Мисля, че той не ме харесва като жена

• 9 826
  • 59
  •   1
Отговори
# 30
Приятелство между мъж и жена не може да има, освен ако то не е подплатено със сексуална връзка.

Грешка, може.  smile3521

# 31
Разбира се, че може. Ако са брат и сестра например.

# 32
  • Варна
Е хайде стига де,имала съм приятелче мъж доста дълги години.Даже не ми е минавало през акъла да си легна с него.Ама като се замисля не ме е и привличал сексуално.

# 33

Аз имам от години приятел мъж - не е гей, не сме правили секс, няма и да правим.

Абе знаеш ли, може и да правите.
Цитат

Има време.......при мен се случи след 7-та год. приятелство  Laughing

# 34
...мъжете не са приятели с жени, които не желаят сексуално...

Убеден съм, че в повечето случаи е така, но ти каза "никога", тоест изключваш изобщо такава възможност, което за мен не е правилно.

Аз имам от години приятел мъж - не е гей, не сме правили секс, няма и да правим.

Да ако не я желае сексуално, то може тя да е богата наследница и да и желае парите, може да му е шефка, все в тоя ред на мисли. Мъжете в това отношение сте като децата, харесвате или не. Щом харесвате и секса се намесва.

Ако вие моми си мислите че ви е прител, то той дали си его мисли е друга тема. Че ен сте спали и не ви привлича ОК, ами дали и прего е така. Както се убедих че едно нещо няколко пъти трябва да го повторя. Няма приятелство между мъж и жена ако поне единя не желае сексуално другия. То ясно че ако двамата се желаят, няма да е само до желание.

# 35
Няма приятелство между мъж и жена ако поне единя не желае сексуално другия.

Това изключва всяка друга възможност за основа на връзка между двама души.  Rolling Eyes

Секс, та секс, кво толкоз му харесвате?  Laughing

# 36

Секс, та секс, кво толкоз му харесвате?  Laughing
Понякога е приятно.  Mr. Green

# 37

Цитат

Има време.......при мен се случи след 7-та год. приятелство  Laughing

Тъкмо след няколко месеца стават 7 години. Казваш, има време още  Laughing
Все пак държа на това, че може да има приятелство между мъж и жена, но с това изместваме темата на авторката.

# 38
Понякога е приятно.  Mr. Green

Колкото по-рядко, толкоз по-сладко, нали?  Laughing

...с това изместваме темата на авторката.

Сефте.  Blush

# 39
Понякога е приятно.  Mr. Green

Колкото по-рядко, толкоз по-сладко, нали?  Laughing
Не. Честотата, мястото и партньора не са от значение.  Simple Smile

# 40
Авторката да спре да ходи гола малко и да не го натиска. Остави го малко той да си иска, да видим тогава какво ще стане. Ако не си поиска сам, гласувам за гей или любовница. Явно не е временно явление, т.е. е изморен, ядосан, проблеми... Опция за женкар имаме ли? Т.е. преди му е харесвало и е искал, после му е омръзнало, защото е една и съща, което пак води до любовница де. Макар че пак си мисля, че и женкар да е, няма да откаже.
Като цяло не, не е нормално. Във всяка връзка с времето нещата намаляват, но не изчезват! И ако сега не иска, след 5 години какво правим? Като ще е за съквартирант, живей с приятелка. В крайна сметка пък (без значение дали си привлекателна за него или за друг), АКО ИСКА  Peace Аз така и не разбрах ... защо не сте говорили по темата в прав текст?
За приятелство мъж-жена гласувам и за двете опции. Имала съм и двете ситуации. Единия още ми е приятел, другият ми е съпруг.

# 41
  • Бургас
Ако съм аз ще си намеря хоби,ще се запиша на някакви курсове,за да ми остава колкото може по-малко време за него и сам ще ме пожелае(изпитна рецепта),а ако не ме иска ще си тръгна,никога не се натискам там,където не ме искат,загуба на нерви е

# 42
Авторке, а извън "секса" как се държи въпросният индивид? Търси ли близостта ти изобщо, целува ли те, прегръща ли те, споделя ли с теб.
Мъж с ниско либидо доста често се оказва мърморко или темерут.
Една от най-големите грешки, която може да допусне човек е, да търпи партньор, с когото очевидно нямат химия помежду си. Така и двете страни страдат.

Последна редакция: пт, 13 фев 2015, 14:07 от Анонимен

# 43
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Поговори с него и изясни нещата.Без да знаеш какво му е в главата и да гадаеш няма как да се оправи положението. Peace
Аз имам приятел мъж.Беше гадже на моя приятелка и след раздялата им си поддържаме отношения.Определено няма сексуално привличане и от двете страни.По скоро сме като брат и сестра.

# 44
Няма гаранция, че като говорят, ще разбере какво му е в главата. Поведението понякога е най-добрият знак за това, как стоят нещата. Аз на нейно място бих опитала да му демонстрирам пълен непукизъм и незаинтересованост към особата му, вместо да се опитвам да "му го вдигам", камо ли да се правя на маймуна, па барем му харесам..."като жена". Ако не усети охладняването ми, да ходи да се пробва на друго място.

Сега виждам, че инак бил гушлив. А "гушкането" приятелска прегръдка ли е или по-продължителни ласки?

Общи условия

Активация на акаунт