АПРИЛчето е малък акробат, в корема прави салто след шпагат. - ТЕМА 14

• 31 929
  • 777
  •   1
Отговори
# 120
Shantel, коя количка капарирахте и откъде? Спомням си, че сходни гледахме с теб ако не бъркам....

# 121
  • Под кленовите дървета
11ALIS99   nbirthday  newsm59 Бъди жива и здрава и много щастлива Simple Smile Прекрасна година с априлска пуфкава награда ти желая Simple Smile

Смехорани, честита ви годишнина Heart Eyes Да се обичате и да бъдете все такива образи Simple Smile

Ники днес на празника щеше да се удави в басейна докато го видят треньорите, аз по- миналата нощ сънувах баба си, целия ден върви криво....лягам преди да сме подпалили къщата...

Днес и аз ще пия, вече пуших една цигара....Св.Валентин, Трифончо, всичко ще отбележим днес.

# 122
  • София
Весел празник на всеки каквото празнува! И Наздраве!  Wine Glass

Ние хапнахме, пийнахме вкъщи и подаръчета имаше Simple Smile Синът ми най-много се радваше на всичко Simple Smile
Вярно, че Св. Валентин е измислен празник, но на мен ми харесват сърцата и като цяло има някаква приповдигната атмосфера навсякъде Simple Smile
Честита Годишнина на всички празнуващи! Много години още щастливи и вклюбени!

Аз днес сутринта бях на преглед на ЖК. Препотвърди ми термина на 17апр, но ехографът (който предният път показваше 26 март), сега показа 20 март, всеки месец с по 1 седмица по-рано. Бебо го измери 2400 гр, гигантче! Беше доста притеснена да не е по-едро, заради гест диабет. Миналия месец ми пусна обременяване с глюкоза, резултатът ми беше малко граничен, затова ми каза да съм на диета, която честно казано не спазвах съвсем строго, бременна съм, дояжда ми се  Embarassed Сега ми пусна пълния комплет захарни изследвания - обременяване с глюкоза, кр. захарен профил и гликиран хемоглобин и консултация с ендокринолог. Само това можело да е обяснение за толкова едър плод. Дано не е нищо притеснително. Ама в крайна сметка няма еднакви бебета, едното се ражда 2 кг, а другото 5. Иначе всичко друго му било ОК.

# 123
  • Враца
Привет от мен   Hug. Днес се преуморих от обикаляне на магазините, креватче успях да избера много бързо и без колебания, обаче количкатаа.. Thinking. Та в тази връзка един среднощен въпрос, според вас има ли нужда креватчето да е с падаща решетка newsm78 чудя се как да го поръчам. Относно количките - втрещена съм от габаритите на s-line, а много я бях харесала, но е огромна, загледах Gusio Carrera, доста компактна ми се видя, има ли някой (освен Мацето и Рози  Grinning, знам, че сте я коментирали), който се е спрял на нея или да е чул отзиви от познати, каквито и да са те?

# 124
 Добро утро поспаланки! Grinning Да не сте уморени от вчерашния празник?
Аз не спах добре, сънувах лоши работи,
а и се сърдя на ММ от тази сутрин, та ми е леко криво Cry

# 125
Добро утро, момичета!
Аз тази сутрин се събудих с решение в главата си относно количката  hahaha
Понеже дълго се чудих и се лутах, накрая реших,че ще изкарам 3-4 месеца с количката от баткото и после ще и купя едно шарено-розово Cosatto на госпожицата и така.И без това, ако сега отново купя 3в1 количка след година пак ще търся някоя по-лека като натежи бебето.Така и така имам 3в1, която се оказа супер количка излишно е да трупам само тежки колички.
Та така...дилемата ми приключи днес  hahaha

# 126
Привет момичета, извинявам се предварително, че нахлувам в темичката ви   bouquet
Аз съм мартенска мама и искам да споделя с вас, че имам и подарявам две карти за отстъпка от по 100лв. за съхранение на стволови клетки в Future Health (http://www.future-health.bg/).
Ние решихме и този път ще съхраним  Peace.
Който се интересува, само да ми пише тук или на лични   bouquet

Поздрави!  bouquet

# 127
http://catalogues.metro-group.com/metro-blghariia/vzemi-2-plati- … hcha-4/page/16-17

В метро има промоция плати едно и вземи 2 стоки ,има и детски столчета ,кошари ,спални комплекти и др.
Който е в на близо може да се възползва .

# 128
  • София
Ох не ми говорете за колички, както днес ММ щеше да купува едно Куини така се оказа че заради 1 см не влиза в асансьора. Сега отново обмисляме Зипито. Карерата и нея. Решихме че след 2 седмици ще вземем решение.

Хайде лек ден ! Аз ще се боря и днес с най големия си враг ЗАПЕКА  Joy

# 129
Ох не ми говорете за колички, както днес ММ щеше да купува едно Куини така се оказа че заради 1 см не влиза в асансьора. Сега отново обмисляме Зипито. Карерата и нея. Решихме че след 2 седмици ще вземем решение.

Хайде лек ден ! Аз ще се боря и днес с най големия си враг ЗАПЕКА  Joy
Маце вчера гледах Зипито. Много голяма ми се стори. Щом Куинито не влиза в асансъора ви, едва ли тя ще влезе. Много е красива, но бе като танк до другата. Затова и се отказах от нея.
 Giada през последния месец фаворит ми бе АБС. ММ само техния дизайн поодобри. Там ме притесняваше фактът, че няма напълно легнало положение на летния кош Това ни отказа. Влюбих се в Мамбата,оказа се,че пускат нова с напълно легнало положение,но на цена 1750 лв    #Crazy .  Мм пък се влюби в 3ТЕС- черно и оранжево,ама уникална просто.

Последна редакция: нд, 15 фев 2015, 11:48 от kalitarka

# 130
  • Враца
Маце, за кое Zippy говориш, на Адбор или на Тутис? Не е ли пак големичко newsm78

# 131
  • Sofia
Добро утро!   bouquet

metlichina, избрахме Coletto Marcello. Малко ме хвана яд, защото цената и е скочила с 100 лева. А първият път като я бях видяла не бях на 100% сигурна дали да я взимаме.. Но така или иначе не исках да се разколебавам повече. Гледахме и други колички в Касида, но голяма част от тях нямаше как да влезнат в асаньора, а и на нас това ни е важно, както и колата. Другото, което ни харесва е, че се върти на 360 градуса, както и опцията за пълно легнало положение на другия кош.

kalitarka, вие каква взехте?

Ей, Маце за 1 см... Много изнервящо.  

# 132
Привет от мен   Hug. Днес се преуморих от обикаляне на магазините, креватче успях да избера много бързо и без колебания, обаче количкатаа.. Thinking. Та в тази връзка един среднощен въпрос, според вас има ли нужда креватчето да е с падаща решетка newsm78 чудя се как да го поръчам. Относно количките - втрещена съм от габаритите на s-line, а много я бях харесала, но е огромна, загледах Gusio Carrera, доста компактна ми се видя, има ли някой (освен Мацето и Рози  Grinning, знам, че сте я коментирали), който се е спрял на нея или да е чул отзиви от познати, каквито и да са те?
Аз избрах падащата решетка, пред функцията люлка. Но аз съм ниска и ми се видя по-практично да е с падаща предна решетка кошарата.

Shantel, в какъв цвят я взехте количката? Аз съм се спряла на същия модел, но не мога да си избера цвят.
Аз сега се замислих и за това Куини от айко. Отдавна го бях харесала и добри отзиви прочетох за него в темата за количките.

# 133
  • София
Маце, за кое Zippy говориш, на Адбор или на Тутис? Не е ли пак големичко newsm78

Тутис, ами според размерите дадени онлайн трябва да влиза и в колата и в асансьора. Но ще се тества на място особено с багажника. Аз съм ги гледала на живо, и просто Тутис Зипито въпреки че е по големичко ми се вижда много стабилно и по качествено от Карерата, да не говорим цветово. Ама нищо не се знае. Са включих и ММ в борбата и той взе да се побърква от гледане. Ех що не съм  с къща и двор, висока 175 и с голям Джип #2gunfire

# 134
: Shantel ние взехме Jane muum matrix(синя). Кошът за новородено е тесничък, но не би ме притеснило да започнем да ползваме по-рано летния. Друг недостаък е малкият сенник,но продавам много симпатични.
Coletto Marcello е супер количка, много ми хареса и тя Simple Smile Преди 2 седмици ходихме до Касида, за да я видим пак,но я нямаха. Вчера отидохме до Чиполино, Jane беше на промоция, реших, че е знак  Joy и я взехме. Но ще стои при тях до приключване на вече епичния ремонт в нас.  #2gunfire

Последна редакция: нд, 15 фев 2015, 11:53 от kalitarka

Общи условия

Активация на акаунт