Бродирана красота - Тема 129

• 69 082
  • 721
  •   1
Отговори
# 570
  • гр.Добрич
Честит празник на всички, с цветно име!

pepen,
аз нямам много опит, но ще споделя. Купих си лист за ламиниране от книжарницата, за да пробвам в къщи. Не ми се получи. Пробвах през кърпа, не залепяше. После директно с ютията, пък се набръчка. Разлепих го много трудно, даже бродерията се развали малко и го занесох в книжарницата. Там стана идеално. Друг път въобще няма да се мъча.

# 571
Честит празник на всички празнуващи newsm51

Не съм от пишещите,но винаги ви чета и се радвам на красотите, които показвате!Страхотни сте момичета! newsm10 newsm10
Сега да покажа и аз... моята "Ръченица" напредва ....

# 572
Пепен, аз съм ламинирала в 'домашни условия'  и нямам никакви оплаквания. От книжарница се купува лист за ламиниране (формат А4). Те са двойни, т.е. бродерията се слага между двата листа. Нагряваш ютията и после 'оглаждаш' ламинираното. Лично аз започвам от единия ъгъл и постепенно гладя към другия ъгъл, за да излезе въздуха, правя го много бавно. Понякога ако съм лепила гърба бродерията към картон с двойно залепващо лепенката прозира, на като изстине 'изделието' няма проблеми.

ПП. Нещо такова http://kramelion.ru/article/83139.html

Скрит текст:
Честит имен ден на всички цветенца, дръвчера и храстчета. Носете имената си с гордост! Интересно оформление?  newsm78  http://f5.s.qip.ru/7nKaaIq4.jpg

Последна редакция: нд, 05 апр 2015, 19:55 от celuFka

# 573
Търся нещо дребно великденско в лилаво Simple Smile Прегледах всичките си схеми, но нищо не ми хвана окото.

# 574
  • София
Момичета, макар и с голямо закъснение, благодаря ви от сърце за поздравите и пожеланията.  Hug
малко попътувах  newsm52 travel, но щом се прибрах първо тук влязох да разгледам колко много нови неща и етапчета сте показали.
Не съм шила и не мога да се похваля с етапче, но пък ме посрещна страхотна изненада
KoteVania още веднъж много, много благодаря - прекрасно е всичко. Това пътуване ще е първото, което ще отразя в уникалния албум.  Blush

Реа в лилаво може да направиш някакви великденски яйца или цветенца, на първо четене се сещам за нещо от този род:

като може да използваш само част от сехмите с едно или две яйца.

Последна редакция: пн, 06 апр 2015, 17:02 от teddybearm

# 575
  • Русе
teddybearm, честито! Много готин подарък си имаш, а Ваня си е по изненадите.

# 576
Иренка, честито! Личи си, че подаръка е направен с много любов!

Като видя ръченицата и все за Азарея се сещам. Тя нали шиеше също тази прелест?
Не се е мяркала от много време тук   Laughing

# 577
  • България,Пещера
Здравейте! Нова съм сред вас, пошивам отвреме навреме. Сега ми трябва помощ! Трябва да шия надпис- имена на младоженци! Моля за модели на шрифтове! Благодаря  предварително!

# 578
Здравейте! Нова съм сред вас, пошивам отвреме навреме. Сега ми трябва помощ! Трябва да шия надпис- имена на младоженци! Моля за модели на шрифтове! Благодаря  предварително!

На първата страница има

# 579
Помоооооооощ! Трябва ми четлива схема. Имам тази но ми се размазва.

# 580
Помагааам  Simple Smile тези виждаш ли ги?

Последна редакция: вт, 07 апр 2015, 15:13 от mibobo

# 581
За съжаление има много схеми във ФБ които като ги свалим и се размазват. Аз вече директно преглеждам сваления файл и ако не ме устройва качеството изтривам, иначе се задръствам с некачествени схеми.

Голямо благодаря на Мибобо   bouquet

Мече, честити подаръци. Трите грации са ми много симпатични.

Още нещо великденско няма ли да ни покажете да оплакнем очо  Whistling

# 582
  • Плевен

celuFka
  - права си за схемите във фейса.Стотици пъти обяснявах че когато се качва схема с фотоапаратчето в публикация, колкото и да е голяма в оригиналсе намалява автоматично.Трябва да се качи или с опция ФАЙЛ или най-отгоре където пише качи снимки .Но кой чете.Всеки си прави каквото си знае ,че му е по лесно.

Последна редакция: вт, 07 апр 2015, 19:23 от pepen

# 583
Благодаря на всички, които се отзоваха.  bouquet

# 584
Привет момичета   bouquet
Отдавна не съм бродирала но сега ме засърбяха ръцете по един хубав повод да направя един бродиран детски метър за стена. Като тези тук.
Ровя от два дена в нета, обаче схема не намирам. Имате ли под ръка някоя и друга или идея къде да продължа да търся?

Общи условия

Активация на акаунт