Къде се запознахте с партньора си?

• 54 268
  • 199
  •   1
Отговори
# 45
...господин управителя ме посрещна с строгия си глас и леден поглед...  Heart Eyes

Много яко звучи това.

# 46
Запознахме сеееее в интернет и по-скоро в сайт за запознанства  Blush
Аз влизах за да си "убивам" времето, а той... за да прави същото, понеже току-що беше заминал на мисия в Афганистан Tired
Влязох да си трия профила и гледам 1 ново съобщение Shocked а с никой не си пишех.
Реших да си попишем, после да разменим скайп (което за мен е все едно да си дам тел.номер) и така...
Сякаш знаехме, че сме един за друг. Чаках го 6 месеца (той беше заминал в Афг. 5 дни преди да започнем да си пишем) да си дойде в България и понеже бяхме от различни градове заживяхме заедно 4месеца след като се видяхме за първи път.
Вече сме щастливо женени и ... резултата от любовта ни е в подписа ми Heart Eyes

# 47
...господин управителя ме посрещна с строгия си глас и леден поглед...  Heart Eyes

Много яко звучи това.
smile3521 Така е. И стопихме ледовете чааак година по-късно. Определено всяваше респект, та дори и малко страх...

# 48
В сайт за запознанства. Никакво намерение нямах да имаме връзка, камо ли сериозна, но след три месеца бяхме вече сгодени, а в датата на запознанството ни, но след една година и вече женени.

# 49
  • Кърджали
След като завърших, се върнах в родния ми град. Уж временно започнах работа на една бензиностанция.
Една вечер към края на работното време идва той да зарежда. Обаче, изненада, фирмената карта с която плащат се оказва с надвишен лимит. Хайде минаха два часа докато управителите оправят ситуацията, говорим за към 10 - 11 вечерта.Аз съм бясна, че не мога да си тръгна, той - един спокоен. След няколко дена пак идва да зарежда - отново някакъв проблем с картата. Заявих му аз като съм на смяна, да си търси друго място да зарежда.  Laughing И така от дума на дума взе да ми става симпатичен.
Един ден се засякохме случайно в града. Седнахме да пием кафе, взе ми номера. На следващата вечер ми се обади. Съгласих се да излезем, тъй и тъй скучаех. И почнахме да излизаме всяка вечер.  След месец ми изникна вариант да започна работа в града, където живееше той. Когато му го споменах, веднага предложи да се преместя да живея при него. Така месец след като започнахме да излизаме, се преместих при него. След още месец бях бременна. Баща ми, горкия, как не получи инфаркт не знам  Joy

# 50
  • някъде в орбита...
Видях го на баскетболното игрище, до като чаках бившия. Гледах го как играе, и си мислех "Само ако този беше моя територия... Embarassed". Ама не беше, че и аз обвързана, така че с мисленето си и останах. Но той не ми излизаше от главата, а и аз на него явно, и се почна едно преговаряне с Живота и от двама ни. Всеки си е водил своята война с цел да стигне до другия, и след дълги месеци борба с разни подливащи вода, манипулиращи, злобни или просто идиоти, най-после успяхме да сме в положение да излезем на първа среща. Малко след това се събрахме, и не сме се разделяли от тогава вече доста години.

# 51
По препоръка на приятелка, дойде да ми ремонтира компютъра ... в нас  Laughing Имаше земетресение по времето на чистенето (около 2-3 дни след това) и той звънна да пита дали всичко е наред С КОМПЮТЪРА МИ. Реши да дойде да ГО пази, че покрай него и мен. После се видяхме да го чисти...след това да ме посъветвал за монитор... после и за лаптоп да ме посъветва... сега още той ми ремонтира комп-а, след като е измил чиниите и сме приспали малката  Whistling

# 52
  • София
Запознахме се в офиса, където работехме и двамата. Разбрах, че си търси квартира, а аз си търсех съквартирантка. Е, видя ми свестно момче и си станахме съквартиранти. Само че след около седмица се преместих в неговото легло и до там с нормалните съквартирантски взаимоотношения.  Wink

# 53
В бар, класика. Аз на неизброим брой менти, той на няколко уискита. Едно от малкото ми запознанства с някого, когото преди това не съм познавала виртуално.  Crazy

# 54
И аз като Ина на баскетболното игрище(аз тогава "пасейки" малкото ми 3 годишно момченце-той играеше божествено) Whistling
Първата ми мисъл "Надут келеш"(по малък е от мен 7 години)
Неговата първа мисъл"К**ва"
И от тогава сме заедно вече  13 години Heart Eyes
Ами ,грешни представи  Flutter

# 55
Ние се познавахме още от детската градина, но бяхме само приятели и така до гимназията, когато ми беше взел номера от едно момиче. Правеше опити 3 години да завърже нещо повече от приятелство, но аз все го игнорирах и бях казала, че няма да има нищо между нас, но ето, че вече 3 години сме заедно. В момента и двамата учим висше, но не си правим планове за бъдещето, защото моите винаги се провалят. Laughing Караме го ден за ден! Твърде рано ми е да мисля за сватба и прочие. Peace

# 56
  • Вестерос
Иначе се оказа, че на 2 пъти сме се разминавали на косъм от среща в живота.
София голяма, голяма, ама  накрая се нацелихме  Laughing

И при нас така. Трябвало е да живеем "прозорец срещу прозорец", но не е станало.
Затова след 17 години съдбата скъса няколко чифта обувки, докато ни срещне и докато се залюбим. Става за сценарий на сапунка - серия от обрати и невероятни случки (част от тях- компютърни грешки, съвпадение на имена, променени закони и т.н.).
Общо взето сме обречени да бъдем заедно. Не че някой е тръгнал да бяга. Знаем си, че няма смисъл.  Mr. Green

Много интересно наистина. И при нас е подобно. 5 години сме живели в един блок, запознах се със сестра му 10 години преди с него, имали сме куп общи познати, а накрая се срещнахме покрай една приятелка, която се загаджи с негов приятел от сайт за запознанства.  Laughing

# 57
MSN мисля че беше и zoosk, говорихме си около половин година , той в началото се представяше за катерица хулиган ...Simple Smile , след това за около година  прекъснахме чата , защото той заминавал за Франция , което нямаше абсолютно никаква връзка / все пак има интернет , но явно аз съм пуснала , въпреки че не си признава сега/, и след това продължихме ... На 3-4 тия месец беше в Бг за седмица , за малко да имаме челен удар с ТИР на магистралата , след това  бившето ми гадже го следеше , скинари ни гониха да ни бият и той , човека устоя само 1 седмица и си замина за Лондон , след седмица две ми пусна странен смс , за който аз реших че е прощален и на другия ден се метнах на първия самолет и отидох да го видя , за да запазя връзката , стоях една вечер и на другия ден се прибрах , нашите още не знаят за това , а ми гледаха детето. Три месеца след това аз се прибрах в Англия да раждам и месец след като родих той дойде да ме види и заживяхме заедно , не е баща на децата ми.

# 58
С челен удар се запознахме. Аз нанесох удара. Бях на Витоша и препускайки по една заснежена пътека се подхлъзнах и връхлетях върху един заблеян турист. От удара той се натресе в един бор и се тръшна на земята. Оказа се, че съм му счупила едно ребро. И до ден днешен от време на време го поглеждам с присвити очи и просъсквам:"Ти ще ме слушаш ли или пак да ти счупя някое ребро ?"

# 59
Беше ужасна жега и бях седнала на пейка под едно дърво и чаках майка ми. Тя дойде,той се появи също оказа се,че се познават и майка ми ме запозна с него.Първото ми впечатление от него беше,че е ужасен и с огромно самочувствие.След това той започна да ме преследва,и след месец се предадох,с уговорката,че ще бъдем само работодател и работник,та така до ден днешен,не само си работим.

Общи условия

Активация на акаунт