Звездни компромати- 234 част

• 69 834
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Кийра

Много хубава новина за Миа Heart Eyes Да са живи и здрави!

# 91
Фолкпевицата Гергана в скандал с крадена палестинска песен

Облаците са надвиснали над продуцентите й от „Пайнер“, защото музиката към „Твоите думи“ е на Шадиа Мансур – млада палестинска хип-хоп изпълнителка, живееща в Лондон.
През 2009 г. тя пише песента „Всички те имат танкове“, която веднага се превръща в химн на палестинското въстание интифада, разкри предаването „Господари на ефира“. Тя също има клип, в който са показани разтърсващи кадри на разрушени къщи и убити деца, премазани от израелските танкове, и полицейското насилие над хората от Западния бряг на река Йордан.

# 92
След КимК и Кание, Ана Уинтур слага на корицата на Vogue Тайлър и Карли Mr. Green
Интересно ми е ще го обявят ли официално, в прав текст. Тейлър вече се отдалечи много от изфабрикувания образ на християнче от Средния Запад. Подготви си почвата с про-гейски песни и либерални приятели. Но дали още не се притеснява, че това ще отблъсне феновете и?

# 93
  • София
Шакира и Пике са много симпатични наистина.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4598428

Popcorn

# 94
Изглежда щастлива. Много ми е красива. беше омъжена за сина на учителката ми по литература, какво видя в него, идея нямам.

# 95
То и в министъра какво ли вижда?  newsm78 Освен финансовата му красота?  Wink

# 96
След КимК и Кание, Ана Уинтур слага на корицата на Vogue Тайлър и Карли Mr. Green
Интересно ми е ще го обявят ли официално, в прав текст. Тейлър вече се отдалечи много от изфабрикувания образ на християнче от Средния Запад. Подготви си почвата с про-гейски песни и либерални приятели. Но дали още не се притеснява, че това ще отблъсне феновете и?

Ще отблъсне селяците, но ще и спечели достатъчно нови поп-феновe,  вече всичко е калкулирано от IMG.  Peace

Вече почнаха да изтичат снимките, перфектно двусмислени са.

# 97
В събота в самолет за Истанбул видях певицата Бони с някакъв мъж, но не му обърнах внимание, не я познах в първия момент.

Девойката на времето е много красива на живо, магнетична е, на екран не ми изглежда толкова хубава.
http://www.novini.bg/news/263259-%D1%81%D0%B8%D0%BD%D1%8A%D1%82- … D0%BA%D0%B8).html

. Но дали още не се притеснява, че това ще отблъсне феновете и?
мисля, че се притеснява, но пък според мен не нужно да се афишираш.

# 98

Ще отблъсне селяците, но ще и спечели достатъчно нови поп-феновe,  вече всичко е калкулирано от IMG.  Peace

По-добре е, отколкото да живеят в сянка.
При Тейлър винаги всичко е калкулирано с идеална прецизност. Уважавам я много за това.

# 99
По повод коментарите от по - рано за Норт Уест и Харпър - ЦЪК

И още една шегичка
 Joy

# 100

По-добре е, отколкото да живеят в сянка.
При Тейлър винаги всичко е калкулирано с идеална прецизност. Уважавам я много за това.

за мен единствената въпросителна е дали ще са още заедно и след турнето на Тайлър тази година, ако са, може и да гледаме показно out-ване по учебник догодина.

# 101
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Тази жена след като роди ми стана много симпатична.А бебето е голям бонбон.

# 102
Кои да са заедно? Тейлър с кой/коя? Не съм много наясно с нейните истории...

# 103
Тейлър Суифт и Карли Клос.
http://www.vogue.com/9287379/taylor-swift-karlie-kloss-best-frie … march-2015-cover/
Бумър, значи ще изчакат да мине турнето, за да не рискуват спад на продажбите? Не се бях замислила. Ето защо не съм Тейлър Суифт.
Според мен ще са заедно и след турнето, те толкова много се обичат...

# 104
Просто блестят и двете
Смърфиетка
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт