Бродирана красота - Тема 129

• 69 486
  • 721
  •   1
Отговори
# 60
  • с.Николово, обл. Русе
Уау Роси - браво на Вас. Невероятно сте.

# 61
Роси шапка ви свалям голямо търпение сигурно накрая ги сънуваше схемите  Simple Smile  bouquet
Офелия и аз уших майката с детенцето на риолис няма такова удоволствие

# 62
Оооо не Галя, изобщо не е нужно голямо търпение. Имало е гоблени, които са ме изнервяли докато ги шия, но тези дребоси са леки, а и все пак за около 32- 33 дни ги ушихме. Единственото неудобство, което отчитам сега беше че през тези дни ших само това и нищо друго, а който ме познава знае че все ми идват разни идейки за нови и нови неща и шия доста неща едновременно.

# 63
  • БЪЛГАРИЯ
                           Много тайни и потайни сте- чак сега ви открих! И много продуктивни! Специални поздрави на всички, които не забравят защо са тук!
            Госпожа Бачиййска, не бе мат'рял, не бе чудо! Да си жива и здрава- все така да ги "стоварваш", както и все хубави теми да правиш!
            Росе, само като погледнах снимката и ме напъна... физиологията... Акъл нямате вие! Независимо от всичко написано дотук, моите огромни почитания за такъв труд! Колкото до гоблена с мъниста, да ти е честит и да не ти пука- и с обикновен памучен става, нужно е просто да го навосъчиш (за да не се заплита и засуква!). Преди доста години уших моя по този начин и още е жив:

Пожелавам на всички нови придобивки и стари, завършени!

# 64
Бързо шиете, че и бързо изписвате темата Simple Smile

# 65
Браво Роси прекрасни са!! За много кратко време ги уши.Като ги монтираш пак да покажеш.

# 66
  • До сърцето...
Малееее! Роси123, това е кански труд!! Поздравления!

Момичета, дали ще ви се намери схемата на този гоблен. Трябва да се опитам да го избоцкам до май  Praynig

# 67
Малееее! Роси123, това е кански труд!! Поздравления!

Момичета, дали ще ви се намери схемата на този гоблен. Трябва да се опитам да го избоцкам до май  Praynig

Ради имаш поща!Изпратих ти ПДФ на Л.Ющук,ако искаш може и в ПМ.

# 68
  • До сърцето...
rossi1122, благодаря ти!
 newsm51

# 69
  • Ямбол
Аз пак показвам напредък с HAED. Много му се радвам  Mr. Green
Скрит текст:

Роси браво за поканите, изглеждат страхотно.  Peace
Реа тази дама супер много я харесвам. Много е нежна и романтична Simple Smile
Хубав ден на всички   bouquet

# 70
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ооо, Радика  Hug

# 71
  • До сърцето...
О, Добри, ти се загуби като ланския сняг  newsm53  Обади се като наминаваш към провинцията!

Радвам се да те "видя"  Hug

# 72
  • с.Николово, обл. Русе
Аз продължавам с Великденската тема:
1. Това пиле е на 14-ка. За мен е огромно и ще го ушия още веднъж на 16-ка. Конците са подбрани на око и на принципа "каквото имам в шкафа", тъй като ключа беше само с наименование на конците.

2. Тези двете са на 16-ка и определено стоят по-нежно:

Сега ще мисля как да ги оформя.

# 73
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Аз продължавам с Великденската тема:
1. Това пиле е на 14-ка. За мен е огромно и ще го ушия още веднъж на 16-ка. Конците са подбрани на око и на принципа "каквото имам в шкафа", тъй като ключа беше само с наименование на конците.

2. Тези двете са на 16-ка и определено стоят по-нежно:

Сега ще мисля как да ги оформя.

сладурчета са. много ми харесват тези точкави яйца Simple Smile
зависи колко са големи, но можеш да опиташ на клечка  Hug

изразваш форма на яйце от по-дебел картон от едната страна залепваш пилето, от другата с гланцово блокче и с него скриваш крайчетата на панамата. под гланцовото блокчер залепваш бъркалка за кафе/дървена шпатула/пластмасова сламка  Peace има всякакви варианти Peace
гланцовото блокче може да се замени с подходящ плат Simple Smile
а може и да се вмъкне дантелка по краищата  Hug

дървени бъркалки
дървени шпатули
и тези са красиви, но са по-скъпи  Peace

# 74
KoteVania, предложението на Добри е добро (тафтология  Joy ), аз съм правила такова, за другарче за РД за миналата игра, но панамата не се опъва много добре. Аз бих ги ламинирала по някакъв подходящ начин, а защо не пак с пръчица отдолу (аз използвах дървено шишче).

Показвам си напредъка - Не съм го фокусирала като хората, но отдалеч изглежда добре.

Скрит текст:
Мисля че е време да ви се похваля. Явно няма да имам нужда да бродирам ангелчетата, защото едно ангелче е вече напът  preggo Датата е 11.08 (сватбата беше на 8.11, висша математика!!) Днес бях на преглед, полът не ми го потвърдиха на 100%, затова другия месец ще ви се похваля пак  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт