АПРИЛчето е малък акробат, в корема прави салто след шпагат. - ТЕМА 14

• 31 933
  • 777
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Monicaaa, колебаех се между лилавата и кафявата. Но лилавата надделя и се спряхме на нея  Laughing

kalitarka, да ви е честита  Hug

# 136
  • София
kalitarka, нашата от голямото дете е друг модел, но пак с Матрикс. Тесничък е и ако е жега лятото, ще запарва, но поне на нашата седалката има почти легнало положение.
Иначе поне са здрави количките на Jane.

Все пак ако с 3 в 1 варианта с кошница за кола и по-голям кош не е голяма разликата, към настоящия момент бих взела него Peace

# 137
Аз бях харесала Гусио Карера, но ММ прецени (само по снимка), че не е достатъчно стабилна и много, много не му хареса.Но аз съм предвидлива и имах резервен вариант на Адбор Зипи-една червена ммммм прекрасна е.Както е казала и Елица и аз гледам 3в1, защото в повечето случаи няма разлика в цената, а дори да има е минимална.Доста удачна ми се вижда кошницата за кола, пък по-нататък и столче ще вземем.
За вас не знам, но аз съм в много приповдигнато настроение.Едно спокойно, щастливо и радостно ми е  newsm08 пък като се сетя, че още малко остава, за да си гушна детенцето и напрааааааавоо летяяяя ли, летяяяя  newsm44 1stroller  ylinfant Нямам търпение вече и ние да купим количката, леглото, ваничката, като ви чета, че някои от вас вече са ги взели и благородно ви завиждам  fiuuuuuu

# 138
  • София
Здравейте, момичета!
Честити празници, годишнини  и каквото още има, на празнуващите този уикенд!
Ние уж не сме по тези празници, но както се казва - гръмнахме с един куршум два заека този уикенд. Ходихме на едно вело състезание на Пампорово и си направихме и спорта, и кефа и романтиката. Малко ми беше кофти на отиване с тези завои, но после се оправих като изкачихме пеша разстоянието от центъра до Студенец. Малко се озорих, но на почивки, с побутвания, I did it:)
Даже успяхме да слънчасаме горе...Simple Smile
Но сега съм мноооого доволна, заредена и смятам да се кротна. Ще пооправя гардеробите тия дни, ще изпера каквото има да се пере, ще купим матрачето и ще сглобим количката и смятам да зачакам.....Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Само по време на разходката се чувствах идеално, седна ли - после е някакъв кошмар. Прекарахме два часа на една слънчева пейка в кръчмата и като ставах до wc направо ми се ревеше. А поседя ли повече в колата - ужас. Таза и срамните кости така ме болят, че едвам ходя, докато се раздвижа. При вас така ли е?

Тия дни и бебка е много активна, не знам дали заради фитнеса, но полегна ли и се почва едно протягане. Усеща се как расте. Едвам ям, защото нещо много й харесва да ме рита в стомаха.

Маце, спряхме се на gusio-то още тогава. Само трябва да я поръчаме. Харесахме се от пръв поглед, не ми се разглеждаше повече;)
Maya - и на мен с-лайн ми се стори гигант.
Нашето легло е с падаща решетка, според мен е по-удобно.

# 139
но после се оправих като изкачихме пеша разстоянието от центъра до Студенец. Малко се озорих, но на почивки, с побутвания, I did it:)

Браво на теб!  newsm74

На мен пък от преди обяд нещо ми е лошо, сега като хапнах и полегнах ми е по-добре, но ще трябва да се надигам, защото довечера ще имаме гости. А и искам малко да изляза, толкова е хубаво навън...

# 140
Браво Рози, възхищавам ти се. Мен такъв мързел ме е налегнал..... Не ми се мърда от леглото с книжката. Добре че детето се оправя и забавлява само, иначе не се виждам. Имам четири работни дни идната седмица и започвам да пера и гладя. Днес в един магазин ми препоръчаха гел Апта и го купих. Почти съм сигурна, че се коментираше тук понякое време, но положителни ли бяхя отзивите  newsm78

# 141
Shantel страхотен избор.
Аз много харесах тази количка и почти бях сигурна,че ще я купя, преди да реша тази сутрин да мина на друг вариант.Настина е великолепна.Аз я гледах 830лв. с всичко.
Ani_s отзивите ги дадох аз, и да бяха хубави  Laughing

# 142
  • Враца
Рози, благодаря за включването, май и аз на нея ще се спра, че ММ като видя s-line ми вика "Замисли се, нали си 1.60 дребосък как си се представяш с това нещо"  hahaha. Иначе при мен е същото, ако седя по-дълго без да ставам или пък лежа, ставането или изправянето са истинско приключение, първите стъпки са истински болезнени  #Crazy

# 143
  • София
Маце,аз съм си харесла Zippy Natural.Днес ходихме в Айко да я гледам на живо.Аз съм 162см и на височина ми е перфектна.Кошовете и са просторни,има си всички покривалца,комарници,дъждобран и т.н.,много е стабилна,амортисьорите са и супер,лесно се бута,ОБАЧЕ си е големичка и трябва да я премерите за асансьора и колата.В нашия багажник се побира,ама място за друго не остава.Въпреки всичко нея май ще вземем.От Айко над 700 лв за бебешки неща правят 7% отстъпка.

# 144
  • София
Маце,аз съм си харесла Zippy Natural.Днес ходихме в Айко да я гледам на живо.Аз съм 162см и на височина ми е перфектна.Кошовете и са просторни,има си всички покривалца,комарници,дъждобран и т.н.,много е стабилна,амортисьорите са и супер,лесно се бута,ОБАЧЕ си е големичка и трябва да я премерите за асансьора и колата.В нашия багажник се побира,ама място за друго не остава.Въпреки всичко нея май ще вземем.От Айко над 700 лв за бебешки неща правят 7% отстъпка.

Екстра! Значи ще излезне 729 лева. Само да я измерим на място с двата коша.То с нашата кола е ясно каквато и количка да вземем багажника ще се пълни.  Мерси многооо!

# 145
Ехеее браво на всички за новите придобивки! Simple Smile
Рози, поздравления за подвига! На мен започна тези дни доста да ми тежи и чак за такива изкачвания не ми се мисли Simple Smile Но пък съм обнадеждена, че се е обърнал, защото така ме рита в ребрата от два дни..нямам търпение в сряда да разбера! Ако обаче се окаже, че не е и това го прави само с ръчички, то направо ще е боксьор  Joy
А да спомена, че май ще се окажа разочарована от курса, на който се записах..добре че са тези базплатни лекции тук и там, че аз досега от тях доста повече неща научих  Rolling Eyes

# 146
Рози браво бе жена Party, аз мърдам на разходки ама повече от два часа не мога, изплезвам език.... Blush

Лейди Ванила, поне сумата доколкото си спомням не е много за курса, пък и никоя от нас пловдивчанките не беше запозната дали ще е полезен, да ти го спести... Ако можеш да се включиш в безплатните лекции в Селена, вторник от 17 30, ще е най добре. Практични са и доста дълги...

Аз вчера прекалих с една млечна салта, вечерта се спасих с газирана вода, ама не ми стигна и  днес така, много я обичаммммм, и пак киселини....Поне сега до финала ще  я забравя...

Момичета със сушилни, нали бебешките могат да се слагат вътре????

# 147
  • София
Може да се позлва сушилня, като независимо от това гладенето до към 6 м е препоръчително.

# 148
Didolino аз се записах, защото 2 дкц ми е най-близо..Селената ми идва далечко!  Единственото хубаво в тоя курс е, че докторката от Окръжна ще води едната лекция, ама аз пък точно тогава няма да мога да отида, добре че съм я слушала!

А относно сушилните и гладенето..аз нещо не виждам смисъл при положение, че е било в сушилня после да се глади  newsm78

# 149
  • София
Идеята на гладенето е по-скоро за дезинфекция, отколкото за добър външен вид.

Общи условия

Активация на акаунт