Моите любими торти!!!

• 100 725
  • 431
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Момичета страхотни сте! Сега разбрах защо не съм влизала до сега в тази темичка. Обзе ме вълчи глад за сладко... Страхотни красоти, не знам просто как се справяте! Hug

# 346
  • София
Мили МАМИ, респектирана съм от уменията ви!   bouquet
Имам голямо желание и време да направя и аз торта за 6-ия рожден ден на големия ми син. Интересите му са "футбол" и "формула 1". Бихте ли ми дали съвет къде да погледна за рецепта на не много трудна торта с такава тематика за украса? Мерси и ще чакам отговори! Simple Smile

# 347
  • София
Ами можеш да направиш самата торта да е във формата на футболна торта, рисуват се шестоъгълници мисля с бял и кафяв шоколад.
Или кръгла/правоъгълна торта с шоколадов трансфер примерно червена спортна кола.

Ако искаш и рецепта за самата торта - казвай. Wink

# 348
  • Вече в моята си приказка...
Ето и моята торта  Embarassed. Не стана така както исках.  Sick Нещо не ми се получи фалшивия марципан... Къде ли сбърках незнам  newsm78, но това не е тортата от мечтите ми... Sick
http://images06.snimka.bg/000688237.jpg

# 349
Яаа, имаме същата мушама.
Хубава ти е тортата, не си го слагай на сърце - сигурна съм, че си шашнала всички.
Много хубаво е опакована, като подарък!

# 350
  • София
Мира, добре е станала!  newsm10

# 351
Яаа, имаме същата мушама.
Хубава ти е тортата, не си го слагай на сърце - сигурна съм, че си шашнала всички.
Много хубаво е опакована, като подарък!

Благодаря ви, Анда и Ваня! А тортата още не сме опитвали, защото довечера сме на гости на баща ми и там ще я изядем. Дано поне на вкус става...

# 352
  • София
Споко, като за първи опит си е идеална. Wink Аз моята първата (добре, че си беше само пробно, без повод) хич не ща и да я показвам. Simple Smile

# 353

Имам голямо желание и време да направя и аз торта за 6-ия рожден ден на големия ми син. Интересите му са "футбол" и "формула 1". Бихте ли ми дали съвет къде да погледна за рецепта на не много трудна торта с такава тематика за украса? Мерси и ще чакам отговори! Simple Smile
Това е първия ми трансфер,показвала съм вече тази торта ,но е червена спортна кола Crazy

# 354
  • София
Да, аз като писах постинга се сетих за тази червена торта.  Wink  chef

# 355
Ето и моята торта  Embarassed. Не стана така както исках.  Sick Нещо не ми се получи фалшивия марципан... Къде ли сбърках незнам  newsm78, но това не е тортата от мечтите ми... Sick

MiRa_55 , ти явно си максималистка, как може да не си харесваш тортата?! Направо е разкошна, много е красива. За вкуса не знам, но предполагам, че ще е вкусна. Grinning   bouquet

# 356
 Пробвах "КРЪГЛАТА ТОРТА", Labrexq, БЛАГОДАРЯ! Направих я по твоят начин, с шок.глазурка, но и малко ягодки. Лелееееееееее ooooh!, довре, че успях да си отрежа Wink Сега се моля за повече свободно време и ще се ровя тук за други лесни вкуснотийки! Весел поздрав!  bouquet

# 357

MiRa_55 , ти явно си максималистка, как може да не си харесваш тортата?! Направо е разкошна, много е красива. За вкуса не знам, но предполагам, че ще е вкусна. Grinning   bouquet

Благодаря, labrex! Момичета, вие ме изпълнихте с оптимизъм. Ще се пробвам да направя и други торти и ще покажа отново!

# 358
Пробвах "КРЪГЛАТА ТОРТА", Labrexq, БЛАГОДАРЯ! Направих я по твоят начин, с шок.глазурка, но и малко ягодки. Лелееееееееее ooooh!, довре, че успях да си отрежа Wink Сега се моля за повече свободно време и ще се ровя тук за други лесни вкуснотийки! Весел поздрав!  bouquet

Днес и аз я направих. С ягоди и парченца шоколад, стана прекрасна.
Благодаря за рецептата   bouquet

# 359

Днес и аз я направих. С ягоди и парченца шоколад, стана прекрасна.
Благодаря за рецептата   bouquet

Каква е тази "Кръгла торта", май съм пропуснала рецептата!?

Последна редакция: ср, 17 май 2006, 20:10 от MiRa_55

Общи условия

Активация на акаунт