АПРИЛчето е малък акробат, в корема прави салто след шпагат. - ТЕМА 14

• 31 936
  • 777
  •   1
Отговори
# 150
 newsm78  А бе то и аз такива сметки си правех да не ги гладя после от сушилнята ама не съм сигурна дали може ???  Не знам сушилнята не ги ли дезинфекцира по някакъв начин, може и да е глупав въпроса ама да питам пак ? Embarassed

# 151
  • София
Идеята на гладенето е по-скоро за дезинфекция, отколкото за добър външен вид.

Ами именно минава топлинна обработка в сушилнята. Те дрешките излизат топли от там. За това няма смисъл да се глади.

# 152
  • София
Ами според мен ги дезинфекцира, аз не мисля да глада след сушилня.

# 153
  • София
Разбира се, всеки сам си преценява как да процедира. Според мен при гладенето температурата е по-висока, в сравнение с температурата на сушене. Но пък и има бебета, чиито дрехи нито са сушени в сушилня, ното са гладени, така че няма драма.

# 154
Monicaaa, колебаех се между лилавата и кафявата. Но лилавата надделя и се спряхме на нея  Laughing
И аз на лилавата съм се спряла, но и едно бежово гледах. Ще помисля още малко. но верно са им вдигнали цената.
Ро3u, ти направо си герой. Възхищавам ти се на енергията и разходките. newsm10 Аз след 2 часа разходки и съм като парцал.

# 155
Някакви новини от Тиквичките?

# 156
И аз ги мисля тиквичка и бебоците! Дано сскоро се включи с хубави новини  Praynig

# 157
Момичета, влюбих се  в количка...., много ми хареса, супер лека и маневрена е, само че е лятна, което си мисля, че ще ми е
проблем за следващата зима, това лято не ме притеснява чак толкова, нали ще сме пролетни бебета, надявам се месец май
да е топъл и да нямам проблем с разходките.

Ето за това говоря:

http://detski-magazin.com/детски-колички/детска-количка-mini-buggy-кремав-флаг-10382.html

Не ми харесват комбинираните колички - големи и тежки са, някак груби са ми, а тази ми е мега компактна!
Със сигурност ще се събира в калинката ми /карам Опел Корса/, а и няма да се чудя къде да съхранявам всичките части като на другите.
Вие какво мислите, че е модел 2014 и няма кой знае какви мнения за нея!
Уф голяма главоблъсканица с тази количка, аз моята кола я избрах за 10 минути Simple Smile

Последна редакция: нд, 15 фев 2015, 21:55 от KpoTka

# 158
Момичета, някоя дали има навита за леглото или за столчето да си ги делнем от метро - тези, за които ани писа че са 2 за цената на 1 http://catalogues.metro-group.com/metro-blghariia/vzemi-2-plati- … hcha-4/page/16-17 ? Ако има - пишете ми на лични, защото на мен ми се вижда ок, ако си ги разделя с някой.
За бодитата - ами аз много гледах, ама тези с къс ръкав всички бяха за през главата - така че - ще се мъчим с тях през главата.
За количките - стискам палци всички скоро да си намерите идеалната количка Simple Smile

# 159
Продължавайте да говорите за колички...и аз от 2 седмици само гледам и се чудя. Първият ми син ще е на 2 години и половина, когато малкият се роди. С него ползвам триото на Чико и съм много доволна, но не вярваме, че ще е жива още много време, доста път и тежки чанти е издържала. И аз се загледах по Зипи на инглезина, харесва ми и пег перего. Не знам коя да избера...И ние купихме вече първите дрешки, всичко пера с оцет, вместо омекотител и гладя...мразя глденето, но поне първите 6 месеца трябва.

# 160
margaritka_malka, кои столчета имаш впредвид за хранене или за автомобил,на мен и от двете ми трябват по едно,въпреки че съм с близнаци,от приятелка съм получила по едно от двете и сега ми трабва по още едно...

# 161
КроТка , че то това може ли да става в напълно легнало положение ( не знам дали съм видяла хубаво, че нещо линка ми го отваря шантаво през телефона).
Моята количка също не е комбинирана, защото аз зимен кош не искам. Харесах си такава, на която коша се трансформира от напълно легнал в напълно седнал (но си има зимно чувалче за крачетата) и отделно си купихме кошница, която става за шасито!  Аз няколко пъти го казвах, но за мен беше много важно да е лека! Първоначално много колички харесвах, но само тази ми се оказа най-практична Simple Smile

Последна редакция: нд, 15 фев 2015, 22:13 от lady_vanila

# 162
  • София
Момичета, имайте предвид, че тези столчета за кола от Метро не са удобни за спане. Децата (особено бебетата) много спят в колата, а така в напълно седнало положение ще е много неудобно. Хубаво е да се издърпват и да могат да са полулегнали - такива са столчета 9-18, а после вече може да се вземе по-горната категория Peace Дъщеря ми е на 3г. и половина и още спи в колата и не си представям да е седнала.

# 163
  • Перник
lady_vanila, вашата количка каква е и колко тежи? Аз съм си харесала  s line и още една на адбор - марсел май беше модела,  но живеем в малка кооперация без асансьор и ще трябва да я качвам до третия етаж на ръце, а тези които съм харесала са доста тежки. Thinking

# 164
  • София
KpoTka, тази количка не е подходяща за бебета под 6 месеца, ако няма пълно легнало положение.
Уж пише, че има, но на 4 и 5 снимка облегалката е опряла отзад в багажника, пък никак не изглежда напълно легнало.
Най-добре я виж първо на живо. Peace

Общи условия

Активация на акаунт