Бродирана красота - Тема 129

• 69 491
  • 721
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Включвам се и аз чак на 6-та страница. Благодаря, Бачийска за новата (тя поостаря вече де) за новата темичка Simple Smile За сега съм с гол запис.

Целуфка, много хубава новина желая ти лека и безпроблемна бременност.

И аз се каня на някакви пиленца, но ще видя какво ще измисля.

# 91
Целуфка, много се зарадвах на тази новина. Честито, лека и безпроблемна бременност  Hug С тази математика, май бебето само сватбата е чакало  Heart Eyes

Надявам се скоро да покажа нещо завършено.

# 92
  • там където има винаги вятър
celuFka какво по-хубаво от това Hug Лека бременност  fingerscrossed

Момичета, красиви неща показвате  Wink Не ви изпускам нито ден  Peace
Скрит текст:
Аз има готови към 10-тина картички, сега съм на вълна мартеници, та ръстомера ще почака още малко  Embarassed

# 93
  • с.Николово, обл. Русе
Еми да ги покажеш тези 10-тина картички ли? Да си откраднем другите по някое мотивче, че всяка година едно и също омръзва да  се бродира, пък било то и малко.   bouquet

# 94
  • София
celuFka чудесни новини, лека и безпроблемна бременност  Hug 

Аз редувам покривката и герберите и към края на седмицата се надявам и двата проекта да са до половината готови  Joy Joy

# 95
  • София
Целуфка, честито!!! Лека и безпроблемна бременност и едно здраво пухче на финала! Simple Smile
Те хората са го казала - таз година булка, догодина люлка  Hug

# 96
И аз да покажа напредък по моите птички,имам и други неща за показване,но друг път...http://hrispito.snimka.bg/arts/gobleni.852743.34891666
Това трябва да се получи

# 97
  • БЪЛГАРИЯ
                ЦелуФчо, честито! Прекрасна новина! Пожелавам ви много да сте здрави! Леко ти бременеене! Simple Smile

# 98
  • Бургас
Целувка честито- лека бременност ти пожелавам и едно сладко и пухкаво бебче накрая.  Heart Eyes - няма по прекрасно нещо от това. Ей го моя шушон на 5 месеца, а още не мога да му се нарадвам. Само го чакам да се събуди и го изяждам от целувки 

# 99
  • Ямбол
Целуфка честито! Simple Smile Да ти мине леко бременността и да се радвате на здраво, усмихнато бебче! Simple Smile

# 100
  • при най-добрият мъж...
Честито,Целуфка! Леко бременеене и най-сладкото и пухкаво бебче ти пожелавам!

Да покажа и последното,което натворих Grinning
Ангелче за стаята на сина.

И малко Валентинки
Първата е за съпружието,а другите две по поръчка от приятелки.

И ангелчетата на Дим,шити с подръчни конци по схема от някаква рускиня.Нямат нищо общо с оригинала,но са си моите ангелчета и си ги харесвам. Mr. Green

# 101
Здравейте.
Бачийска, благодаря за темата.
Целуфка, лека бременност.
Аз скоро молих ИнаТ за схемата на котето  и много бързо се наложи да го ушия. Загубих си обаче едно парче панама. Ползвах я само за книгоразделители, че беше по ситна. Сега ползвах друга панама и стана малко голям. Дано се хареса на детето.
Ето какво сътворих. ИнаТ благодаря и за още една идея.  Hug
Скрит текст:

# 102
  • там където има винаги вятър
Еми да ги покажеш тези 10-тина картички ли? Да си откраднем другите по някое мотивче, че всяка година едно и също омръзва да  се бродира, пък било то и малко.   bouquet
Ще ги покажа, но ще е в края на седмицата, че сега техниката я няма ooooh!
Не са нещо ново  Embarassed освен овцете, но и тях май сте ги виждали  Rolling Eyes

# 103
  • с.Николово, обл. Русе
Ще видим, ще видим.

# 104
Хексилина, чудно е котето. Аз пак минавам на вълна книгоразделители, имам някакви схемички с приказни герои - Питър Пан, жабока-принц и ще пробвам нещо от тях.
Целувка, прекрасна новина! Много здраве и лека бременност!
На мен ми омръзна да сглобявам стиропор. Добре, че ми свършиха всички материали - фигурки, ширити... Даже и панамата ще ми свърши съвсем скоро, тъкмо ще мога да си започна нещо от готовите комплекти.
Последните стиропорени:

Общи условия

Активация на акаунт