"Никога няма да се откажа" -Asla Vazgecmem НОВ СЕРИАЛ С Толгахан Сайъшман

• 107 923
  • 727
  •   1
Отговори
# 405
благодаря и на теб  Hug  аз ще поизпусна началото за съжаление докато се прибера от работа  #Cussing out

# 406
  • Керодиспансера

началото .......
и края  ooooh! ooooh! ooooh!

# 407
Здравейте,  Simple Smile

От години ви следя, но не обичам да пиша. Много ми харесва секцията романтични сериали, за което ви поздравявам и благодаря.   bouquet

Включвам се в темата, за да добавя своята подкрепа, тъй като сериала ми харесва. За първи път гледам Толгахан, но от тук нататък добавям и него към артистите, които следя.

Засега толкова!  Stop

https://vk.com/videos-77223212?section=album_2&z=video-77223212_171385953%2Fclub77223212%2Calbum-77223212_2

https://vk.com/videos-77223212?section=all&z=video-77223212_171390965%2Fclub77223212%2Calbum-77223212

Последна редакция: пт, 17 апр 2015, 00:40 от tanitka00

# 408
  • Керодиспансера
tanitka00 Hug Hug добре дошла  Heart Eyes сериала е хубав , Толгахан и Амине са прекрасни млади красиви актьори  Peace нека заедно се забавляваме , ех и понякога ....ядосваме  Mr. Green

# 409
Добро утро  Hug

Ели  Hug Танитка  Hug Добре дошла   bouquet

фрагман няма  #Cussing out #Cussing out 

хареса ми снощи серията  Heart Eyes и се обичаха и се караха ( по точно Ийт я нахока за дневничето ) и Нур пострада,а в другата серия мисля че и брат му ще пострада от Ийт  hahaha

# 410
  • Керодиспансера
Здравейте, момичета  Hug Hug Hug
Вери  Hug
Рейтинга от снощи  Naughty в Тотала на 3 място - 4.60
Смятам, че е добре, сериала набира скорост  Peace
Дано само Нур не е много тежко пострадала, да получи амнезия и да не си спомня Йийт  Praynig Praynig Praynig
А и тоя новия, който ще дойде и ще е лекар, ако се влюби в нея, ще стане много интересно  Mr. Green
Но Йийт вече трябва да каже, че му е жена, защото ако в болницата кажат неговата  фамилия, ще стане много кофти  ooooh!
Как може да продължава да допуска всички да се държат с нея толкова лошо  ooooh!
Стига е щадил бившата си луда жена  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
С нетърпение чакам фрагман, че тоя път ни оставиха в шах  Crossing Arms

# 411
Здравейте и от мен. 😊 Присъединявам се към Вас, защото и на мен много ми харесва сериала. Ето и фрагмана:
https://m.youtube.com/watch?v=ulJGUAFkHPs
Може и нищо да не се е случило с Нур, просто ни даржат в напрежение. 😊

# 412
Еличка ето го фрагмана...днес забравих да го сложа  Rolling Eyes

ами Нурчето е добре видно нищо и няма затова си мисля че брата е пострадал даже и на фрагмана го няма  Thinking

време е наистина да й кажат на тая патка,че ако сама разбере ще е по лошо...даже вече си спомня че е искал да се разведат

# 413
Здравейте Hug Hug Hug

Не можах да разбера какво пишеше на бележката от Синан? newsm78

# 414
Ели,

ще ми обясниш ли как публикуваш снимките? newsm12

# 415
  • Керодиспансера
Благодаря ви, момичета, за фрагмана  Heart Eyes  bouquet
Сега не мога да го гледам, че съм на мобилен нет, но се радвам, че Нур е добре  Peace

Таничка, на бележката пишеше " не се доверявай на никого, най-вече на майка "  Peace

# 416
  • Керодиспансера
Тани, с мишката с десен клавиш щракаш  върху снимката, копираш urp aдреса,  после над полето за отговори Кликваш на втората иконка на долния ред и поставяш копираното в средата  Peace пробай, ако не стане пак  Hug

# 417

Ели, благодаря!

Големи сладури са тук! Дългоочакваният момент ...

# 418
  • Керодиспансера
Гергана Hug добре дошла в темата  Heart Eyes
Колкото повече сме, толкова по интересно и забавно  ще е тук  Peace

Браво, Тани, успя  Peace Heart Eyes

# 419
Добре заварила. Hug  Филмът си е интересен, така че се надявам скоро да сме доста повече. Нямам търпение да излезе новият епизод, че да разберем какво е станало. 😊

Общи условия

Активация на акаунт