Търся електронна книга - тема 15

• 159 978
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
Искам да помоля някой с регистрация в DATABG.NET да ми изтегли две книги. Нисък ми е рейтинга и не мога да свалям. Трябва да им изпратя sms за 2.40 и ще ми разрешат. Не съм за тези пари, но ме яд на тях и засега не искам да им ги плащам.

# 331
Здравейте момичета! Търся книгата ,,Белязана,, от поредицата на Елизабет Ноутън - Безсмъртните пазители.Някой знае ли от къде мога да я изтегля или ако я има да ми я изпрати email: petinka_d@abv.bg Благодаря предварително  Hug

# 332
Някой има ли "Свят без край" на Кен Фолет? Поискала съм я в Мейлбукс, но я чакам доста време и не знам дали изобщо потребителят влиза в програмата.

# 333
  • Там Някъде
Някой има ли "Свят без край" на Кен Фолет? Поискала съм я в Мейлбукс, но я чакам доста време и не знам дали изобщо потребителят влиза в програмата.
И аз съм я заявила от доста време. Искам я за втори път от същия потребител, защото ми я беше объркал с друга книга на К. Фолет и пак по същия начин чаках дълго време да я получа, за съжаление не нея.

# 334
Искам да помоля някой с регистрация в DATABG.NET да ми изтегли две книги. Нисък ми е рейтинга и не мога да свалям. Трябва да им изпратя sms за 2.40 и ще ми разрешат. Не съм за тези пари, но ме яд на тях и засега не искам да им ги плащам.

ти напиши кои са книгие и мейл, и все някой ще ти ги изпрати  Peace

# 335
И аз съм я заявила от доста време. Искам я за втори път от същия потребител, защото ми я беше объркал с друга книга на К. Фолет и пак по същия начин чаках дълго време да я получа, за съжаление не нея.
И при мен се получи същото и си вадя заключение, че книгата липсва в списъка на този потребител. Просто е качил само заглавието.Ако е нарочно- това си е жива подигравка с нас.

# 336
  • Варна
И при мен се получи същото и си вадя заключение, че книгата липсва в списъка на този потребител. Просто е качил само заглавието.Ако е нарочно- това си е жива подигравка с нас.

на мен ми я прати - само че не беше свят без край - а устоите на земята, и според мен я няма  Thinking

# 337

Получих книгите и най-сърдечно благодаря!

# 338

на мен ми я прати - само че не беше свят без край - а устоите на земята, и според мен я няма  Thinking
Явно за сега няма да се чете...жалко.

# 339
Здравейте, съвсем наскоро открих като автор Крис Картър и се влюбих в книгите му отдавна не бях чела нещо толкова вълнуващо. Искам да попитам някой има ли книгите му "един по един" и "престъпен ум"? Ще ви бъда много благодарна ако ги споделите с мен.ralq1979@abv.bg

# 340
Търся "Разбий ме" на Тахере Мафи.

# 341
Търся "Изкуплението на Атлантида" Rolling Eyes
Търсих я в дата, спасете.ме, МБ...никъде я няма Confused

maxiva@abv.bg

# 342
  • София
Явно за сега няма да се чете...жалко.

И аз съм от тези, които чакаха, чкаха и накрая получиха Устоите на земята при това във формат различен от описания. Явно книгата наистина все още я няма.

# 343
Да си пусна тук молбата да ми изпратите    "Изкуството да готвиш желания" и "Училище за вкусове и аромати" - Ерика Бауърмайстър

dareni@abv.bg

Благодаря за книжките 

# 344
  • гр.София
Здравейте ,някой да има продължението на След от Анна Тод -After Ever Happy
Благодаря предвалително Hug
кrassi_jd@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт