Търся електронна книга - тема 15

• 160 020
  • 729
  •   1
Отговори
# 315
Скрит текст:
Моля, ако някой има книгата на Лорейн Хийт "В леглото на дявола", много бих искала да я прочета, търсих я, но не можах да я намеря.
"В леглото на дявола" Това трябва да е.  Thinking
Благодаря, да това е..междодругото тъкмо преди малко открих този сайт, преди него знаех, страхотен е Simple Smile
Между     другото, разбираемо е, че не си намерила "Мрачният рицър", защото се пише "рицар". Нямам представа кога е излязла, но я потърси по този начин, ако въобще я има.
Хаха знам как се пише рицар, разбираемо е понякога да се допуска гршешка в правописа без да се иска, но да никой я няма, все още е много рано Simple Smile

# 316
  • София
Търся  "География на блаженството: Един мърморко търси най-щастливите места на света" на Ерик Уайнър  и " Книжарничка на острова" .Дали се намират  някъде в електронен формат Rolling Eyes

# 317
  • София
Търся "А планините ехтяха" на Халед Хосейни.

# 318
  • На изток от Рая
Търся "А планините ехтяха" на Халед Хосейни.

http://knigi.spasete.me/index.php?search=%D1%85%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%B4

# 319
  • София
Благодаря, КанелА...  bouquet

# 320
Дали някой може да помогне с "Момиче влиза в бара" на Хелена С. Пейдж?  Търсих, търсих, ама ударих на камък.

# 321
Здравейте  Hug Търся третата книга от "Лабиринтът"- Последният кандидат. Ако някоя от вас я има и може да ми я прати ще ви бъда много благодарна.

Пощата ми rali.georgieva@abv.bg
 Благодаря предварително. Търсих я, но намирам само първите две.

# 322
  • София
Появи ли се в ел.вариант Мрак на Джилиан Флин на български?

# 323
Здравейте,  дали вече има ел. вариант на Сребристи сенки на Ришел Мийд?
Много ще съм благодарна ако някой ми я прати   bouquet

petia_vj@yahoo.com

# 324
Здравейте! От близо месец не бях влизала в MailBooks, сега пробвам от около седмица и не мога да вляза. Някакъв проблем ли има в програмката или проблема е само при мен. Какво да правя, да преинсталирам?

# 325
  • Пловдив
Има обновяване на списъка с книгите и до няколко дни ще има нов ъпдейт и вече ще могат да се качват нови книги

# 326
  • София
Търся "Малката принцеса" и "Малкият лорд Фаунтлерой" на Франсис Бърнет.

# 327
Здравейте, търся 2 книги на Ронда Бърн - Силата и Вълшебството на български, намерих ги в rulit.me на руски език, но не мога да си ги преведа. Ще съм изключително благодарна ако някои знае къде да ги намеря.

# 328
Здравейте, търся две книги на жак пепен /може на френски или на английски, мисля, че на български не са превеждани/

jacques pépin la technique

Jacques Pépin New Complete Techniques

благодаря ви

# 329
  • София
Здравейте, търся две книги на жак пепен /може на френски или на английски, мисля, че на български не са превеждани/

jacques pépin la technique

Jacques Pépin New Complete Techniques

благодаря ви

Това намерих - http://libgen.org/search.php?req=jacques+p%C3%A9pin&lg_topic … =1&column=def

Общи условия

Активация на акаунт