)))))Тази тема ме усмихва и ме кара да си мисля, че всичко в живота е въпрос на късмет и намигване от съдбата. Майка ми винаги ми повтаря "Вярай в късмета си" и е права.

Но иначе него ден се чудех влак или автобус да взема и взех влак.
)))))
Третата ни среща беше в Терминал 1, когато той беше мат и ни вдигаше във въздуха с едно друго момиче. Нея я изтърва и падна без видими последствия. А мен не спря да гуши и вдига, супер досаден. Още тогава ми каза, че ще се ожени за мен. Как ли пък не! След това ми беше изнамерил телефона и с малко надъхване от моята приятелка колко е умен и свестен, настъпи първата ни официална среща, когато ми подари два диска с класическа музика, записани специално за мен
24 месеца по-късно на същата дата тази година се оженихме. А в понеделник става една година от предложението му за брак
Още в същия ден на i-запознанството си, се престраших и му дадох телефона си. На 10тия ден получих букет червени рози в офиса. След още 10 дни заминах да се срещнем в Стара Загора. И оттогава сме заедно - вече цели 3 години (а от 1 година сме семейство).
Учихме една и съща специалност.Интересното беше,че като го видях колко е нахален-все задаваше въпроси в час,все си казваше мнението, тогава още говореше на меко, и си казах"ето това е мъжа, който никога няма да харесам".Е да ама....ей го на от 2 години сме женени и имаме 6 м.бебе
) 

От тогава ми е останала в главата поговорката "НИКОГА НЕ КАЗВАЙ НИКОГА" ... наистина е много вярна !