Говорихме си с часове, така минаха няколко месеца после той изчезна, от време на време се появяваше пишехме си и пак изчезваше. През следващите четири години имах връзки, но не го забравих. Последният път, когато се появи вече не очаквах нищо от него, но пък този път той беше сериозен, покани ми да му отида на гости. С целият си акъл се съгласих. Пропътувах 2000 км водена от вътрешният си глас, че съм права. На 2 май се видяхме за пръв път на летището в неговия град. След четири дни се сгодихме, после се върнах в България, за да уредя нещата ми тук и след месец се върнах в страната му и се оженихме. Вече седем години и половина сме женени. В къщи се говори на три езика и е голям купон.Един от най-милите му жестове беше като се родиха близначките, бяха на няколко дни, аз след секцио, прати ме да си почивам и поспя, а той пое бебета за няколко часа и междувременно ми сготви много вкусни неща.

За 3 седмици обиколихме България в почти 4 -те и края. Остана изумен от красотата на страната и и от историята ни. Последва повторно посещение , потрети , 4,5 и след почти 3 години ме помоли да замина с него за да сме заедно . Била съм в страната му 3-4 лета преди да се запознаем на бригади , бях запозната в общи линии с това какво ме очаква там. Родителите ми го харесваха и така заминах , след половин година се оженихме и тази година празнувахме 15 годишнина .