Крусти

• 12 957
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
  • София
И моето дете е с крусти, засега малко.Има на едната вежда(останаха малко) , на скалпа и кожата на горната част на главата е някак суховата, като на люспи, но не се бели.И аз мажа със зехтин, но засега има резултат само на веждата.С Мустела не смея да пробвам, защото имах 2 продукта на марката и прави алергична реакция от тях  Rolling Eyes

# 16
Моето диване е на 2 и малко и наскоро забелязах новопоявили се крусти. Преди А-дерма ползвах, според мен нищо не направи, просто ги изчоплих аз, докато го решех, но сега не дава. (пък и явно не е добър вариант). Не се виждат, но ме дразнят, ще пробвам със зехтин, че на шампоани вече не вярвам.

# 17
Малко преди  къпане мажех с тампон напоен със зехтин. След банята внимателно с гъсто гребенче, падаха веднага. Бързо се почистиха . Може би е подходящо за бебета с малко коса, какъвто беше и сина ми.

По същия начин се справих и аз с двете ми момчета. Напълно ефикасно, безвредно и без излишно скъпа козметика. Wink

# 18
  • Пловдив
И при моето момче се появиха, но не бяха много. Педиатърката ми каза, преди баня 10-15 мин. да му обтрия, много внимателно и нежно, проблемното място с кашичка от сода+вода. На следващия ден нямаше и помен от тях.
Успех Wink

# 19
  • Стара Загора
И аз не съм доволна от шампоана на А-Дерма, даже и като шампоан не беше кой знае какво, освен че нямаше ефект

# 20
Нямаше полза от скъпата козметика при нас. Ефекта - намаляха за известно време, видимо решение нямаше. С зехтина значително се ускори тяхното падане, препоръчвам го Peace

# 21
С каката ползвах Мустела, с малкият ми казаха свинска мас със сода за хляб,/тъй като нямах мас го направих със зехтин и сода/ на мокра главичка намазах и сресах още в банята. От първият път се махнаха, не са излизали повече. С Мустелата си трябваше доста повече време.

# 22
С каката ползвах Мустела, с малкият ми казаха свинска мас със сода за хляб,/тъй като нямах мас го направих със зехтин и сода/ на мокра главичка намазах и сресах още в банята. От първият път се махнаха, не са излизали повече. С Мустелата си трябваше доста повече време.

Подкрепям, но вместо мас ползвах бебешко олио и сода.

# 23

Подкрепям, но вместо мас ползвах бебешко олио и сода.

Колко време се седи намазан?

# 24
Lady Stardust Минутка-две , в смисъл в коритото докато изкъпя телцето му и после сресваш.

# 25
По спомен мисля, че около половин час съм го държала.Но ако са малки крустички не ги третирай.Изчакай да станат по - големи.Иначе трудно се махат.Така ми беше казала мед. сестра, която работеше с педиатърката ни.

# 26
Здравейте,имам бебе на 7 месеца и имаше много упорити крусти,мажех го с какво ли не но само едно ни помогна,казва се  Лоринден Н.Маже се 5 дни и всичко пада за това време.Разбира се след един месец пак се появяват и пак мажа и така.

Общи условия

Активация на акаунт