отидох на друго място да работя,той беше напуснал около седмица преди това.На третото ми работно място се засякохме и така...И при нас иначе всичко стана бързо-август се запознахме,септември станахме гаджета,февруари заживяхме заедно и вече 11 години се търпим.

Скрит текст:
Само предложението още си го чакам,ама,нали знаете-надеждата умира последна....Може и да го дочакам newsm78

# 73
Бяхме на кино с приятелка. За пръв път го видях в киното и ми харесаха сините му очи. Беше с негов приятел, бивше гадже на същата моя приятелка, с която бяхме в киното. Споделих с нея. След няколко дни пак със същата излизаме и пак срещаме нейния бивш. Тя изведнъж попита с кое момче е бил в киното и предложи да ме запознае с него. Минаха около 3 седмици и на градския площад пълно с народ във връзка с голям местен празник. Минават двамата край нас, но не спират. Така няколко пъти се засякохме. Чак на 4 или 5 разминаване  нашият бивш приятел спира и  се заговорихме. Запозна ни. /По-късно ми призна, че ме е оглеждал. Ама как няма да ме хареса-стройна  и висока, с дълга права коса, с рокля една педя над коляното и високи обувки. Тогава модата пак беше мини и високи токчета. Разбрах, че е студент-медицина в Пловдив. Следващите дни се виждахме и ходехме на кино. И така се започна. Цяло лято се виждахме всеки ден. Есента мен ме приеха студентка в далечен град, но започнахме да си ходим на гости-една седмица аз при него, другата той при мен. Той в 3, а аз във 2 курс се оженихме. Две години по-късно се роди първият ни  син, 5 години след него втори син. И така на 14 февруари станаха 39 години, откакто сме женени и 41 , откакто се запознахме. Още сме  заедно и вече сме баба и дядо с две внучета. И пак си се обичаме и държим един на друг.
Пожелавам и на вас такова съпружеско дълголетие.

# 74
K.A.G., възхищавам се на хора като вас!  Hug Може би трябва да направиш тема със съвети за дълъг и щастлив съвместен живот.  Grinning

С моя (все още) приятел се видяхме за пръв път в един клуб (знам, тривиална история). Аз седях пред изхода и говорех с приятели, когато той влезе и просто погледите ни се срещнаха за доста продължително време сякаш времето спря. Дори приятелите ми почнаха да махат с ръце пред лицето ми, защото не бях там. Малко като сцена от филм със забавен кадър беше.  Laughing После въпросният почна да ми прави знак да отида при него на дансинга. Нахалник, вместо да дойде и да ме покани като хората!  Stop  Grinning Не го отразих, разбира се. И чак когато вече излизах от клуба, той дойде и ме заговори.

Общи условия

Активация на акаунт