Великобритания - тема 57 Пролетно Великденска

• 82 503
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря за темата   bouquet

Мери, мерси и за ФБ събитието за първи март. Синът ми тогава има рожден ден, а и гости ще имаме, та, ще видим.

Миналата седмица се престраших да отида на фризьор. Питах, разпитвах за препоръки и накрая отидох в близкия квартален салон и резултатът не е зле.

И банкова сметка си извадих, че да си имам моя карта, че е много неудобно с една.

И аз чакам родителска среща след ваканцията. Как не ги обичам тия ваканции  Whistling

За бебеправенето съм съгласна, че колкото по-малко се мисли, толкова по-неусетно става. Успех!

# 61
  • UK
Това за немисленето няма как да стане вече на този етап. Спирам по тази тема.
Друга болна - фризьорите. Ужасява ме моментът, в който ще се наложи да отида тук. Не че имам сложна прическа, а и моята коса е къдрава и рошава, така че не се забелязва много дори и да в крива. Но тук съм виждала много малко жени с наистина хубави според мен прически, което е странно при положение, че тук са едни от най-добрите фризьорски школи в света. А пък откакто съм тук, косата ми просто е неконтролируема - стърчаща, плътна, с обем, като че ли косъмът е набъбнал от влажния въздух.

# 62
  • София
Скок и аз в новата темичка.Simple Smile
И ние сутринта забравихме, само че шишето с водата, но съм забелязала, че училището не ги оставя жадни и малко го давам лежерно, че няма да ни се карат.
Моя син пък вчера го заболяло ушето и чак като видял баща си, се разплакал. Не е знаел как да каже на учителките и си стоял мълчаливо сам с болката. В къщи плака на воля, милия.

Ох, милото то. Sad Как пък учителките не са забелязали, че нещо не е наред?! Дано се оправи по-бързо, че болка в ухото е нещо много неприятно.

А за забравянето на разни неща за училище - ами, случва се, не е края на света, все пак. Това се опитвам и аз да му обясня на моя син, но той е толкова наплашен (не мога да си обясня защо), ако нещо не е както е казала учителката или "по правилата". Много се стресира дори при намек, че може нещо да не направи както трябва и от една страна, добре - послушен и изпълнителен е, ама чак пък толкова навътре не трябва да взема нещата. Засега нямам успех да го убедя да се поотпусне малко Sad.
Предполагам, че не са го забелязали, защото и той до последно е стискал. Не че е моето дете, но той като цяло за своите почти 5 години, се държи много мъжки и плаче, когато наистина нещо много го боли. А учителките са видяли като се е разплакал и веднага са се поинтересували какво се е случило. Благодаря за пожеланията за бързо оздравяване!  bouquet С удоволствие ги приемам, имам нужда от тях, защото наистина се притеснявам да не се влоши. В БГ. веднъж като бебе се наложи да прибегне до АБ заради тях.
А за детенце, че приема всичко много навътре и отговорно, мисля че е нормално и с времето ще се научи да отсява не значимите от важните неща. И моя е такъв.
Много се радвам на успехите на всички дечица! Живи и здрави да са ви и да продължават все така - напред и нагоре!
Ljoli, отдавна исках да пиша, но все не събирах смелост, а сега мисля е момента да кажа - отпусни си душичката и не го мисли! Времето само ще покаже. Пък ако се закучат нещата, ще потърсите клиники с репродуктивна насоченост. Сега поне ако не в УК, то в БГ бол с голям % успеваемост. Моята рожба се появи на бял свят чрез ИКСИ. 10 год. с моя мъж опити и нищо. Накрая опрях до моята клиника и след много изследвания се оказа, че двамата нямаме съвместимост и само това е начина, направихме го и забременях от раз. Извинявай, темата е  деликатна, но си позволявам да споделя, защото знам какво е и колко много исках, чаках и стана:) Така, че горе главата и на този етап не го мисли. Всичко рано или късно идва при този, който умее да чака Simple Smile
П.п. извинявам се, докато напиша, вече е прикличила темата.
Мис Файн, успех и на теб!  Смятам да направя една за проба и да проверя ще или няма да го бъде на вкус и вид, че след има-няма 4 месеца ще ми трябва.
Може би ще помоля за помощ, ако става с доставка, защото мисля сме далече от теб.

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 15:50 от dmm

# 63
  • UK
dmm, благодаря ти Simple Smile Радвам се, че при вас краят е бил щастлив! Бъдете живи и здрави  Hug

# 64
Здравейте, момичета!

Извинете, че нахлувам отново набързо, набързо, ама пиша от работа  Simple Smile

Не питайте как, много, ама много е неправилно това, което правя (инконка за дълбоко засрамена и виновна!)

Пак пиша с молба за помощ...

Имам колежка, англичанка, мюсюлманка, ВЛЮБЕНА в Нина Добрев (а).

Някаква идея как бих могла да установя някакъв контакт с Нина? Сайт или някой в България, който би помогнал?

Благодаря, момичета:)

ПП. Прочетох отговорите Ви относно (евентуален) партньор. Благодаря за подкрепата, но мисля че този път съм права относно АФ (колегата, де!). Висока топка, не е за мен.

Някой неща просто не са за нас.

# 65
  • На острова
Нина Добрев има Инстаграм профил ninadobrev, по някаква незнайна причина я следвам там.

# 66
Браво на децата! Много хубави неща споделяте.
На мен ми е криво, че моето го писаха SEN заради езика.
Имаше среща с българин и докладът беше много добър. Отговарял с пълни изречения, похвали, суперлативи.... После заради езика го включиха в някакви групи сутрин преди часовете и накрая го изкараха, че е SEN
Сега по математика много го хвалят, amaizing math skills, в групата на напредналите е с трудното домашно, по четене вдигна ниво... напредва детето, но това ще му остане в досието.
Успокоявам се, че по-добре така и да му обръщат допълнително внимание, вместо да го оставят сам да се мъчи да догони останалите, но не ми е приятно

# 67
  Голден е то е ясно, че ще има хепи енд, все пак не е върха на литературното изкуство  Mr. Green Браво на децата   bouquet
   Браво на всички деца, за моята нищо никои не ми казва  Crazy
  ДММ за пращане е сложно, освен ако не ти я направя като англ. кекс, но виж акъл обичам да давамм, даже и като не ми искат  Grinning

# 68
  • Манчестър
Браво на децата! Много хубави неща споделяте.
На мен ми е криво, че моето го писаха SEN заради езика.
Имаше среща с българин и докладът беше много добър. Отговарял с пълни изречения, похвали, суперлативи.... После заради езика го включиха в някакви групи сутрин преди часовете и накрая го изкараха, че е SEN
Сега по математика много го хвалят, amaizing math skills, в групата на напредналите е с трудното домашно, по четене вдигна ниво... напредва детето, но това ще му остане в досието.
Успокоявам се, че по-добре така и да му обръщат допълнително внимание, вместо да го оставят сам да се мъчи да догони останалите, но не ми е приятно

Какво значи SEN?

# 69
Special educational needs

# 70
Това за немисленето няма как да стане вече на този етап. Спирам по тази тема.

Да не мислиш за нещо, което силно искаш и дълго чакаш - независимо какво е то- бебе, работа, любов... - е невъзможно!!! Няма какво да се лъжем...
И аз не искам да се тормозя за работата, ама при положение, че толкова месеци я търся... естествено, че и аз я мисля, и аз се надявам да открия това, което искам с надежда да се получи!

Друг е въпроса с примирението.... но това е трудно, колкото и да отричат някои хора... Трудно е да се примириш с нещо за което ти пука и което е от значение за теб..

# 71
Ljoli от колко време пробвате за бебче. Отиди при джи пи-то и сподели, може да ти започнат процедура за Инвитро. Имам познати, като им започна процедурата за инвитро и забременяха, явно защото се успокоиха някак си, че от тях не зависи в момента. А ако не стане, поне ще минава времето, защото тук нещата се случват мнооогооо бавно. Успех и дано скоро сте много щастливи  Hug

# 72
  • София
 ДММ за пращане е сложно, освен ако не ти я направя като англ. кекс, но виж акъл обичам да давамм, даже и като не ми искат  Grinning
О, аз акъл не отказвам, ама никак даже Simple Smile Щом няма да може с доставка, всякакви съвети са ми добре дошли. Никога не съм правила торта и го приемам за предизвикателство Simple Smile
М@я, погледни го от положителната му страна. Ще се оправят нещата и дори след време ще сте забравили за тези кахъри.
Labello, много стиснати палци да намериш твоята работа скоро!

# 73
Друга болна - фризьорите. Ужасява ме моментът, в който ще се наложи да отида тук. Не че имам сложна прическа, а и моята коса е къдрава и рошава, така че не се забелязва много дори и да в крива.

Laughing Имам същите опасения, защото в България съм сменила сигурно повече фризьори отколкото гаджета  Mr. Green. И накрая си намерих моята де, обаче последно се постригвах октомври, като се прибирахме и сега вече не си издържам косата и си записах час в едно студио тук при нас и да видим как ще е. Преди носех къса коса, която беше асиметрична и искаше доста поддръжка. Сега обаче я пуснах по-дълга и искам нещо съвсем семпличко. Какво пък биха могли да сбъркат само за едното подкъсяване и подравняване  newsm78. Ще видим де, ще споделя. Иначе моята коса е много чуплива и все си ходи нанякъде и тук нали е влажна доста често е като пълна бъркотия.

# 74
Мая, хич да не ти пука, на моя колежка близначките й и почти всичките им приятелки са били. Свързано е с усвояване на допълнителни средства в училището и където могат го използват.

Някакви  спомени имам, че тук се предприемат действия след една година и половина опити. За първите 12 мес.  мисля, че беше около 70 процента от двойките забременяват, после  в следващите шест месеца скачаше процента към 90 и после вече докторът започва изследвания, първо от мъжа и т. Н.

Имахме една жена с близнаци , направили ин витро, защото мъжът й много искал деца. това й беше трети мъж ( с десетина години по-млад) , а на нея четвърто и пето дете  ooooh!

Т.е. Уважават се всякакви духовни и телесни права в това общество  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт