"Никога няма да се откажа" -Asla Vazgecmem НОВ СЕРИАЛ С Толгахан Сайъшман

• 107 357
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
Hug

Миналата седмица нямах възможност да гледам епизодите, да попитам Иит И Нур каращисаха ли се вече Confused

Иначе мнението ми като цяло- Иджлял тотално изтерясала, майка и - извратено чувство за майчина обич, Иит - не може да угоди на всички, ако ще и да има няколко клонинга, Нур - то бива търпение, но това нейното клони към дебилност, Елмаз  от зло по зло, до по някое време като оплете конците, Назам интригантка, по големия брат льольо абсолютен, малкия Мерт и него го направиха лудо и щастливо...

Както винаги, право в целта с описанията  Joy Joy Joy Joy Joy

Отговора е НЕ- таман на време си, в понеделник така ще почне серията  Mr. Green Mr. Green

Темпи,
Скрит текст:
  Ийт разбира ли, че Нур е била бременна ?

Не съм сигурна, мисля, че да  Whistling Whistling

# 631
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Славе  Hug нареди ги набурзо  Joy Joy Joy утре вечер ще хледаме първа брачна нощ   Blush

# 632
        Темпи, благодаря !
  Ако не ме лъже паметта кадри от този сериал съм гледала след он-лайн гледането на ЛН когато се очакваше трейлър за следващата серия и още тогава си мислех, че може да е интересен.

# 633
Славе  Hug нареди ги набурзо  Joy Joy Joy утре вечер ще хледаме първа брачна нощ   Blush

Mr. Green

Ауч, много бързо...то коя оригинална серия е newsm78, трябваше да изчакат поне до към 25 болюм Whistling

# 634
Славе  Hug нареди ги набурзо  Joy Joy Joy утре вечер ще хледаме първа брачна нощ   Blush

Mr. Green

Ауч, много бързо...то коя оригинална серия е newsm78, трябваше да изчакат поне до към 25 болюм Whistling

10 оригинален, джанъм  Mr. Green Mr. Green Де ти нашите да бяха такива  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 635

10 оригинален, джанъм  Mr. Green Mr. Green Де ти нашите да бяха такива  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Мискини Crossing Arms, така да бързат  ooooh! при това само 10 епизод Shocked и за капак женени Mr. Green

# 636

Мискини Crossing Arms, така да бързат  ooooh! при това само 10 епизод Shocked и за капак женени Mr. Green

Джанъм,
Скрит текст:
тя в 14 вече аборт бе направила  Mr. Green Mr. Green за кво говорим  Joy Joy Joy Тва само Севдата ги бие, че тя си бяха хептен луди- всичко заедно още в 1 епизод  Whistling Crazy Joy Joy

# 637
  • София
верно бързо се развива действието
мислех че ще консумират брака няякъдеш към 100-тната серия, както си му е редът в срериалите на комшиите, пък те кви били бързаци......
киде мога да гледам повторението на петъчната серия, че я опущих към краят bouquet bouquet

# 638
Те както са я подкарали в 20 серия кукувицата ще разбере че са женени и в 30 ще се радват на внуче.
Шегата настрана, харесва ми сериала, харесва ми и че действието се развива по динамично.

# 639
верно бързо се развива действието
мислех че ще консумират брака няякъдеш към 100-тната серия, както си му е редът в срериалите на комшиите, пък те кви били бързаци......
киде мога да гледам повторението на петъчната серия, че я опущих към краят bouquet bouquet

В btvplus  Peace

# 640
Славе  Hug нареди ги набурзо  Joy Joy Joy утре вечер ще хледаме първа брачна нощ   Blush

Mr. Green

Joy Joy Joy Joy не ги е срам па тия  Crossing Arms ние за едни ябълки чакахме цели 40 епизода  Crossing Arms Mr. Green

# 641
Те както са я подкарали в 20 серия кукувицата ще разбере че са женени и в 30 ще се радват на внуче.
Направо  hahaha hahaha

# 642
  • Добруджа
Здравейте! Един въпрос към тези, които са изгледали сериала:
Скрит текст:
Разбира ли се, че Иджлял е поръчала взривяването на яхтата?  След като извършителя е мъртъв вече, не виждам как ще стане ясно, освен ако тя сама не си признае. Rolling Eyes

# 643
Къде мога да гледам отначало филма

# 644
От малкото , което видях от епизода установих , че на Иджлял невроните са започнали да комуникират помежду си, макар и все още на елементарно ниво, не са в режим stand by вече. Нур е във възторг тип котка излочила млякото на голямото куче от онези възможности на съпруга си, крайно време беше де... Иит, сега е рано, но типично за турския мъж, от раз изтрелва точния патрон на точното място в точното време... Елмаз, нагло та чак дрънка. Лелята както винаги не е в час с нищо и никой, по недосетливо същество от нея не съм виждала скоро. А онази вещица баш лелята / забравих и името Mr. Green/, по голяма змия от най едрата анаконда, то бива бива, но по интриганскто същество не знам как не се е родило вглавата на друг сценарист...

Общи условия

Активация на акаунт