АПРИЛчето е малък акробат, в корема прави салто след шпагат. - ТЕМА 14

• 31 880
  • 777
  •   1
Отговори
# 765
Някой буден? Аз явно ще пропусна съня и тази вечер. Поне изпрах  wash

# 766
И аз съм будна...не ми се спи и това е

# 767
много е брутално,по цяла вечер съм будна, а през деня съм като парцал

# 768
аз си лягам късно към 3- 4 и спя до обяд после. Ама сега един зъб ме заболя и не мисля, че ще си легна въобще. чудя какво да го направя, а е пломбиран няма от какво, явно си въобразявам вече. Днес ме болеше друг, после спря започна този.

Изчетох всички теми - мартенски, февруарски, разни болници...каквото се сетиш, ама никакъв ефект сън не ме лови и тва си му е

# 769
  • Под кленовите дървета
Давайте нова тема, сериалите ги минахме Simple Smile

Любими детски филмчета?

# 770
ООО, аз гледам Дисни Ченъл, много ме успокоява. Иначе Том и Джери ми беше много любимо, Мечетата с нежни сърца, Гумени мечета, Чичо Скрудж, Чип и Дейл Simple Smile Сега няма такива готини, всички са някак си изродски- представи си - гъба Спондж Боб, която прилича на разкапващ се парцал с приятел морска звезда. А защо Финиъс и Фърб са такива ръбести също не разбирам.

# 771
Pepit0 това, че е пломбиран, не те спасява от кариес отдолу(за съжаление). Зъбът жив ли е? Тупка ли ти? Остра и силна ли е болката?
 Аз гледам Sponge Bob  Joy
 И аз изчетох мартенките, искам и аз да съм в 9тия(това май и одеве го казах  Laughing )

# 772
Не, не е силна и не тупка. Боли като го натисна с език, може и венеца да е...или си въобразявам.

И аз това си мислех докато ги чета - колко ще е хубаво да съм вече в 9 месец и да имам яснота за всичко, което сега ме притеснява. Или още по-добре, да е Май месец и вече да сме си вкъщи и да си говорим за разходки, пити, гости и хубави неща. Simple Smile

# 773
Дано е само венец  Hug
 Оффф дааа и аз искам спокойствие. Последните дни съм голяма паника, все си мисля, че ми изтичат водите; следя колко регулярно ме рита и се шашкам, ако е на по-голям интервал. Абе хормонална работа, не мога да се трая, че не се наслаждавам на последните седмици на бременността.  Close

# 774
Аз нали съм в края на Април и ми се вижда още далече всичко. Да не говорим, че с това спане и обърнат режим се побърквам вече. От както съм вечеряла тази вечер, ядох 4 пъти, а после как да не се качват кг. #2gunfire Имам чувството, че ще стана слон. Отделно от това само чета разни разкази за раждане и ми става още по- сдухано. Всички пишат някакви ужасии, някакви недоволни хора от всичко и всеки и само ме объркват. За това искам да е приключило и да знам, че всичко е минало добре и вече сме си вкъщи.

# 775
  • Под кленовите дървета
Спондж Боб ме кефи мен Laughing Диего и Дора също Laughing

Аз благодарение на съветите ходя по 3-4 пъти до 00 и си стоя 71-72кг. последните три седмици. Тоест не вдигам. Което е ок за мен Blush

Калитарка, хайде задачка по професионална област - по колко мг. калций трябва да приема бременна жена и кърмачка, ако не иска да се прости с някой зъб? В какво количество храна се изразява това? Флуора вече ги разнищихме Thinking

# 776
  • София
Мацето това са само по-представителната и забавна част. Май гледам почти всичко, което излиза в момента. Половината не струват и не ме грабват, но незнайно защо въпреки това ги гледам(Melissa and Joey; Switched at birth; Mr Selfrige; MOm; Arrow; Pretty little liars; Fosters; Castle; Baby daddy; Mindy project; Chaising life; A to Z; Grey's anatomy; Nashville и още куп други,които чакам да станат интересни някога). 39 май няма да ги докарам  Laughing
Шльоки_Пльоки и аз съм заспала съм 20;30 и сега се събудих и не ми се спи  Crazy
 Вече не си намирам място дори и с 3 различни по форма и големина възглавници, а и 2 пъти ставах до 00.
 Искам да съм 9ти месец  Blush

Ооо и ти гледаш почти същите сериали като мен! Голяма простотия са ама стават за релакс.

Аз спах като пън тази нощ с едно ходене до тоалетната само.Наревах се снощи, имах съмнения че ми е паднала тапата, бебчо не ме рита силно , смисъл движи се само но не рита постоянно, и накрая казах майната му на всичко! Ако е решил вече да се ражда, може да диша самостоятелно и да се храни, ония ден Лив Тайлър роди в 34та гс. Тъй че каквото има да става, да става!  bouquet

# 777
  • София
ДОБРО УТРО, ДАМИ!!!

Заповядайте в НОВАТА ТЕМА!

Общи условия

Активация на акаунт