Въпрос за личен лекар на дете, който не е педиатър

• 773
  • 3
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте!
Искам да сменя през м. юни личната лекарка на петгодишния ми син, която е и педиатър. Понеже не знам дали ще успея да намеря добър личен лекар, който да е и педиатър, се замислям дали да не търся личен лекар, който да не е педиатър и да ми дава направления за посещение при специалист по детски болести. Знам, че тази практика не е много популярна, но съществува.
Въпросът ми е към тези, на които децата им са записани при лични лекари, които не са педиатри: при всяко разболяване на детето ли ходите за направление за специалист по детски болести или личният лекар дава еднократно направление по програма "Детско здравеопазване" и си избирате педиатър, при кой директно ходите всеки път, когато детето се разболее.
Благодаря предварително за отговорите. Искам да помисля и за такъв вариант.

# 1
Единия ми син е записан при моя личен лекар,койно не е детски педиатър.И при всяка нужда първо минаваме през него за направление за детски лекар,който ние сами предпочетем.Така е всеки път.

# 2
Детето ми е записано при ЛЛ, който не е педиатър. При боледуване отиваме директно при педиатъра. Педиатъра и ЛЛ си оправят документите сами, между тях си. Как точно-незнам.

# 3
  • София
Благодаря ви за отговорите.

Общи условия

Активация на акаунт