Търся електронна книга - тема 15

• 159 863
  • 729
  •   1
Отговори
# 540

Както и да е няма да правя гимнастики на линукса заради една книга, пак ще помоля ако може някой да ми я прати на мейл в mobi.
В PDF мога да ти я пратя, не в mobi.

# 541
Привет търся тази книга
Стив Джобс: Единствената официална биография на основателя на Apple
който я има в epub или mobi формат да ми я прати (по възможност в mobi че ми трябва за киндъл, н остава и в epub ще се орпавя с конвертирането), ако има и други интересни книги да закачи и тях ако не е проблем Simple Smile.
borisov87@gmail.com

изпратих

# 542
Здравейте, пиша с молба ако някой може да  изтегли  King of Me - Mimi Pamfiloff,  има я в  kickass torrents< но не ми приема регистрацията и не мога да я дръпна сама.  Sad   А не я намирам на друго място.. 
   Плийз, съдействайте да се добера до нея !  Praynig

# 543
Здравейте, пиша с молба ако някой може да  изтегли  King of Me - Mimi Pamfiloff,  има я в  kickass torrents< но не ми приема регистрацията и не мога да я дръпна сама.  Sad   А не я намирам на друго място..  
   Плийз, съдействайте да се добера до нея !  Praynig
Изтеглих я от друго място- дано е това което търсиш. Къде да я изпратя?

# 544
Здравейте търся книгата "О като Оргазъм " някой ако ми я прати ще съм много благодарна 

# 545
Здравейте търся книгата "О като Оргазъм " някой ако ми я прати ще съм много благодарна 
В mobi формат устройва ли те? Имейл?

# 546
Зехира отзивчиви съфорумки те изпревариха. Благодаря много за услугата!   bouquet

# 547
Привет! Бих искала да помоля някой от вас които има ел.книгите Женени до сутринта и Любовни писма на Лайза Клейпа, да ми ги прати на kri_s_ti_na_90_@abv.bg Много ще сьм му признателна. Благодаря.

# 548
Здравейте Simple Smile
Търся "Очи от рая" на Алис Сиболд. Тиражът е изчерпан и не мога да я намеря. Sad

# 549
  • София
Търся "Изборът на Софи".

# 550
Срещнах я в Чети ме

# 551
  • Euskal Herria
Срещнах я в Чети ме
И двете книги ги има тук:
О като оргазъм   http://data-bg.net/details.php?id=11933
З като закови ме http://data-bg.net/details.php?id=15066

# 552
Здравейте може ли някой да ми прати Опастност в червена рокля и Бедствие на високи токчета на Кристина Дод
plamennaivanova90@abv. bg

# 553
  • Варна
Какво стана със сайта knigi.spasete.me? Защото днес реших да го проверя дали има една книга, която търся и видях, че пише, че е спрян. Някой има ли някаква информация, защо? И сега има ли някакъв нов подобен сайт?
Освен това си издирвам:
-“Забранените научни открития“ от Марко Пицути
-"Уил Грейсън, Уил Грейсън" от Джон Грийн
claraoswald@abv.bg

# 554
Търся "Специална съботна нощ" на Сандра Браун.
Много ми хареса на английски "Mean Streak", но бих искала да прочета и българския превод.
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт