Бродирана красота - Тема 129

• 69 106
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
ba4iiska, флоксовете ме ставиха без думи.

На Орхидея явно на всичко контура е такъв. Аз картички съм шила, но пък стават много ефектни.

# 631
Ходих да гледам в google какво е флокс  ooooh! hahaha bowuu

Благодаря за предложението на всички ви, продължавам да търся нещо дето да искам да го ушия  Grinning

# 632
ba4iiska,много са хубави и двете китки.
ИнаТ може и да са коледни ,но както винаги са чудесни

Момичета имам едно питане. Когато ви задържат пратка от чужбина на митницата обажда ли ви се някой и знаете ли какъв е периода за освобождаване преди да я върнат обратно

# 633
  • София
ba4iiska,много са хубави и двете китки.
ИнаТ може и да са коледни ,но както винаги са чудесни

Момичета имам едно питане. Когато ви задържат пратка от чужбина на митницата обажда ли ви се някой и знаете ли какъв е периода за освобождаване преди да я върнат обратно

Пускат известие, но пристига с голямо закъснение. Аз бях прибрала една пратка, а бележката дойде 10 дни по-късно. Направо звъни и се разбирай да ти го препратят или някой да отиде и да го прибере вместо теб

# 634
Деси,благодаря

# 635
# 636
Не мога да се редактирам, съжалявам Simple Smile

# 637
ИнаТ, такова хубаво настроение струи от малките ти бижута...!

# 638
Реа, избра ли каква картичка ще правиш за бебето? Ето моето предложение

# 639
  • с.Николово, обл. Русе
Добро утро, Момичета,
страхотни неща показвате. ИнаТ както винаги е на ниво е и взела сериозна преднина с Коледните бижута.
Реа аз съм шила бебето в синьо за момченцето на колежката, от тези които Роси е показала, а за средата на юни трябва да избродирам и розовия вариант за сестричката му.
Аз се трудя върху един ДИМ, че вече три години го влача и Виктория ще го е ушила преди мен момичето. Сериозно се засрамих и се взех в ръце.

Последна редакция: вт, 21 апр 2015, 08:12 от KoteVania

# 640
Коте, не се притеснявай, няма такава опасност. Моя пак е на изчакване, че идва края на семестъра и всеки професор е решил да ни затрупа с работа. После лятото на бригада - да видим дали ще бодна малко и може и чак септември да продължа.
Ама много е тихо в нашата тема, щом аз така бързо наваксвам... Всички показвате много хубави неща и на мен ми се ще да шия ли шия, ама няма...

# 641
  • sof
Ами, щом спи да я събудя темата, докато имам батерия:

http://zlatad2.snimka.bg/details/za-bg-mamma.751309.35254076

аз установих, че е значително по-голяма, отколкото си мислeх... много време ще се шием с тази градинарка. Поздрави и весели празници - аз отивам ваканция и ще отпочивам бродирането.

# 642
Момичета, спешно търся тези схеми

И да се връцна и тук. Най- накрая се престраших да ламинирам книгоразделител. Остава да му сложа панделка или шнурче и ще е напълно готов.

Последна редакция: вт, 21 апр 2015, 19:58 от Роси 123

# 643
  • с.Николово, обл. Русе
Роси аз имам схема на две ангелчета от които е първото,  което искаш - ако не ти е късно утре ще я сканирам, трябва да я намеря тази вечер.

# 644
Роси имаш поща

Последна редакция: ср, 22 апр 2015, 11:11 от de4ko95

Общи условия

Активация на акаунт