Къде се запознахте с партньора си?

• 54 162
  • 199
  •   1
Отговори
# 30
  • Пазарджик
Състуденти, класическа история. Wink

И ние така Simple Smile  Но станахме гаджета малко преди да завършим  Thinking

# 31
Аз работих в една дискотека , той държеше денонощният магазин до дискотеката , аз бях на вълна никакви мъже в живота ми ,но той с настояване чакаше ме да свърша работа да ме закара до квартирата ми или да отидем на ранна закуска един  два месец го карахме така и в един момент исках да съм само при него само след месец вече живеехме заедно ,ех летяхме в облаците  толкова са сладки тези моменти и сега с усмивка се сещам. Тази година ще станем и закони съпрузи имаме и малка принцеса .

# 32
В гимназията. Брат ми ме повери на свои приятели от по-горен клас да "пазят" след неговото завършване. Единият така ме опази, че искаше да му родя дете веднагал след бала. Е, не стана така, защото бях амбициозна - исках да уча, да правя кариера, но 14 години след като се загаджихме му родих  Heart Eyes.
Заедно сме вече почти 23 години.

# 33
Видя ме в един ресторант и ми се усмихна ,тогава не живеех в София и беше лесно да ме намери във ФБ. Писа ми и таака тръгна всичко Grinning

# 34
Ние се запознахме благодарение на една грешка - бях на работа и с една колежка си объркахме адресите , на които трябваше да ходим за поръчка . Валеше дъжд и тъй като ми приключваше смяната, той предложи да остана докато спре да вали . Говорихме си цяла нощ и аз бях влюбен вече, обаче той все повтаряше как не е гей и така 3 месеца се виждахме само като приятели . Един ден изпращайки ме до нас с колата ми каза ,че ме обичал и аз бях  #Crazy Та така и до ден днешен си се обичаме .

# 35
  • София
Моя приятелка ни запозна, беше ѝ на гости Simple Smile После няколко пъти се видяхме на заведение, в един момент започнахме да се държим за ръка, уж на майтап, когато се разделих с тогавашния ми приятел, той беше първият при който отидох, за подкрепа и известно време след това се събрахме, вече две години сме заедно. Той ми е казвал, че още първия път като ме е видял, ме е харесал, но моята приятелка му казала, че съм заета и решил да остави нещата така, пък то какво стана... Grinning
Съвпадението при нас е, че майка му ми е била детска лекарка  Simple Smile

# 36
Ние сме заедно още от гимназията - аз бях 8 клас, той 10.. от тогава минаха 10 години Simple Smile
Вече сме женени и си чакаме всеки момент първото ни детенце  Hug

# 37
  • ride my bike...
на магистралата - на автостоп

# 38
  • София
На студентски купон при общ познат, който тъкмо се беше върнал от Еразъм. Crazy

# 39
  • София
Спомени... запознахме се в една дискотека, той беше с приятелка, аз - с компания... започна да ме "закача" аз се дърпах, както си е реда и не давах признаци да има каквото и да е развитие тази история... когато реших да си тръгна, той ме настигна и ми поиска телефона (тогава домашен), аз реших да го излъжа, но в усърдието си да измисля фалшив номер му дадох истинския... обади ми се още на другия ден, а аз му обясних, че съм заминала за провинцията, той остави своя тел.номер когато се върна да му се обадя (мислеше си, че разговаря с някого от семейството ми)... определено не бях впечатлена от този младеж, който нагло ме сваляше пред приятелката си,а и не бях на вълна мъже... един ден нещо ми беше скучно, докато се чудех какво да правя видях телефонния му номер и реших да му се обадя да излезнем да пием по нещо... звъннах му, обясних му къде живея и той пристигна след половин час, излязохме и се забавлявахме много... след което започнахме да се виждаме всеки ден, след около месец станахме гаджета, след шест месеца заживяхме заедно и така живота ни завъртя до ден днешен (през август стават 19 пълни години)...  Mr. Green

# 40
В училище 😊

# 41
  • out of space
на магистралата - на автостоп

Страхотно!  Simple Smile

# 42
Нас ни запознаваха общи познати няколко пъти, обаче аз го отсвирвах. На прима виста не можа да ме впечатли и го "забелязах" на един купон на негов приятел, на който той беше и с приятелката си.
 Уж седнахме да поговорим от скука и куртоазия, и така до сутринта. Отмъкнах  го!

# 43
Започнах работа с нови шефове и отивам да чистим-аз притеснена, засрамена на 20 години и отивам и там господин управителя ме посрещна с строгия си глас и леден поглед...  Heart Eyes

# 44
На сватбата на моята първа братовчедка -аз бях поканена за кръстница , той за - кръстник.
 Братовчедка ми се обади да ме кани за сватбата си и ме помоли да съм й кръстница ,защото техен колега  / състудент и приятел / ,който ще им е кръстник нямал в момента приятелка и аз се съгласих Grinning
 Братовчедка ми е от морски град , сватбата беше в Плевен , аз пък родом от град на 65км от Пл .
 Приятелят им / и настоящият ми съпруг Grinning / от Лудогорието и за капак са учили в Дупница Grinning
 Като цяло е дълга и широка Grinning

Общи условия

Активация на акаунт