Без ваксиниране няма детски надбавки?!

• 6 865
  • 81
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Предлагам да се намеси модератор. Освен че темата излезе от рамките на добрия тон, се превърна в махленска разправия.

# 76
Ще се грижа така, както ти би се грижила за своето, ако лепне полиомиелит. Всеки е отговорен за действията си и си носи последствията. Гражданският дълг никога не ми е бил движеща сила. И както вече казах:

... Аз приключвам с темата.

Joy

# 77
  • София
Даже и по-строги мерки трябва да се взимат. Трябва тотално да се ограничи контакта на неваксинирани с ваксинирани деца.
Нали целта на ваксината е да предпази от съответната болест и да не се страхуваш,ако срещнеш болен

Когато се информират по темата, ще отпадне въпорсът Ви. Дори само да прочете тази тема, ще Ви се изясни.
Но искам да задам един въпрос: ако имате ваксина срещу хепатит В, ще се съгласите ли Ви се прелее заразена кръв?

А темата лично мен много ме забавлява. Както и всички дискусии по темата за ваксините. Убеждавам се, че специално извлечените от хималайски водорасли антибиотици са много актуални  Joy Joy Joy

# 78
ако имате ваксина срещу хепатит В, ще се съгласите ли Ви се прелее заразена кръв?
hahaha
Много подмолен въпрос.

# 79
  • Под кленовите дървета
И на мен ми е любопитен отговорът Simple Smile

Зара, както по-напред писах, антибиотици от хималайски водорасли и плацентата и илюминатите и световната конспирация срещу здравето...

# 80
Така е, не става дума за имунната картина на приемника, въпреки че на прима виста това се пита.

# 81
Не изчетох всичко, но всеки път се ужасявам от въпроса " Какво пречи моето неваксинирано чаве на вашите ваксинирани деца?" Ще опитам да обясня, макар че вече е правено, пиша много бавно, защото знам, че не можете да четете бързо.
 Ваксините са ефективни в 99% от случаите. С други думи при 100% ваксинирано население е вероятно да се разболее един на сто ваксинирани. При неваксинирани, сами си направете сметка.
 В този ред на мисли колкото повече неваксинирани има, толкова повече нараства вероятността от заболяване и за ваксинираните. Причинителите на болести, срещу които има ваксини не са изчезнали, те си се въртят в човешката популация, но ваксинираните с техните антитела ги държат под контрол и в това се изразява колективният имунитет. Колкото по-малко ваксинирани, толкова по-малко антитела, които са оръжието срещу болестите, защото при ваксинация се образуват тези антитела, и те се отделят и извън организма и борят причинителите.
 Веднага давам пример, тъй като работя в тази сфера и съм достатъчно запозната. Преди време имаше в град Х епидемия от полиомиелит, заради неваксинирано Циганско население. Като сте толкова запознати,  Вие майки на неваксинирани деца, може и да знаете, че това заболяване води до инвалидизация. След направена поголовна ваксинация, антителата срещу полиомиелита бяха установени навсякъде в това число и извън човешкият организъм, в природата също ,  беше въздействано отвсякъде и епидемията беше овладяна.
 Така, че неваксинираните пречат на ваксинираните в някакъв процент и картинката не е толкова розова и не знам защо искате да ни върнете в Средновековието и да мрем като мухи от невежество, след като има ваксини и това е едно от най-великите открития на човечеството.
 Да,  има процент риск при ваксинация, но той е минимален и е безумие да не се ваксинират деца УМИШЛЕНО. Ваксините НЕ водят до аутизъм  в тях няма алуминий, живак и много други глупости. Тези елементи ги има в много от храните, които са на щандовете в  био магазините.  Както има риск и като се оперирам от апендисит, но това означава ли, че ще си стоя така и няма да се оперирам, или се налага секцио, което носи много рискове, то си е операция с упойка и т.н. , защо не раждате естествено, пък каквото Бог отреди, защото неваксинирането е същото нещо, естествен подбор, който оцелее newsm78. Мисля, че отдавна е минало това време, но само си мисля, вие ни връщате в него.  
 Скоро една майка, моя приятелка заяви, че няма да си ваксинира детето, защото болестите, срещу които има ваксини са стари и са изчезнали, според нея - не, тези болести не са изчезнали, а се държат под контрол именно благодарение на ваксините.
 Мой приятел лекар отиде на работа в Германия, търсили са му имунизационен статус, без него не го приемат.
 Като не мислите за здравето на децата си, помислете за това поне, че неимунизирано дете, няма да може да излезе никъде в цивилизованият свят, защото произхожда от не третият , а от десетият свят.
Абсолютно ЗА съм за всякакви рестрикции за неваксинирани!

Последна редакция: вт, 17 фев 2015, 22:01 от jul@e

Общи условия

Активация на акаунт