Бебешки петна от ако

• 2 286
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте. Често се сблъсквам с изцапани гащи и ми е трудно само със сапун да изкарам петното от ако. Бързам да го изпирам докато още не е засъхнало, че иначе е ад. Вие как се справяте с жълтите петна по бебешките дрехи?

# 1
В пералнята всичко се изпира... Peace

# 2
Явно трябва на по високи градуси да ги пусна.

# 3
При мен на 40 градуса излизат.. Ползвам прах за пране тео бебе.

# 4
Има сапуни за премахване петна. Такъв ползвах аз. В прозрачна целуфанена обвивка. Аз натривах дрешките първо с него, след това пера в пералнята с бебешки прах на 40 градуса. Така съм изпирала дори и не толкова пресни петна.

# 5
Този сапун против петна бебешки ли е или не? Ще потърся и ще пробвам, благодаря.

# 6
  • София
Това, което правех навремето  - веднага щом е оцапано го намокрях със студена вода, насапунисвах хубаво(тео бебе ползвах предимно), натърквах леко и го оставях така, докато дойде време за пералня, после вътре на 30-40 градуса се изпираше идеално без проблем.
Но може да пробваш и вместо сапун да  го  третираш с препарат за петна (ползвала съм сано максима, чудесен беше)

# 7
Има сапуни за премахване петна. Такъв ползвах аз. В прозрачна целуфанена обвивка. Аз натривах дрешките първо с него, след това пера в пералнята с бебешки прах на 40 градуса. Така съм изпирала дори и не толкова пресни петна.
Със същия сапун и гореща вода отпирах петното и после в пералнята на 40 градуса с бебешки прах.

# 8
Вениш използвам.
А от къде купувате горния сапун? Може и на лични, ако е реклама...

# 9
Аз го купувам от ДМ

# 10
Този сапун против петна бебешки ли е или не? Ще потърся и ще пробвам, благодаря.
Aми, "бебешки" не е точно. Или поне не е обозначен като такъв, но е с изцяло био разградими съставки. Т.е. безвреден. Друго, което съм чувала, е да се натърка дрешката със сапун, и да се остави на слънце да изсъхне. След това петната се изпирали. Не съм го изпробвала обаче.

Общи условия

Активация на акаунт