Къде се запознахте с партньора си?

• 54 164
  • 199
  •   1
Отговори
# 150
Класика пациент-сестра или клиент или кандидат на интервю....доста напористи мъже има.

Да, но нещата отново не вървят на добре.Ревнувам от всички, вкарвам си филми и се чудя дали да не прекратя тази връзка.

# 151
Бившия ми много ме ревнуваше от всички кандидати, луда работа (занимавам се с подбор на пераонал).

# 152
Бившия ми много ме ревнуваше от всички кандидати, луда работа (занимавам се с подбор на пераонал).

Искаш да кажеш, че си имала кандидати, докато си била с бившия си?

# 153
  • Sofia

Кандидати за работа! Тя работи с подбор на персонал  Peace

# 154
Сестра ми иска да се занимава с ЧР и приятелят ѝ отсега ревнува и се опитва да я 'цака' да не ѝ се получат стажовете. И не е само тя. Не е по темата, но ми направи впечатление, че всички познати в този сектор ги ревнуват Thinking

# 155

Кандидати за работа! Тя работи с подбор на персонал  Peace

Ахаа...ясно...

# 156
Сестра ми иска да се занимава с ЧР и приятелят ѝ отсега ревнува и се опитва да я 'цака' да не ѝ се получат стажовете. И не е само тя. Не е по темата, но ми направи впечатление, че всички познати в този сектор ги ревнуват Thinking

Извинявай за невежеството, но какво е ЧР?

Човешки ресурси. Дори аз зная!  Laughing

# 157
Е, аз не съм В този сектор, но ме ревнуват.Оффф, вече не знам кой кого и за какво  ревнува.

# 158
Първата ни среща беше на един стаж, аз тъкмо преживявах тежка раздяла с дългогодишният ми приятел и се записах, колкото да си запълвам времето и да не изпадам в депересии.
Още щом го видях и веднага нещо ме привлече, но в последствие разбрах, че си има приятелка от 100 години и спрях да гледам на него като нещо повече от колега, даже почти не сме си и комуникирали, бяхме на здравей здрасти. Приключихме си стажа по живо по здраво и кой от къдет е.
Година по късно си се оправям сутринта за работа и си прецъквам фейсбука и в този момент ми пише, уж да пита дали няма да се събираме скоро старите колеги от стажа. От приказка на приказка така цял ден си писахме. Прибирам се аз от работа и си мисля как ще се навечерям, ще си опъвам краката и ще гледам някой смотан филм и изведнъж ми предложи да се видим на кафенце, а аз уморена за малко да откажа, но все пак стигнахме до консенсус, да пием кафе някъде около нас. Половин час по-късно ме чакаше пред нас и такава прегръдка ми даде, че нямаше как да не се предам Embarassed Embarassed Embarassed гаджосахме се още същата вечер, а на следващата седмица се пренесох да живея при него. И така вече година, а след 2 месеца ще се оженим. Embarassed

Последна редакция: пт, 11 сеп 2015, 01:58 от sssxxxx

# 159
Супер, явно и той не е бил безразличен от самото начало.

# 160
Да, а иначе преди никога не съм си мислила, че някога ще сме заедно, още по-малко, че ще се омъжа за него. Grinning Колко може да те изненада любовта Grinning

# 161
О, много. Ако само знаех една седмица преди да се запозная с моето момче какво ме чака, нямаше никога да повярвам.

# 162
  • София/Севлиево
Ние пък се запознахме в старият сайт за запознанства елмаз.ком преди 11 години 3 месеца и 1 ден Simple Smile Срещнахме се още в деня , в който си писахме за пръв път и от тогава до ден днешен сме неразделни(с изключение коагто са пращали мъжа ми в командировка по света и у нас). И много щастливи Simple Smile

# 163
Сега, като се замисля, той моя ме е харесал веднага, така казва, аз пък го харесах, защото ми заприлича на един герой от сериал (Кастиел от Свръхестествено) Хахаххаха, даже пращах снимки на една приятелка да я питам прилича ли си Simple Smile Simple Smile Simple Smile Как съм могла да забравя Simple Smile

# 164
Аз го видях за първи път в обща компания. Седеше срещу мен, гледаше ме, но вечерта свърши неочаквано бързо. После ме намерил във фейсбук и още с първото съобщение показа явно, че съм го заинтригувала. Оказа се, че ме е виждал и преди веднъж. Също така - разглеждал профила ми, покрай нашия общ приятел, но когато ме видял наживо, съм била много по-хубава.  Blush
Поради условията тогава, нямаше как да се видим веднага, прекарахме 2 седмици във фейсбук, след първата ни официална среща, много се харесахме... Това е  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт