Бродирана красота - Тема 129

• 69 110
  • 721
  •   1
Отговори
# 615
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Като ще си показваме акварелните неща да се включа и аз :

Готовите отдавна Флоксове
Скрит текст:

И едни Рози на Орхидея, подарък от Тедибеарм
Скрит текст:

Сега трябва да ги изпера
Нещо ме е хванал мързела - от преди празниците съм почнала едни книгоразделители по вина на Пепен, стигнала съм до половината на единия и ... не ми се шие, просто не ми се шие  ooooh!

Извинявам се за лошите снимки  Embarassed

# 616
... не ми се шие, просто не ми се шие  ooooh!

И аз съм така  Embarassed

# 617

И на мен......мрън,мрън.

# 618
  • Пловдив

ba4iiska розите са като истински с тези светлосенки.

# 619
И на мен много ми харесаха розите, Бачийска!
На мен пък много ми се шие, а тия дни няма кога...

# 620
  • София
Бачйиска много добре са станали розите, радвам се че ти харесват.  Hug Като знам колко е твърда панамата на Орхидея, сигурно е било мъка докато ги ушиеш.  Peace

И на мен......мрън,мрън.
А на мен ми се шие и то много, ама много ми се правят и други работи - та кое по-напред  ooooh! Twisted Evil

# 621
Нещо за кръщене някой да ми предложи?

# 622
Аз имам това , не е много ясна схемата ама става

имам схемата и на това, но е по-голямо не знам какво точно ти трябва

# 623
  • Свиленград
ba4iiska страхотни са и двата гоблена. Довечера се прибирам и аз почвам моите Флоксове, че очите ми останаха по тях.

# 624
mibobo, благодаря този с гълъбчето много ми харесва Simple Smile, но ще изчакам за още предложения. Може да е нещо интересно оформено.....и аз нямам идея, вчера разбрах, че ще кръщават племенничето ми - бебе и сега тепърва ще търся идеи

# 625
Ето ти тук още няколко
http://www.liveinternet.ru/journalshowcomments.php?jpostid=27611 … =next&categ=1
http://www.liveinternet.ru/users/nata007/post332427110

тук намерих това което ти качих с гълъбчето, само че по-ясна схема и има още двечки пак такива малки http://www.liveinternet.ru/users/ksantiya111/post241362099/

# 626
# 627
  • София
Рея аз много си харесвам ето тази възглавничка, която ших за кръщене.

# 628
Ни в клин, ни в ръкав, показвам коледни чорапчета  Mr. Green

# 629
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Бачйиска много добре са станали розите, радвам се че ти харесват.  Hug Като знам колко е твърда панамата на Орхидея, сигурно е било мъка докато ги ушиеш.  Peace

Мислех си да се оплача от тази панама, но си викам - как ще се възприеме от Тедибеарм  - подарила ми е нещо,  а аз се оплаквам. Но, да - не съм шила на нещо толкова твърдо, че даже и гергефа не можах да сложа. че то си беше достатъчно твърдо за времето на шиене и си остана така почти 2 седмици. Но да му беше кусура това. Не, контура е "мечта" - цепи нишката, ама навсякъде цепи нишката. Почти нямаше пропуск. Но не мога да отрека, че е ефектен с фона. Въпреки всичко обаче вървеше много леко и съм доволна, че уших нещо и от тази фирма. Благодаря за което на Тедибеарм.  Hug

ИнаТ, стана ми едно Коледно такова Crazy 

Общи условия

Активация на акаунт