Търся електронна книга - тема 15

• 161 652
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, търся електронна книга "Книжарничката на острова от Габриел Зевин". Дали някой може да ми помогне. 
Скрит текст:
Благодаря предварително.

# 211
Търся трилогията "Любов под гибелна звезда",  автор Джоузефин Анджелини.
 viki_kati@abv.bg
Благодаря предварително.   Grinning

# 212
  • Варна
Здравейте,търся "Три метра над небето "в epub формат.Моля някой ако я има да ми я прати
Скрит текст:
Намерих я в pdf,но не ми върши работа за съжаление.

имаш поща

# 213
Привет  Hug Все още търся на Александра Потър:
-Индия-рецепта за любов
-Любовен пасианс

На лично мога да дам координати  Wink благодаря предварително  Peace

# 214
  • в сърцето на държавата
Аз да попитам ,  дали случайно се появиха някъде тези книжки: в ел.вариянт?

Великолепният век - Хюрем
Демет Алтънйелеклиоглу

Михримах: Розата на султанския дворец
Мухтерем Юджейълмаз

Михримах: Дъщерята на наложницата
Демет Алтънйелеклиоглу

di_t@abv.bg

# 215
Искам да се обърна към всички, които като мен отскоро са на вълната електронни книги!!!!!!!!!Недейте да бъдете мързели.... Тук изчетох доста заявки за книги, които ги има в почти всички сайтове за сваляне на е-книги....Заради такива като вас(които ви мързи да отделите и един час да проверите във въпросните сайтове) ,ме е срам да попитам за някоя книга, защото не знам как ще се реагира след това   Embarassed!! Затова много благодаря на една от мамите, която ми предостави един сайт и сега аз ще го споделя с вас, за да не досаждаме излишно на тези жени, които с готовност ни изпращат книгите , които искаме!!!!!! Убедих се , че втози сайт ги има всички книги , заради които прекарахне една и две нощи да издирвам. Моля ви преди да питате за някоя книга , убедете те се , че я няма в този сайт knigi_spasete.me !  newsm17

# 216
Здравейте,търся "Три метра над небето "в epub формат.Моля някой ако я има да ми я прати
Скрит текст:
Намерих я в pdf,но не ми върши работа за съжаление.

имаш поща
Благодаря много  bouquet  bouquet  bouquet

# 217
Искам да се обърна към всички, които като мен отскоро са на вълната електронни книги!!!!!!!!!Недейте да бъдете мързели.... Тук изчетох доста заявки за книги, които ги има в почти всички сайтове за сваляне на е-книги....Заради такива като вас(които ви мързи да отделите и един час да проверите във въпросните сайтове) ,ме е срам да попитам за някоя книга, защото не знам как ще се реагира след това   Embarassed!! Затова много благодаря на една от мамите, която ми предостави един сайт и сега аз ще го споделя с вас, за да не досаждаме излишно на тези жени, които с готовност ни изпращат книгите , които искаме!!!!!! Убедих се , че втози сайт ги има всички книги , заради които прекарахне една и две нощи да издирвам. Моля ви преди да питате за някоя книга , убедете те се , че я няма в този сайт knigi_spasete.me !  newsm17

Това е от всяка първа страница на темата:

Темата е за търсене на книги, като преди да попитате  проверете търсачката на форума, google и  основните библиотеки в които може да откриете търсената книга:

МОЯТА БИБЛИОТЕКА ; РУЛИТ ; ФЛИБУСТА ; ЕСКЕЙП ; DATA-BG; Книги; ЧЕТИ МЕ; MAILBOOKS и като добавим knigi_spasete.me

достатъчно материал за търсене на необходимото ни.

# 218
Здравей те ако някои има Крадецът на шоколад” от Лора Флоран и Бог пътува винаги инкогнито  от Лоран Гунел моля да ми ги изпрати на shani88@abv.bg

Благодаря ви предварително!

# 219
  • На изток от Рая
Цитат
Бог пътува винаги инкогнито  от Лоран Гунел

http://knigi.spasete.me/index.php?search=%D0%93%D1%83%D0%BD%D0%B5%D0%BB

# 220
Здравейте,изтеглих си книга в epub формат и я конвентирах в pdf страници 97 същата книга в хартиен формат с меки корици е 256 страници.Такава разлика в страниците  нормарна ли е?

# 221
  • София
Здравейте,изтеглих си книга в epub формат и я конвентирах в pdf страници 97 същата книга в хартиен формат с меки корици е 256 страници.Такава разлика в страниците  нормарна ли е?

Не знам каква разлика би се приела за нормална, но всичко зависи от вида на шрифта, размера на буквите, разстоянието между редовете, между параграфите, големината на полетата на страниците и т.н. Освен това предполагам, че сте си направила pdf на стандартна страница А4, но едва ли и хартиеното издание е с този формат.

# 222
  • Déjà-fucking-vu
Момичета и тук споделям моят "Храм" ^_^ тук са повечето от обработените ми поредици Simple Smile https://www.dropbox.com/sh/um4bkkrxulj8zcj/AAAFHN6ay73zetRXGoOB0VqYa?dl=0

# 223
Търся книгите: Птича песен и Влакът на сираците  bowuu

# 224
  • Déjà-fucking-vu
Търся книгите: Птича песен и Влакът на сираците  bowuu

Птича песен - http://knigi.spasete.me/index.php?search=%D0%9F%D1%82%D0%B8%D1%8 … D1%81%D0%B5%D0%BD

Общи условия

Активация на акаунт