АПРИЛчето е малък акробат, в корема прави салто след шпагат. - ТЕМА 14

• 31 883
  • 777
  •   1
Отговори
# 750
  • Бургас
Гледала ли си Кухня? Руски е

# 751
  • София
Brooklyn Nine nine и Modern Family

# 752
The good life; How to get away with a murder; Jane the virgin; Saving Hope; Downton Abbey
 Личи си , че съм човек без работа  hahaha
 Кухня е суперрррр

# 753
  • София
The good life; How to get away with a murder; Jane the virgin; Saving Hope; Downton Abbey
 Личи си , че съм човек без работа  hahaha
 Кухня е суперрррр

Колко гледаш? Аз 39 сериала ...

# 754
pepit0, пийни си бейлис, не се мъчи!  Laughing На мен пък ми се пийва аперетиво с аперол...

Чудесни идеи за сериалчета, че текущия почти го изгледах!

# 755
аааа,КУХНЯ наистина е супер.мисля,че са изплагиятствали един американски сериял ПОВЕРИТЕЛНО ОТ КУХНЯТА.темата и героите са сходни и су6то е много добуър

# 756
  • Бургас
Абе колко да е добър и колко да са изплагиатствали при условие,че са го спряли след 13 епизод, а Кухнята има 4 сезона и игрален филм. Сега излиза 5-ти сезон и още едон филм

# 757
  • София
Кухня и аз го гледам, много е забавен Simple Smile Благодаря за идейте за сериалчета, ще се възползвам и аз Simple Smile
Днес бебка е доста по-спокойна от вчера и ме притеснява  Thinking Старая се обаче да не влизам пак във фобии, че става страшно  ooooh!
Днес разгледах в няколко магазина комплекти за изписване, нищо не ми хареса, така и не разбрах защо ги слагат тия възглавнички в комплектите Sad Май и аз ще си сглобя мой комплект  Thinking

# 758
 Аз последно изгледах Shameless. По принцип гледам доста сериали, но напоследък нищо някак не ме грабва много. Прочетох и Петдедесетте нюанса, но според мен са тъпи.
Чанта за количка предният път ми беше много удобно да ползвам. А когато детето почна да щъка тичах след него с една малка в която си държах само парите и тел., а всичко друго зарязвах в тази на количката  Laughing Сега имам такава (една приятелка ми я даде ) http://www.dundio.com/%D1%87%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B0-osann-delux … %D0%B0&page=8  и даже ми се струва леко грамадна, но пък ще събира доста неща.
Дадоха ми и порт бебе, а аз досега не съм ползвала такова, а и приятелката ми каза че почти не го е ползвала. Та въпроса ми е ако някой е ползвал в какви ситуации е било?
И аз днес много добре се поразходих.
Комплект за изписването предният път купувах, този път не.

# 759
ООО, благодаря. Hug Започвам да свалям филмчета. Simple Smile Аз днес за 2 часа прочетох трите книги от нюансите ( ако диагоналното прелистване може да се нарече четене ) вчера 2 приятелки ме замъкнаха на филма, въпреки съпротивата ми, че кръста ще ме заболи да стоя 2 часа. Та не го препоръчвам филма, очаквам след месец два, като го изгледат тинейджърите да има статии по вестниците как са се наранили в опити да се връзват и да пробват сцени ooooh! А книгите ми приличаха на романите дето ги продават със списанията Simple Smile Както и да е ще взема да ида на някоя лекция, поне някои учебник да взема да чета, че ще е по-полезно.

Нещо днес никой не мишкува по нощите. Спите ли? Аз мисля че сега започва денят ми, никакви изгледи за сън.

# 760
  • Пловдив
Аз преди малко станах от сън  Joy Уж си легнах рано, за да се наспя, нооо 2 часа и толкова! Сега си търся някой филм. Сериали не ми се гледат, много мъчно ми става, когато харесам някой много и на края свърши... на Др. Хаус даже ревах  Rolling Eyes Joy

# 761
Кухня и аз го гледам, много е забавен Simple Smile Благодаря за идейте за сериалчета, ще се възползвам и аз Simple Smile
Днес бебка е доста по-спокойна от вчера и ме притеснява  Thinking Старая се обаче да не влизам пак във фобии, че става страшно  ooooh!
Днес разгледах в няколко магазина комплекти за изписване, нищо не ми хареса, така и не разбрах защо ги слагат тия възглавнички в комплектите Sad Май и аз ще си сглобя мой комплект  Thinking
И аз не намирам логика в тези възглавници, но във всеки комплект ги има  newsm78 нито за изписването ще я ползвам, нито след това най-вероятно.Мисля бебка да спи на някаква пеленка под главичката пригодена за възглавничка.

# 762
Мацето това са само по-представителната и забавна част. Май гледам почти всичко, което излиза в момента. Половината не струват и не ме грабват, но незнайно защо въпреки това ги гледам(Melissa and Joey; Switched at birth; Mr Selfrige; MOm; Arrow; Pretty little liars; Fosters; Castle; Baby daddy; Mindy project; Chaising life; A to Z; Grey's anatomy; Nashville и още куп други,които чакам да станат интересни някога). 39 май няма да ги докарам  Laughing
Шльоки_Пльоки и аз съм заспала съм 20;30 и сега се събудих и не ми се спи  Crazy
 Вече не си намирам място дори и с 3 различни по форма и големина възглавници, а и 2 пъти ставах до 00.
 Искам да съм 9ти месец  Blush

Последна редакция: нд, 22 фев 2015, 00:24 от kalitarka

# 763
  • Под кленовите дървета
Привет и т мен. Да препоръчам слоу кукъра с две ръце!! Зареждаш сутринта и забравяш. Или зареждаш вечерта и сутринта имаш сготвен топъл обяд за децата. Много си заслужава машината, заедно с оризоварката, това са двете най-ползвани неща в нас.

# 764
Момичета, вие като си взехте количките,какви чанти за тях си купихте?Чудя се,гледам,но 150 лв за чантата на моето MUtsy не ми се дават.....
Количката ни е подарък, който включва и чантата - Пег Перего. 140 лв, което и за мен е безумие. Търсих алтернатива по разни е-магазини,но не може да се прецени колко е тежка/лека чантата. А тези към количките уж са олекотени, непромокаеми и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт