Как се запознахте с партньорa ви....

• 23 359
  • 110
  •   1
Отговори
# 45
  • Телиш/Плевен
Запознахме се в един форум през 2007 година. Бях модератор, а той беше нарушил правилата и съответно го санкционирах. Започна да ми пише лични съобщения, понеже видял, че сме от един град, но аз не го отразявах много (по-точно смятах, че се подмазва, за да му махна наказанието). В онзи форум имаше възможност потребителите да сложат лична снимка и аз бях сложила, та се оказа, че още тогава ме бил харесал. В един момент започна да ми става интересен и започнахме да си пишем в Скайп. Пращаше ми снимки, но за мен бяха много зловещи Blush - той свиреше в метъл банда, та снимките бяха от репетиция на въпросната група. Попита ме дали бих отишла на репетиция. Казах „да“, но всъщност изобщо нямах такива намерения, наистина много ме беше страх, че са някакви агресивни типове. Joy Та покани ме той на репетиция, тогава още не си бяхме разменили телефоните (смея ли да си дам телефона на някакъв агресивен тип Mr. Green) и си пишехме в Скайп. Казах, че ще отида, но не отидох. Blush И реших, че съм се отървала. Писа ми същата вечер, че е разочарован от мен, обещала съм, а не съм си спазила обещанието. Не го отразих кой знае колко. И уж приключиха нещата. Спря да ми пише, а аз се радвах, че съм се отървала. Докато не се оказа, че имаме общи познати - мои съученици. Те започнаха да ми говорят колко бил свестен и разни такива и аз започнах да размислям дали не съм сбъркала. След няколко дни отново ми писа с покана за среща, но този път беше за кафе. Казах си, че съм в безопасност, щом е на обществено място и приех. Mr. Green Видяхме се, беше много приятна среща, направо не очаквах такова нещо и...много хлътнах. Но бях наясно, че с предишната си постъпка съм унищожила всичките си шансове и не се надявах на нищо. Обаче се оказа, че и той ме е харесал много. Само че и двамата не знаехме как точно да го покажем - казах вече, че за мен това беше първи сблъсък с такъв човек, оказа се, че и за него е било така, предишните му приятелки са били все метълки и са се получавали лесно нещата, но с мен не знаел как да постъпи. Близо месец си пишехме общи приказки по Скайп, аз вече бях наясно, че нищо няма да излезе, но веднъж, в момент на слабост, направо му казах, че много го харесвам, но съм наясно, че не съм за него, защото съм много различна от момичетата, с които е излизал преди това и го моля да прекратим всякакъв контакт, защото само се измъчвам. А той явно това е чакал, аз да направя първата крачка. Mr. Green След години ми призна, че наистина не е знаел какво да прави, мислел си е, че няма начин момиче като мен да хареса такъв дивак. Joy И наистина, много различни бяхме, абсолютно нищо общо нямахме, обаче си допаднахме някак. Сега вече сме семейство, макар и без брак (още една разлика между нас - аз много исках, а той е противник на брака), имаме дъщеря на 2 години и догодина, живот и здраве, връзката ни ще стане на 10 години. Heart Eyes И за мен няма по-голямо доказателство, че противоположностите наистина се привличат. Wink

# 46
Здравйте мами, разкажете как се запознахте с половинката ви Heart Eyes
Кое е най романтичното което половинката ви е направил за вас Kissing Heart
Кое е нещото което най-много ви е впечатлило по време на запознанството ви Heart Eyes
Много хубава тема  bouquet
Как ? - банална история  Laughing Работех в едно заведение и той дойде с приятели.Обслужих го и хората си хапваха и пийваха.Дойде време за сметката.Оправиха я и станаха да си ходят.Аз си оправях масата и някой ме тупа по рамото.Той  Laughing "Ще си дадеш ли номера ?" и го дадох(а не обичам да го правя Shocked съдба  Grinning ).Вечерта излязохме на бар , на следващия ден на кафе и на 7мия ден заживяхме заедно (бях на квартира сама).И така цели 5 години сега чакаме бебче  Crazy
Най - романтичното  newsm78 - ами той не е по романтиката  Laughing И аз така.Романтично за нас е всяко пътуване , почивка някъде , абе обикновени неща Simple Smile
Направи ми впечатление , че изслушва всичко до край (аз наистина мноооого говорех  Laughing) Е сега пак си слуша , ама не всичко  Mr. Green
След толкова години заедно естествено е не всичко да е розово , но винаги когато има спор минава за 5 мин , разбрираме се и знам , че винаги мога да разчитам на него  Crazy Както се пее в една песен "Няма по - страхотен от моя мъж"   Mr. Green Laughing Crazy Party

# 47
Много хубави истории Heart Eyes Всеки си има една ей таква, лична и нежна, къде комична, къде патетична. Все едно чета резюмета на любовни романи Heart Eyes
Само на някой да не му хрумне да пусне тема "Как се разделихте с партньора ви...", че там ще е по-  хорър жанра Joy

# 48
Имам някакво чувство, че имаше подобна тема във форума по принцип.
Но още една не е излишна. Laughing
Да започна с това, че аз мразя пияни хора.
Първите два пъти, в които го видях, беше пиян. Laughing
Работех в един хотел на рецепция и бях нощна. Той е приятел на бармана, който обикновено беше в моята смяна. Та бармана го прати да ми донесе коктейл с Шарк, подобаващо за нощна смяна. Дойде нашият остави ми коктейла и си тръгна. Аз седя и го гледам и си мисля: "Абе тоз беше голям сладур... ама толкова зле ли изглеждам, че не ми обърна внимание?" Laughing Няколко часа по-късно, след като беше обиколил дискотеките с приятели, тях ги заряза да си допиват и взе, че цъфна при мен. Седя цяла нощ да си приказваме.
После ме намери във Фб, писахме си няколко пъти, обаче нищо особено.
Втория път го засякох в една дискотека. Той - пак с приятели и пиян. Съответно аз гледах да седя по-далеч от него, защото хич не обичам да се разправям с пияни хора. Grinning
Третият път ми писа, че са на едно място с бармана, където на мен много ми се ходеше. Смъмрих го на майтап, че не са се обадили, пък той ми каза директно "А, идва ли ти се? Кажи къде си, идвам да те взема." Та дойде, взе ме (хем в кола с непознат не се навивам да се качвам), заведе ме при бармана, лафихме си малко, после решихме на вечеря да ходим... и се прибрах в два сутринта.
От тогава, вече 3 години почти всеки ден сме заедно. Ама хич не обичам да се разправям с пияни хора...

Едит: О, за "Как се разделихте с партньора ви..." имам история, която завърши с "Абе ти нали се обясняваше, че не си като всички мъже? Еми, по-зле си!" Laughing

# 49
Аз този раздел на форума обикновено само го чета, но като видях хубавите истории тук, реших да споделя и нашата. Видяхме се веднъж покрай един мъж, с който излизах. След половин година, се засякохме на улицата и си разменихме фейсбуците. От там вече е ясно Simple Smile, но най-интересната част е, че 3 години преди това една гледачка ми каза за него. Майката на мъжа ми е българка, а баща му е арабин, и гледачката ми каза точно това- ще се омъжиш за мургав полубългарин- испанец, арабин и т.н. Ние с моята приятелка естествено се хванахме за испанеца и се скъсахме да го повтаряме, а жената наблегна, че може да е арабин. Мъжът ми е рус и със сини очи, но поне нещо позна Simple Smile

# 50
  • гр. София
Скрит текст:
Запознахме се в елмаз, писахме си ден, два..След седмица се видяхме. На първата среща дойде с роза и аквариум с две рибки. Седмица по-късно се пренесе при мен, след 8 месеца ми предложи брак, беше като по филмите , прибирах се от работа, чаках половин час пред вратата да ми отключи / бях подранила и вече си представях какво ли не, а той просто доукрасявал вътре  Laughing / Целият под беше в листа от рози, имаше едно голямо сърце от свещи и свещи имаше навсякъде, беше сготвил и подредил масата.... Еххх... През лятото се венчахме в една малка черква в гората над язовир Батак. Почти четири години сме заедно, и понякога ми идва да го удуша с голи ръце, но никога не съм обичала и не съм била обичана толкова силно  Two Hearts

Красива история като в приказките. Simple Smile

Нали  bouquet

Като цяло темата е прекрасна! Все едно чета мини любовни романи! Поздрави на авторката!   Hug

# 51
  • постоянно
Хубава и весела тема . Ще разкажа и аз като ми остане повече време .  Hug Hug

# 52
Историите са супер, но има такава тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=826594  Не е ли по-добре да се пише в нея?

# 53
ММ ме заплени с това, че на сутринта след първата ни нощ ми почисти обувките. Simple Smile

# 54
Моят мил ме заплени с това, че на втората ни среща ми купи любимата пица. Тогава си казах, че този мъж ще се грижи за мен.

# 55
Моят, като се харесахме, започна да идва често в командировка в моя град  Wink. Прибрал се от работната си среща преди мене, връщам се аз вкъщи, а той ми изтупал килимите (през балкона) и ми измил хладилника  Laughing И си викам 'абе ще взема да го взема..."

# 56
По интернет
преди 17 години
Изобщо не е романтичен
Не е по впечетлявките
но пък всички приятелки ми завиждат за него  Mr. Green Twisted Evil

# 57
  • София
Запознахме се в далечната 2006г. Как ли ?
Със сестра ми отивахме до магазина и докато вървяхме по тротоара пред нас , мъжът ми с брат му .
Той - "Еха ,здравей...... много искам да изляза с теб , ще ти дам номера ми , звънни ми ."

-Звъннах му след няколко дни , излизахме .На втората седмица ми каза, че от мен ще има дете  Laughing
Помислих си "леле , този е луд" И наистина се оказа луд , явно и аз също  Joy
Имахме много бурна връзка в началото , типично за двама страшно млади.
Тя и сега си е бурна, но вече не е толкова забавно

Лале,много интересна история Blush
Всъщност всички истории...

Последна редакция: пт, 25 ное 2016, 22:24 от Wind .

# 58
Намерихме се в Елмаз,банално и нищо романтично.Разменихме си скайп и се чувахме там.Все ми правеше
комплименти колко съм хубава.После след като вече живеехме заедно призна,че заради лошата връзка изобщо не ме е виждал добре и си бил съставил план за бягство от първата среща,в случай че не ме хареса.Не избяга на първата среща,до седмица се пренесох у тях.В началото бяхме като куче и котка,не вярвах,че ще оцелеем заедно,но 4 години си живеем и вече с две деца.

# 59
И ние се запознахме в Елмаз. Единственият, който не се похвали с нищо. Прехвърлихме кореспонденцията в Скайп....и така 6 месеца. Знаех какво мисли по различни въпроси, какво го вълнува.... Майтапехме се да ходим заедно на почивка, викам си "аз колко пъти така дъм ходила".....и получих билетите и ваучерите в къщи. Избрахме да е на неутрален терен, Испания.....като тръгвах, се обадих на бившето ми гадже и се разплаках по тел, а той ме успокой, да съм пийнела чаша вино.... Те софиянците били готини хора.
Стигам до хотела, стаята заета, предлагат ми да ни настанят в др хотел, а аз идея си нямам как да се свържа с него....патицата на рецепцията пропусна да ме информира, че той е пристигнал и са го настанили. Бях пред сърдечен удар, а той облегнат на бара и ми гледа сеира.

Романтичен е по мъжки. Беше ми обещал вечеря на свещи, ама аз умираща от глад, влязох в първият ресторант, а там само свещи от детски рожден ден.....та с тях докараха романтиката.
После срещи по света, пътувах през седмица.и така....12 години, и едно дете

Общи условия

Активация на акаунт