Звездни компромати- 234 част

• 69 835
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Аз пък си мисля, че е само ПР, за да се направи на интересна Simple Smile прекалено показни са всички снимки...

# 106
  bouquet за темата.

Аз пък си мисля, че е само ПР, за да се направи на интересна Simple Smile прекалено показни са всички снимки...

Аз пък от цялата работа разбрах, че са най-добри приятелки. Heart Eyes

# 107
Марчето
1 2 3

# 108
Добре де, как може да не ви кефи Марчето? Вижте сега колко идейно - кабина, телефон и идеалната фотосесия. Нищо, че няма много смисъл!  hahaha

# 109
# 110
Добре де, как може да не ви кефи Марчето? Вижте сега колко идейно - кабина, телефон и идеалната фотосесия. Нищо, че няма много смисъл!  hahaha
Мда, а тез' бели кабелчета, като антенки  Joy Joy Joy

# 111
Имах една позната, която след като все попадаше на кофти мъже в Mr. Green леглото се загаджи с друга мадама, че и 2-3 години изкараха. После обаче срещна "принцът на белия кон" и пак мина на мъжко. Mr. Green
Тъй че най вероятно и Тейлър и е писнало от несполучливите ѝ връзки и е решила да разнообрази  Wink

# 112
Г-жа Гущерова защо не си носи халката?

# 113

Те всичките й фотосесии биха накарали корифеите в бранша да паднат на колене и да си разплетат минимум чорапите, но тази е истински връх!
Мара е натокана, белориза и загадъчна и неведоми са пътищата Господни, как точно и за чий се е озовала в таз празна стая с телефонна кабина, но това съвсем не е важно. Важното е, че Мичето е секси!

# 114
# 115
Аз пак за Карли и Тейлър, нали Карли си има някакъв богат инвестиционен банкер ли беше, нещо такова? Апартамент си купуваха. Че и наскоро имаше снимка с него из улиците на НЙ?  Thinking
Не че имам нещо против де...  Wink

# 116
# 117
  • в 1001-та нощ

Давам ѝ идея - следващата да е в метрото  Mr. Green Нали ѝ е мечта да се вози в метро  Laughing

# 118
Да дам отчет за филма  Mr. Green
Бозичка пълна,  даже ми се доспа.  Tired
Изненадващо беше,  че залата беше пълна с мъже и жени над 45  Whistling Може би вземаха идеи за разнообразяване на половият живот,   Whistling

# 119
Мария може да е само по риза и обеци, но предвидливо е обула гумени ботуши, да не се намокри в някоя лондонска локва, когато излезе от кабината.

Общи условия

Активация на акаунт