Търся електронна книга - тема 15

• 161 588
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Като пропусна хапливите забележки,  много благодаря на услужливите съфорумци. ! Нали затова се поддържа темата Simple Smile А и сега разбрах за тези библиотеки Joy . Надявам се да не  ми се наложи скоро да пиша тук и да чакам някой да ми свърши работата Joy.

# 196
Здравейте и честит празник! Търся "Климати" на Андре Мороа, ще съм ви благодарна да ми пишете.

# 197
Здравейте,търся книгите на Дарън Шан
Циркът на кошмарите
Чиракът на вампира
Реки от кръв
на български.Ако някой ги има (без значение формата) моля да ми ги изпрати на tajnatatanq@abv.bg

# 198
Честит празник!!! Търся книгата ''Хотели, Първа стая'' на Ема Марс. toskana.vn@abv.bg

# 199
Честит празник!!! Търся книгата ''Хотели, Първа стая'' на Ема Марс. toskana.vn@abv.bg

Честит празник!
Kнигата излезе преди една седмица само и единствено на хартия, преди няколко дни писах за нея: 20 лв и за мен не си залужва времето отделено за четене, въпреки, че на книгата пише: Френския отговор на "Петдесет нюанса в сиво". Това е моята гледна точка.

# 200
  • Пловдив
Здравейте, можете ли да ми помогнете да намеря книгата „Езикът на лицето“ от Робърт Л. Уайтсайд. Благодаря

# 201
  • Пловдив
Търся "Изповедта на една луда балканска глава" на Коста Тодоров, ако някой я има ще съм благодарна да ми я прати на
Скрит текст:

# 202
То, ако я няма една книга в спасете.ме, много рядко се случва да я има в други сайтове, но не се проверява там......  Rolling Eyes

Или в МБ, но да кажем, че не всеки има достъп до програмата. Обаче за какво да се мориш да погледнеш в сайт, който се дава през пост, като можеш да накараш друг да рови вместо теб.
.    По принцип тук в този сайт ми беше последния шанс да намеря дадена книга , защото ми отнема по няколко дни да се ровя в какви ли не  сайтове за е-книги. Нямам голям опит в търсенето на книги и предположих , че има хора, които са наясно точно къде да търсят..... Не съм от хората , които чакат наготово. Ако това се отнася до мен мога само да съжалявам , че съм ви оставила с такова впечатление  Confused  За първи път разбрах за сайта , за който споменахте в моя пост....

# 203
  • Варна
Петата книга на Карън Мари Монинг се появи в MailBooks, помня, че няколко човека я търсехме. На мен ми я пратиха в epub формат, но много голям файл, аз с триста зора го намалих, но не съм пробвала още дали ще се отвори коректно на четеца. Ако някой иска да му ги пратя може да ми даде мейл или да провери в MailBooks, няколко потребители са я качили в pdf и epub формат.

# 204
Месечинка, благодаря за инфото, аз си я поисках в МБ!!

Някой знае ли книгата "След" от Анна Тод има ли четвърта част и от къде може да се свали.
Търсих в МБ, книги.спасете.ме, но не намирам нищо,
а в Гугъл излиза, че трябва да има 4 книга, но само толкова...

# 205
Здравейте, Търся си трилогията на Е Л Джеймс. 50 нюанса сиво , по-тъмно и освободени в електронен български вариант. Няма значение от формата. Ще бъда много Благодарна ако някой ги  има и може да ми ги прати.   Simple Smile

# 206
  • На планетата Земя
Няма нужда да крещиш. Възпитаният нов потребител се регистрира, оглежда се и не залива 100 места със 100 еднакви мнения.

Ето оттук си ги свали и се наслаждавай.

http://www.rulit.me/author/dzhejms-erika-leonard/bg/1/date

# 207
Благодаря на Всички за помоща.

# 208
  • Déjà-fucking-vu
Здравейте дами. Този път ще попитам за електронен вариант на книгата на Соня Роси:

# 209
Здравейте,търся "Три метра над небето "в epub формат.Моля някой ако я има да ми я прати
Скрит текст:
Намерих я в pdf,но не ми върши работа за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт