Бродирана красота - Тема 129

• 69 490
  • 721
  •   1
Отговори
# 75
celuFka  честито,пожелавам ти лека бременност и много щастие.

# 76
  • с.Николово, обл. Русе
Ехааа Целувка - това е страхотна новина. Лека и безпроблемна.

# 77
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile много хубава новина Simple Smile всички заедно ще чакаме лъвчето

от вълнение натиснах два пъти "харесвам"

# 78
  • Русе
celuFka, честито! Твоята новина много ме зарадва. Пожелавам ти лека бременност и хубаво здраво бебенце около термин.
И аз успях да ушия още три пиленца в цветови подбор "ала парашутани". Много от цветовете ги нямах изобщо та средното пиленце е в преобладаващо синьо.

Извинете ме за ужасната снимка, сега пак идва време за оформлението и се започва голямото  newsm78
KoteVania, днес минах през Ем-арт и си купих стиропорени яйчица. Големината им пасва за нашите пиленца според мен. Ших ги на 16-ка и тези на АМА, и на Вервако. Ако ти се занимава....... Досега не съм правила топки или яйца, май е време да се пробвам. Върти ми се идея гръбчето да не е от плат, а да е с квилинг елементи, хвърлям се в дълбокото без пояс. Ще видим как ще се получи.
ПП Много хубави мартенички за благотворителния базар са направили децата от ДГ "Пролет" в Русе. KoteVania, браво на вас smile3501

Последна редакция: вт, 17 фев 2015, 19:49 от парашутани

# 79
Целувка, честито. Бремеността да върви по мед и масло.
Парашутани, средното пиле е моряче.

# 80
celuFka  честита радост пожелавам ти лека  и безпроблемна бременност много любов  и щастливи мигове . newsm51

# 81
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Целувка, супер  новина Hug Hug Hug
Аз не шия -  боли ми всичко,  хремата е страхотна, че даже очилата не мога  да сложа Sick

# 82
Показвам си напредъка - Не съм го фокусирала като хората, но отдалеч изглежда добре.

Скрит текст:
Мисля че е време да ви се похваля. Явно няма да имам нужда да бродирам ангелчетата, защото едно ангелче е вече напът  preggo Датата е 11.08 (сватбата беше на 8.11, висша математика!!) Днес бях на преглед, полът не ми го потвърдиха на 100%, затова другия месец ще ви се похваля пак  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Стряхотно изглежда и не фокусирано......А повода си е за хвалене,честито,лека и безпроблемна бременност ,това е най-хубавото нещо на света!Дано и мен ме прихване,че искаме братче (нищо,че аз искам момиченце де,....),в крайна сметка-каквото се получи Heart Eyes Heart Eyes пипам ти коремчето за „кадем“!!!

# 83
  • До сърцето...
Целуфка, лека бременост! Много хубава новина!  dancing

# 84
Бачийска и аз съм като теб  не мога а хвана иглата тези дни Sad Днес ходих на невроог  и ми изписа два вида инжекции  за шест дена освен лекарствата от личния.Едва изкарвам работния ден докато свърша и домакинската работа и съм директно в леглото
Радика желая ти целувка да повлече крак и скоро да се похвалиш и ти

# 85
  • Пловдив
Супер новина Целуфка, лека и безпроблемна.............

Коте, Парашутани страхотни пилета.......... И аз трябва да измисля нещо, но нямам нито идея нито схеми

# 86
...
Радика желая ти целувка да повлече крак и скоро да се похвалиш и ти

Joy Joy Joy ще и излезе късмета на Радика  Joy Joy Joy

Wink хриспито искаше да пипа за кадем  Hug

# 87
celuFka, честито! Ще шием бебешки картички!   bouquet

# 88
celuFka, лека бременност. Ние лъвчетата сме много хубави хора Simple Smile  Peace

# 89
celuFka, лека бременност. Ние лъвчетата сме много хубави хора Simple Smile  Peace

Hug Hug и ти ли, Бруте?  Hug Hug

две лъвчета имам Simple Smile огън негасен, но по бяс не могат да стъпят на малкия пръст на Рибката  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт