Кое е най романтичното което половинката ви е направил за вас

Кое е нещото което най-много ви е впечатлило по време на запознанството ви
работихме заедно с нея,сближихме се и си разказвах ме аз за разочорованията ми с бившият ми,и тя за неговите. Един ден той дойде до работата ни и тя ни запозна. Почнахме да си пишем и ето че дойде първата ни среща. Дойде да ме вземе от вкъщи ,с букет цветя и се отправихме към Искъра,където седнахме да вечеряме. А той милия беше толкова притеснен(а той нещо като е притеснен говори супер тихо
) . Хапнахме после се повозихме и двамата не искахме да се прибираме. Отидохме на кино,след което ме прибра до вкъщи и сигурно около час седяхме в колата и си говорихме. Беше супер миличък. Но най романтичното беше първият ни Свети Валентин. Беше подготвил изненада,но единственото което ми беше казал да си приготвя багаж за три дни. Дойде вземе с един огромен букет лилиуми(любимото ми цвете) в жабката беше скрил едно прекрасно колие,в подлакътника беше скрил парфюм. И тръгнахме към Велинград,там стаята беше украсена с рози....ех спомени спомени. Много си го обичам вече 3години заедно. Догодина сватба ни чака
Най - романтичното, ами знам ли. Може би първия мой рожден ден - прибирам се от работа, и отваряйки входната врата всичко е в балони. Влизам във всекидневната - украсена маса, вкусна вечеря и естествено - много подаръци. Предложението за брак също беше забавно-романтично, но тези моменти са толкова много, че не мога да отсея най - най - добото.
Вече 13 години сме заедно, имаме си и детенце и не си представям живота си без тях!
Той - млад и интелигентен, хубав асистент, а аз си бях "свенлива" студентка. Покани ме на преход в Пирин и както едвам бях качвала Черни връх, с едни гуменки обиколихме вр. Кутело, Кончето, вр. Вихрен и накрая разпънахме палатката на едно съседно връхче. Цяла нощ си говорихме, гледахме звездите (той разбира много от астрономия, знае името на почти всяка точка на небето). Беше се постарал много - носеше газово котлонче та даже кафе имах на закуска.
На следващия ден обядвахме на едни езера. Не спирахме да си говорим, дотогава не бях срещала никога толкова широко скроен човек, с много и разностранни интереси, с когото винаги има какво да си кажеш. После нещата се развиха стремглаво и категорично се събрахме след като ме заведе на скално катерене около седмица-2 по-късно.
Гушнахме се в една скаличка и оттогава сме си все заедно.

Но на следващия ден той ме намери и добави във фейсбук, а после ме покани да се видим пак. И така излизахме няколко месеца - не само секс, а и ресторанти, кино, концерти, кафета и т.н. Разбирахме се идеално въпреки различията в характера, имахме много общи вкусове въпреки многото различните интереси (все пак той инженер, аз фармацевт). 
Накрая каза, че щял да идва до СФ (тогава живеше в Пловдив, а иначе е от Германия) и да се видим и обсъдим бъдещите поръчки. И аз - отидох естествено..)) 

На практика от третата или четвъртата среща живеем заедно, 3 седмици по-късно решихме че ще се женим.
След 3 мес се сгодихме и на шестия месец се оженихме. Ей така - от един чат вече 11 години.