Къде се запознахте с партньора си?

• 54 160
  • 199
  •   1
Отговори
# 195
Много готина тема, моят прекрасен съпруг срещнах благодарение на бившия ми приятел, бяха познати и след охладняване на отношенията с бившия ми, със съпруга ми започнахме да излизаме все по-често приятелски, докато накрая не се стигна го голямата развръзка. Със сигурност мога да твърдя, че това е голямата ми и последна любов.

# 196
  • София

Пък ние не помним. Сериозно - нито единия не помни кога точно сме се срещнали за пръв път, и приятелката (обща), покрай която се познаваме, и тя не помни кога пък точно сме се срещнали за сефте.
Ама ние с милото си бяхме добри приятели сигурно 10на години поне - без никакви мисли за нищо - преди да се съберем най-неочаквано...

# 197
Запознахме се в интернет в един форум. След това започнаха денонощни чатове, скайп. След 5 месеца писане ми дойде на гости в България. После след 1 месец дойде втори път. И третият път (след още един месец) беше за постоянно Simple Smile
Сега живеем от една година заедно и всичко е прекрасно Simple Smile

# 198
аз се запознах с моя приятел с тиндър Simple Smile)

# 199
Да живее интернет. Ние се запознахме във Фейсбук миналият януари. Последва писане една седмица. Още на първата среща усетих странното чувство,че това е моят човек. След пет месеца заживяхме заедно. Сгодихме се. А в момента съм в третия месец с първото ни бебче. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт